Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DESPERADA

KLUB DESPERADO czyli koniec z racjonalnymi dietami !!!!!!!

Polecane posty

Gość Szczęśliwakiedyś
hej Desperansa gratulacje!!!!i to wielkie!!!! fajnie jest widzieć namacalne objawy zmniejszającej się sylwetki:) pamietam jak to było.... słodka czekoladko 3majmy się wszystkie razem a bedzie dobrze , nie ma się co przejmować tkimi małymi podknięciami

Gość Szczęśliwakiedyś
przepraszam- MAGDO M.!!!!!!!!!!juzmi sie pomyliło z wrażenia:)))))

Gość iwonia
Hej Moge sie przyłączyć? W akcie desperacji od jutra zaczynam przez kolejny tydzien diete desperado - ok 500kcl jade wkrotce do domu i chce choc odrobine szczuplej wygladac. Wiem ,ze zejdzie woda glownie ale coz.... byle efekt byl widoczny szybko. A za siebie wezme sie po powrocie.... o mnie: waga ok 56 marzy sie schudnąć 6 kg waze niewiele ale ... wyglądam na wiecej. niestety. Zatem , jesli pozwolicie od jutra walczę z wami

witaj iwonia, ja jeszcze na chwilke zajrzalam, bo dokonalam ciekawego odkrycia! Nie wiem czy po 3 dniach diety to normalnie, zwlaszcza po dzisiejszych 1000 kcal ale zmierzylam sie i co? 2,5 cm mniej w talii i 1cm mniej w biodrach!!! Normalnie, jeszcze bardziej sie zmobilizowalam! Moge nawet nie wazyc tych 8 kg mniej byle by mi obwody tak pospadaly zebym bez problemu 38 nosila :) A swoja droga wiecie moze jakie powinno sie miec wymiary do takiego rozmaru? Biodra i uda mnie interesuja bo to moj najwiekszy problem :) Desperanso - naleza Ci sie kolejne gratulacje :) Odezwe sie jutro, pa pa

magdo m. i ja Ci gratuluję :-) co do rozmiaru 38, to ja z moimi wymiarami spokojnie wchodzę w 38/36.

Gość Szczęśliwakiedyś
ja tez 38 wiec donh't worry be bh, happ6y!!!!!!

cholera :( dzis waga pokazala 54kg... 😭 od dzis juz koniec zarcia ponad 1000kcal ! musze sie wkoncu zmobilizowac i zrec max 900 !!!!!!!! jestem zla na siebie bo wczoraj na wieczor juz moglam sobie darowac bulke z tunczykiem :o no dobra ale dzis jest nowy dzien i musi sie udac !!!! dzis siedze na uczelni do 20 wiec zabiore ze soba malo niskokalorycznego zarcia ! buziaki dziewczyny 😘

witam czekoladko nie przejmuj się, waga tak sobie trochę skacze - to normalne. Wcale nie musisz zmniejszać ilości kcal, jeśl ita Ci odpowiada, tylko wykazać się cierpliwością. Ja miałam na wadze 56.9 kg potem 57.3 kg wczoraj nie wiem a dziś znów 56.9 kg :-) i na pewno bedzie spadać. Jestem już po 0.5 wody z cytrynką, teraz popijam kawkę i biorę się za marsika :-) a potem za rowerek. miłego dnia!

:-D zjadłam tylko połówkę, a raczej jednego z dwóch i resztę musiałam odstawić, bo nie mogłam! a przecież jestem słodyczową fanką i wcześniej mogłabym zjeść kilka sztuk na raz... hehe podoba mi się to!!

Witam wszystkie desperatki 🌻 Jak już pisałam u mnie 57 kg. No jestem przeszczęśliwa. Myśle że już wyglądam ok ale obiecałam sobie 55kg i bedzie 55kg. A potem zaczne powolutku podnosic kalorie a potem kto wie? Może jakaś malusia dzidzia? :) Musze sie baaardzo pilnować :) Chciałabym się pochwalić czego NIE zjadłam przez te dni wolne (mam taka rodzine że na każde święta jest góóóra żarcia), a więc NIE zjadłam: gołąbków, bigosu, śledzi po kaszubsku, sosu tatarskiego, sernika, makowca, ciacha budyniowego z galaretką, świeżych jeszcze ciepłych wędlinek, strogonowa, ciepłego białego chlebusia, paluszków ptysiowych, gotowanej babki, zapiekanki serowo-makaronowej... a są to tylko rzeczy które uwielbiam, więc moje nerwy są deczko przez to nadszarpnięte ;) Pozdrawiam wszystkie desperatki i gratuluje wyników. Damy rade!! 🌻 :)

Czesc dziewczyny! U mnie nienajlepiej bylo wczoraj :O ... zjadlam pol pudelka ptasiego mleczka 😭 Dzisiaj zrobie sobie dzien wodno-kawowy ;) Nie waze sie az do srody... Desperansa, ja cie podziwiam!Skad bierzesz tyle motywacji? Slodka czekoladko, ile masz wzrostu?

