Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flamenco blues

czy kobieta po ciąży może wyglądać na powrót jak przed?

Polecane posty

Gość flamenco blues

gdzies tu wyczytałam, ze laska napisała, ze wróciła po ciązy do swojej wagi, ale ciało juz nie to . o co chodzi dokładnie?

Gość budka dróżnika
pewnie galaretowata skóra, brak kształtu da sie, popatrz na heidi klum, stara rura była, jak sie zabrała za dzieci, pojawiły sie w niewielkim odstepie czasu 3, a wygląda ślicznie jak i przedtem tylko trzeba sie zawziać i ćwiczyc !!!

Gość flamenco blues
budka dróznika - a to sie wszystko da nadrobic cwiczeniami ? włącznie z galaretowatą skórą ?

A ja przepraszam bardzo: co niby ma sie stac ze skora 20 - 25 latki przez 9 miesiecy? Z jakiej to niby bani ona zgalarecieje?? Bzdury, kumo, pleciesz i to jakie :O Sama rodzilam w wieku 28 lat, bez zadnych cwiczen wrocilam do stanu sprzed ciazy. Wiadomo, ze smarowalam sie oliwka bedac w ciazy, wiadomo, ze zdrowo sie odzywialam i nie przelegiwalam na tapczanie. Ale noz w kieszeni sie otwiera jak slysze takie "slyszalam, ze..."

Gość ło matko....
Z takiej bani,że ludzie maja różną skórę i organizmy.Też urodziłam mając 28 lat i jeszcze nie może moje ciało powrócić do formy:(

Gość katharsisss
a moja siostra wrecz schudla po ciazy

Gość tyna
ja mam23 lata i urodzilam blizniaki w wieku 21 i jak karmilam super z wagi zeszlam ale potem juz gozej bylo a skora nie ta sama napewno ciezej wszystko wypracowac.mamkolezanke ktora przez rok nie wychodzila z domu po porodzie tak sie wstydzila a teraz lufa jak nie wiem tyle ze dieta i cwiczenia chorobliwe.ale skora juz nie fajna

Gość alle
ja ważę nawet mniej o 5kg niż przed ciążą i nie widzę żadnej różnicy

Gość zakaz agitacji
ja znam wiele dziewczyn które po porodzie wygladaje duzo lepiej niz przed

Gość tak naprawde
tak, na pewno heidi clum zawziela sie i cwiczyla i robila sobie dwa razy dziennie sama mordercze masaze. dziewczyno ockinij sie-to swiatowej slawy modelka, nad jej powrotem do formy pracowal caly sztab najlepszych dietetykow, chirurgow plastycznych , masazystow i kosmetyczek

Ja po ciaży w ciagu 3 miesiecy zeszłam do swojej wagi, ale figure mam ładniejsza bardziej kobieca, teraz waże 3 kg mniej niż przed ciażą, ciało mam to samo bez żadnych rozstępów itd pomimo że mam 31 lat. I nic nie robiłam tylko piłam raz dziennie czerwoną herbatę(sypana). Zdaniem wielu znajomych lepiej wygladam teraz niż przed ciażą. Także nie ma na to reguły.

Gość ja wam powiem
heidi klum mam osobistego trenera, ktory ustala jej plan cwiczen, diete i inne zabiegi.. ten facet jest koszmarnie drogi, ale pracowal juz dla noami campbell itd