Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DESPERADA

KLUB DESPERADO czyli koniec z racjonalnymi dietami !!!!!!!

Polecane posty

słodka czekoladko- zrobisz jak bedziesz chciała ale ja odradzam Ci herbatki z senesem bo na dłuższą mete jelita sie przyzwyczajają i herbatki nic nie dają a na pewno jak weżmiesz raz to będziesz pic cześciej bo podobno w trakcie diety niektóre dziewczyny maja problem z zaparciami.Tzn raz nie zaszkodzi w takiej wyjątykowej sytuacji kiedy za dużo zjadłaś ale nie traktuj tego jak jedyny ratunek. Są też inne sposoby...jabłko na czczo i kawa, sliwki suszone zalane wodą na noc , siemie lniane w ziarenkach ( zaparz sobie 2 łyzki i wypij na noc), dużo wody, niektórzy stosują sól gorzką ale ja nigdy nie próbowałam itp. Myslę ze dziewczyny Ci doradzą cos jeszcze.

oj słodka_czekoladko! grzeszysz okropnie!! nie pochwalam!! pokuta musi być!! ja dziś zjadłam razem ok 500 kcal i to koniec na dziś. Już się bałam, że będzie tego więcej ( miałam chrawpkę na tuńczyka ) ale szcżescie w nieszczęściu - dopadł mnie stres, który o dziwo działa na mnie odwrotnie niż dotychczas - odechciało mi się jeść :-P za to zaraz sobie zapalę.

hej, widze ze niektorzy tu sobie uzywaja :P nieladnie...ale mam nadzieje czekoladko ze jutro wstaniesz z zapasem silnej woli i dasz rade :) czego Ci zycze. Ja tylko napisze ze zjadlam dzis 700 kcal, czyli oczywiscie za duzo, mialo byc mniej, ale w porownaniu do tego co jadlam w zeszlym tyg to i tak b.malo. Trudno mi sie tak od razu ograniczyc...ale jutro postaram sie zjesc 600 kcal, natomiast w srode chyba tylko sniadanko, bo nie bedzie mnie caly dzien...zobaczymy jak z moja waga jutro,nie oczekuje rewelacji,bo mimo wszystko troszke za duzo tych kcal pochlaniam, zeby tak szybko schudnac. Pozdrawiam wszystkie zdesperowane odchudzaczki, damy rade :) :P

Gość ile musiałabym jesc
wy jecie ok 500 kalorii dziennie a ja codziennie trenuję oprócz weekendów ponad 2 godziny dziennie i spalam ok 700 kalorii za to jem 1800 kalorii gdybym miała tak mało jeś i duzo cwiczyc to pewnie bym w szpitalu skonczyła... ja mam nadzieję dziewczyny ze się ruszacie bo dosc niedawno przez 2 miesiace jadłam mało ok 900 kalorii dziennie nie trenowałam mimo to ciagle czułam sie zmęczona owszem schudłam 5 kilo ale częśc kg wróciła gdy nieznacznie zwiekszyłam liczbe kalorii nie wspominajac o tym ze zyskałam obwisła wiotką skórę i zamiast tłuszczu stracilam mięsnie....nie popełnijcie mojego błędu bo szczupłe ciało ładnie wygląda ale gdy zobaczyłam chude ciało kate moss( dosłownie pomarszczona jak staruszka) to sie przeraziłam! nie straccie kontroli nad odchudzaniem pozdrawiam

no dobra...za to ze dzis tak dalam czasu jutro i pojutrze bede pila tylko koktajle niskokaloryczne - cos w stylu tych z diety weekendowej :) Wzielam 2 tabletki xenny extra wiec powinno mnie przeczyscic :P ale chociaz latwiej mi bedzie zaczac i uwaga - OD JUTRA O SLODYCZY poki nie schudne do 50kg !!!!!

słodka czekoladko dobra decyzja :) oczyścisz się trochę. U mnie w bilansie całodniowym wyszło jakieś 400 kcal. Tylko śniadanie i po południu jabłko. Gimnastyki niestety tylko 30 minut ale nie miałam za bardzo czasu :( Ale chyba nie jest źle??? :D Jutro wskakuję na wagę, mam nadzieję, że ruszyło się coś w dół. Buźka kochane 🌼

Cześć dziewczyny!!! Widzę ,że przybyło nowych desperatek!!!!!!!! :)) :)) :)) Nadrobię zaległości ,bo rozpisałyście się jak szalone i jutro cos napisze. ;)) !Pozdrawiam!!!

ile musiałabym jesc Dzięki za rady - my tu oczywiście przynajmniej z założenia choc trochę ruchu zażywamy :-) - pozdrawiam! witam miłe Panie, co nowego? jak postępy? chwalić się!! u mnie dziś na wadze znów w dół, co mnie bardzo cieszy, bo ostatni \"postój\" już mnie troszkę nużył :-D wczoraj zjadłam jeszcze kurcze kisiel, czyli razem ok. 650 kcal wyszło. Teraz popijam sobie wodę z cytrynką ( koniecznie 05 litra) a kawka już na mnie czeka. Kiszona sie skończyła, trzeba uzupełnić zapasy :-) A do jedzonka mam dziś tuńczyka ( poniżej 200 kcal) serek wiejski z brzoskwinką ( poniżej 200 kcal) i zupkę grzybową ( 1-2 talerze = do 100-200 kcal ). Zapowiada się pysznie!! do tego 30 min hula-hop i przynajmniej godzinka pedałowania.Nie ma co się obijać. pozdrawiam!!!

