Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hustawka na wietrze

dowiedzialam sie ze matka zdradza tate...

Polecane posty

Gość hustawka na wietrze

z kolega mojego taty:O jestem zalamana:( odkrylam do przypadkiem. moze nawet znioslabym to gdyby nie zrobila tego akurat z tym facetem...nienawidze go. a jej sie brzydze. jak mogla to zrobic tacie. mojego taty czesto nie ma w domu bo pracuje za granica. niedawno wyjechal i przyprawila mu rogi:(. mama byla dla mnie najwazniejsza osoba w zyciu a teraz nie moge na nia patrzec. ona nie wie ze wiem, nie wiem teraz jak mam sie do niej zwracac. najchetniej w ogole bym sie do niej nie odzywala, jest mi bardzo przykro:(

Gość pruselia
to jest jej zycie ,jej sprawa i jej sumienie

Gość yyyyyyyyyyyy
kurcze moze powiedz jej ze wiesz to moze sie kobieta opanuje...wspolczuje

Gość co kogo to obchodzi
wiem nie czytam spadam

Powiedź matce niech wie że wiesz.A co do ojca zastanów się.Ja miałam podobną sytuacje.Ojciec skumplował się z... moją przyjaciółką,bolało cholernie.Mamie odrazu powiedziałam jak tylko się dowiedziałam,może dlatego że byłam na nich wściekła???? Oczywiście było mnustwo chwil których żałowałam że powiedzialam ale z drugiej strony wiem że ja bym chciała wiedzieć że maz mnie zdarza,wole wiedzieć niż być oszukiwaną.Od tamtej pory mineło 4 lata każdy ma swoją rodzine i teraz wiem że dobrze zrobiłam :)

Gość hustawka na wietrze
najbardziej jest mi szkoda taty, ciezko pracuje zeby utrzymac dom, rodzine. a ona zabawia sie z jego kolega:O. boje sie jemu o tym powiedziec. nie chce zeby przeze mnie rozpadla sie rodzina

hustawka na wietrze------------Co Ty mówisz?! Jak przez Ciebie?! Jedyną osobą którą trzeba winić w rozpad rodziny to jest Twoja mama.

Gość współczuje
mój ojciec całe życie zdradzał mamę. okaleczył ją psychicznie, a ona żale przelała na mnie jako małą dziewczynkę. Dzis mam 32 lata i to cud, ze mam zdrowy stosunek do swojej kobiecosci i seksualności. natomiast wzorzec mężczyzny...mam bardzo kiepski. To tak ku przestrodze dla panów i pań zdradzających.

Gość a może tato
też nie jest wierny tam za granicą i mama o tym wie? Może, zamiast się załamywać działa w odwecie? wiem, że to głupie, ale czasem tak bywa...

Gość hustawka na wietrze
a to mnie obchodzi bo to sa moi rodzice

Gość Wredny Gosc
powiedz matce zeby zatanowila ie co robi, ale nie mowiac ze wszytko wiesz. Jak to zrozumie to bedzie wiedziala ze masz haka na nia, i ze w kazdej chwili mozesz ja szantazowac ile wlezie. Swiat jest okrutny.......... Jak by gowno bylo na wage zlota, to biedni rodzili by sie bez d.u.p.y ! :)))

Gość blagam was o pomoc i rade
podnosze bo mam taki sam problem:(

Gość wszystko to przez brak połyku

Gość no widzicie jak wasze mamy
umieją sie ustawić? mąż cieżko haruje za granicą, a one używaja sobie w tym czasie, wypróbują nowych miejsc, pozycji i jeszcze ten dreszczyk emocji, żeby nikt się nei dowiedział... córka co prawda wie, ale przecież nie powie, więc mogą byc spokojne. a mąż na jakiś czas wróci, pieniążki przywiezie, żeby było można sobie zakupy fajne zrobić, zadbać o siebie, bieliznę sexy na randki z kolegą męża kupić.

Gość wielkie haloo
natychmiast powiedzieć zdradzającemu, że ma się tego dość i postraszyć, że powie się zdradzonej osobie o tym podłym postępowaniu

Gość niedawno pisalas
ze to tata zdradza mame znowu ci sie nudzi?

Gość blagam was o pomoc i rade
spojrz na date kiedy ten temat zostal zalozony:O