Wow! Gratulacje Ksai :):):) Masz super silna wole! To co w takim razie jadlas? ...pewnie z usmiechem patrzylas na czlonkow swojej rodziny i mowilas sobie w duchu \"jedzcie, jedzcie te kalorie! Ja jestem twarda i bede szczuplusienka :D \" a ile masz wzrostu Ksai?

to proste fiono zdesperowana jestem !! :-D im waga pokazuje mniej, tym lepiej się czuję i to uczucie mnie motywuje bardzo. W ogóle moja sylwetka przekłada się na wiele innych aspektów życia, jak mam świadomość dobrego wyglądu to i więcej zapału mam, siły i wiary w siebie - uwielbiam to!! :-)

Heh jadłam sałatke warzywna, ma w sobie troche majonezu ale jadłam naprawde malusio. Wcale nie patrzyłam na nich z uśmiechem, wogole nie patrzyłam jak jedzą bo mnie skręcało tak że zaczełam obawiać sie o mój kręgoslup ;) Ja nadal twierdze że nie posiadam silnej woli. Silna wola chyba nie powinna objawiać sie tym że im zazdrosze co jedzą i złoszcze ze oni mogą a ja nie :) codziennie sie męcze, ech życie... :)

Mam podobnie. Tzn jak chudne to odrazu ladniej niz zwykle sie ubieram, jestem usmiechnieta, mam powera itd. ale czasem przychodzi taka mysl \"w nagrode ze schudlam zjem sobie ciasteczko\" :O ...no i wtedy po ciasteczku jeszcze jest masa innych potraw! a te chwile sa zawsze (!!!) w weekend, kiedy idziemy do rodzinki na obiad lub kawe albo robimy imprezke dla znajomych i wiadomo alkohol.... i puszczaja hamulce jedzeniowe :O Ale co tam, bylo minelo i dzisiaj juz dam z siebie wszystko! Nie poddam sie. A jak bedzie zblizala sei wstretna mysl \"zjedz ciasteczko\" to wejde na forum i mam nadzieje ze mnie powstrzymacie :D

Ale mozesz byc z siebie mega dumna teraz Ksai! Bylo minelo, pomysl ze gdybys sie najadla to mialabys wyrzuty sumienia ...tak jak ja!!! Po cholere mi bylo te ptasie mleczko, a nawetspecjalnie nie mialam na nie wielkiej ochoty 😭

Fiona84 sama napisałaś że było mineło :) Wtedy chciałaś i potrzebowałać to zjadłaś :) Nie ma co myśleć na ten temat bo i tak już sie nic nie zmieni :) dziś kolejny dzień 🌻

fiona ja też lubię ię nagradzać, ale w inny sposób. ostatnio w nagrodę, ze dobrze zaczełam kupiłam sobie pare ciuszków :-) ale następnym razem nagrodzę się chyba biżuterią czy torebką , bo te ciuszki to się coś za duże robią :-P

Gość Szczęśliwakiedyś
Witam desperatki!!! Dopiero zobaczyłam mój ostatni wpis z błędami takimi ze szok;) No cóż....wczoraj było więcej niz jedno piwo:) Idę dziś kupić sobie parę ładnych koszulek nocnych na dobry początek:) I mimo wszystko poczuć się seksownie we własnej skórze:) dzisiaj zjadłam obiadek-gotowane udko kurczacze:), i pomidorki.mam nadzieję, ze to nie było zbyt dużo kalorii, bo niestety nie mam w głowie licznika:)