czesc laseczki :) wszystko sobie przemyslalam i zdecydowalam sie na desperackie zrzucanie wagi :P dzis dieta mż (ok 600-700kcal) jutro dieta jablkowa pojutrze dieta chalwowa 4ego dnia dieta owocowo warzywna 5go dnia dieta plynna 6go dnia dieta 700kcal i to narazie tyle :) mam do zrzucenia 5kg 😭 i mam 11 dni.... boze zebym dala rade !!!!

Witam witam, ja juz po śniadanku. Na czczo wypiłam łyżkę siemienia lnianego, żeby układ pokarmowy jakos z rana podbudować i oczyścic, zreszta to są zdrowe tłuszcze.Później zjadłam pomidorka, ogórka, cebulkę i do tego dużo sałaty zeby zapełnic cały talerz.Teraz piję zieloną herbatkę. Postanowiłam sie oczyscic jedząc warzywa i owoce. A jak bede sie zle czuć to dorzuce chude białko. ASle jak narazie to mam super samopoczucie. Jutro się zważę na czczo bo dziś wolałam dać sobie z tym spokój jeszcze ale od jutra to nawet co rano :) A Wam jak idzie? Pozdrawiam Cieplutko bo na dworze zimno.

Witajcie dziewczynki :) Ja dziś postanowiłam się rozpieścić. Zakupiłam lunch sycylijski... Nie wiem tylko ile to to ma kalorii, ten sos wydaje sie być podejrzany. Czy któraś wie może? 🌻

A ja własnie pedałuję :-) a jeść mi się kurcze nie chce i się zastanawiam, czy lepiej wcisnąć w siebie teraz na siłę?? czy zjeść, jak poczuję głód?? niby odpowiedź się sama nasówa - to drugie. ale boję się, że jak w końcu zgłodnieję, to się rzucę na żarełko :-o

Desperansa to może naszykuj sobie teraz i poczekaj aż zgłodniejesz:) a jak bedziesz chciała coś więcej to wychlastam po łapkach :)

dzięki dziewczyny :-) naszykowane już jest, tylko nie chce mi się za to zabierać. Dobra, poczekam sobie.

misia :) nic nie szkodzi, jak coś krótkiego na litere k.. to znaczy że to ja :)

ja narazie zjadlam owsianke (150kcal) , o 12 zjem jablko (70kcal) na obiad kefir+2/3 banana+lyzka otrebow zmiksowane (ok220kcal) i na kolacje serek wiejski light (100kcal)+ owoc (50kcal) = ok 600kcal max 650 :) a jutro dieta jablkowa :D

A ja sie zabieram do mojego lunchu, ze wzgledu na to że nie wiem ile to to ma kalorii to na obiad tylko ten mars delight co mi Desperansa ochoty narobiła ;) Myślicie że sie zmieszcze w tych 600 kcal?

zależy ile czego zjesz :D a tak na poważnie to wyaje mi sie ze powinnaś ale z sosami to uważaj bo są pyszne ale mają mase kalorii..ale z drugiej strony raz nie zawsze a i potrawa smakuje lepiej. Smacznego kochana.

Desperansa>>> gratulacje! Niezle wymiatasz :D Wczorajszy dzien zaliczam do udanych! Zjadlam tylko pol jablka :) A dzisiaj w planach mam: -2 kromki razowca z tunczykiem i twarozkiem -salata z papryka Ksai>>>mi tez Desperansa zrobila smaka na Marsika ;) ...ale jestem twarda :D

Desperansa a ta zupke grzybowa to masz z paczki czy wlasnej roboty? ...bo widzialam w sklepie taka z Hortexu.

Gość łososiowa
fiona dziękuję serdecznie :-) też ostro się wziełaś!! przepraszam Was za tego Marsa, już nie będę :-D

UWAGA! UWAGA! przed chwileczka sie zwazylam i oto na wadze pojawilo sie 74 kg!! Czyli 1,5 kg mniej niz 4 dni temu! Moze to niewiele z waszymi osiagnieciami (desperansa :P wymiatasz) ale dla mnei to ogromny sukces bo schudlam pierwszy raz od wieeelu miesiecy! :) No i oczywiscie jeszcze bardziej sie zmobilizowalam :) Dzisiaj jade na samych jogurtach do 600 kcal, ale rano zanim sie zwazylam to malo brakowalo zebym zjadla batonika. Jak sie ciesze ze sie powstrzymalam! Teraz wiem ze moja dieta sie oplaca, bo przyznam ze balam sie juz ze nawet na niskokalorycznej diecie juz nigdy nie uda mi sie schudnac. Na szczescie sie mylilam, teraz wiem ze schudne napewno! :) Desperansa, widze ze znow waga w dol, a jak u pozostalych odchudzaczek?:)Pozdrawiam