Gość ***misia pysia***
Witam Was. Długo się nie odzywałam bo... ech...podejmowałam sie diety a później mi nie wychodziła i tak w kółko. Ale juz koniec. Ruszam od dziś . Mam 23 latka, Waże 89,5 i mam 170 wzrostu. Muszę schudnąć jak najwięcej do sylwestra , bo mam super kreacje i mam dosyć wystajacefgo brzucha i pulchnych bioderek, poprostu chcę wreszcie wyglądać w czyms super. Wiekm ze nawet jak schudne 20 kg , co bedzie nie lada wyczynem w takim czasie to i tak bede mieć mała nadwage ale nie kończe odchudzania na sylwestrze, mój cel to 60 kg a do stylwka chce ważyc przynajmniej 70. Ciężka praca przede mna. A teraz konkrety. Moja tieta to do 300 kcal dziennie w tym dużo warzyw , owoce, i czasem białko chude. Chcę pć 2 litry wody , do tego zielona i czerwona herbatka. Chcę oczyscic organizm i poprawis stan cery. Oczywiście ruch ( conajmniej godzinka dziennie rowerka lub gimnastyki, tańca, biegania itp. ) i wklepywanie balsamu. Myslicie że mam szanse na schudnięcie 20 kg w niecałe 2 miesiące? Ale ile bym nie schudła to i tak bede zadowolona bo będe ważyc mniej niz teraz i będe coraz blizej wymarzonej figury. Pozdrawiam Cieplutko i trzymam za nas kciuki.

Gość ***misia pysia***
mam nadzieje że mnie przyjmiecie ponownie :)

Cześć kochane! 🌼 Fiona chyba każda z nas tak ma... Waga w dół - humor w górę! :D grunt żeby nie zacząć się wtedy objadać \'w nagrodę\' Misia wg mnie 20 kg w 2 miesiące to prawie nie realne zadanie... może obniż trochę poprzeczkę. Myślę, że 10-15 to tak optymalnie :) U mnie dziś w miarę spoko :) od rana tylko mussli na mleku i kawa. No i dużo czerwonej i zielonej herbarki. Nie czuję głodu. 30 minut spaceru a wieczorem jeszcze brzuszki i przysiady. Myślicie, że dobrze? :D ja jestem taki leń i obżartuch, że dla mnie to naprawdę wyczyn, że jakoś się trzymam...

boze dziewczyny ! musze schudnac do 17 listopada 4-5kg !!!i to bez gadania ! Niewiem czy dam rade :( dzisiejszy dzien od poczatku zrabalam :(:(:( poklocilam sie z matka i co zrobilam ? na pocieszenie nawpieprzalam sie slodyczy ! zlinczujcie mnie ! zjadlam dzis duzo za duzo 😭 jestem na siebie wsciekla 😠 od jutra zaczynam diete 700kcal - myslicie ze mam szanse tyle schudnac przez 12 dni?? :(

Oczywiście, że masz szansę. Ja kiedyś w 7 dni schudłam 5 kg. Więc do roboty! trzymam kciuki :)

Ratana ehh dzisiejszy dzien juz stacony pewnie jutro bede wazyc 54,5kg :(:(:( a powiedz mi jak Ci sie udalo tyle schudnac? ja od jutra powaznie sie za siebie biore! mam motywacje i to duza :)

Slodka czekoladko>>> mysle ze 4-5kg dasz rade schudnac bo to prawie 2 tygodnie :) Ja sie trzymam! Zjadlam tylko pol jablka :D i do konca dnia tylko zielona herbatka a jutro dieta 800kcal +cwiczenia. Misia>>> mi rowniez sie wydaje ze za wysoko postawilas sobie poprzeczke. Bo sama widzisz ze podejmowalas sie roznych diet i nic sie nie udalo :( Sprobuj jesc tak kolo 1000kcal dziennie i moze co tydzien stopniowo obnizaj ilosc kcal.

Z zamierzenia byłam na kopenhaskiej, z tym, że jedzenie było tak niedobre, że w gruncie rzeczy jadłam mniej niż w jadłospisie :) Np. rano na czczo kawa, później 2 jajka i pomidor, wieczorem troche sałaty z cytryną. Myślę, że schudniesz bez problemu jeśli na te 2 tygodnie odstawisz węglowodany. Kg polecą jak ręką odjął :D

oki macie racje nie powinnam sobie narzucac tyle kg, tzn ile schudne tyle schudne ale przynajmniej 15 kg. no i moja dieta pozostaje desperado jak i wasze ...przyłączam sie do was. Będe jesć mało ale zdrowo. Dzis mam za sobią : Śniadanie: 2 jabłka, zielona herbatka Obiad: 2 gołąbki ( mojej mamusi, pychota, dlatego sobie nie odmawiałam) Póżniej szklanka soku pomidorowego. Pychota.

dziewczyny zastanawiam sie powaznie nad wypiciem figury1 z 2och torebek zeby mnie przeczyscilo... bo zjadlam dzis naprawde za duzo i wiem ze waga mi podskoczy jesli czegos nie zrobie a wymiotowac nie zamierzam :( tylko ze ja juz pare razy tak robilam ...nie chce sobie spowolnic perystaltyke jelit :( niewiem co robic...