Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaklopotanaDorotka22

czy ciaza jest mozliwa??

Polecane posty

Witam, wspolzylam z narzeczonym w 4 dzien okresu ale wyszedl przed koncem i na drugi dzien tez sie kochalismy czyli w 5 dzien okresu i wtedy przyszedl we mnie .Czy mozliwa jest ciaza?Planujemy slub i dziecko nie bylo by jakims problemem.

Gość pluplu
oczywisie ze tak a nwet jestes w ciąży na 100%

możliwa..to że się ma okres nie oznacza że to dzień niepłodny.. szczególnie jeśli ktoś 1. ma nie regularne cykle albo 2. ma długi cykl miesiączkowy

nie dziwcie sie ze sie pytam bo to wazne czy bede miec dziecko czy nie:) ja mam nieregularne raczej krotkie okresy 5 dniowe wiec myslicie ze jestem test zrobie za 6 dni

Gość jak mozna
wswpółżyć w okres???

mozna ja wspolzylam w ostatnie dni okresu wiec nie bylo prawie wogole krwi

Gość jaje se robisz czy co
"krótkie okresy 5 dniowe":O to są krótkie? chyba ci gorzej:O i co ma krótki okres do zachodzenia w ciążę?:O

u gory ktos napisal ze ma to znaczenie czy dlugie czy krotkie ja mam 3 dni dosc mocne krwawienie potem kolejne dwa to kropelki tylko wiec gdy sie kochalismy krwi nie bylo prawie wcale

czyli mam prawdziwy okres 3 dni a potem koncowki jeszcze tak 2 dni wiec 5 slyszalam ze niektore kobiety maja po 7,8 dni wiec w porownaniu z tym to 5 jest dla mnie krotkim okresem .. cos nie pasuje ci?

Cykl to ilość dni od pierwszego dnia krwawienia do ostatniego dnia przed następnym krwawieniem - a nie ilość dni krwawienia, to raz.dwa - nigdy nie wiesz, czy Twój cykl nie będzie rekordowo krótki - akurat ten cykl, w którym zafundowałaś sobie współżycie bez zabezpieczenia.

Gość weź się nie gorączkuj
sama mam okres 7 dni, ale chyba nie sądzisz, że leje się ze mnie przez bite 7 dni:O 5 dni to normalny okres, niektóre mają 2 dni i to jestrzeczywiście krótki okres

Odpowiadam na pytanie tytułowe: Ciąża jest jedynym znanym dotychczas sposobem zaistnienia czlowieka na ziemi. Patrząc na liczbę ponad 4 000 000 000 ludzi żyjących na naszym globie należy więc stwierdzić, że ciąża nie tylko jest możliwa ale nawet jest zjawiskiem dość powszechnym :D

Gość do bywalca1
a co z pozostałymi 2,5 mld ludzi? dlaczego ich pominąłeś?

Gość Yonai**
Hej wam wszystkim.....wiem ze ju pisalam to wiele razy:(ale podejzewam ze jestem w ciazy:(moja historja zaczela sie od 15-16 lipca wtedy to bawilismy sie z chlopakiem ale do stosunku nie doszlo,ani nie bylo zadnego przerwanego....pierwszego dnia to byl petting,drugiego tez,lecz dotknelam jego czlonka i niewiem czy czasami ten plyn przed wytryskiem sie nie pojawil:/poszlam do lazienki i zapomnialam umyc rak;/i dotknelam swojego sluzu:(wiec moze sie przeniosly....potem 30 lipca dostalam okres....i potem nic nie robilam nawet nie dalam sie hlopakowi dotknac:(milam potem regulalne okresy 26 sierpnia,22 wrzesnia,i teraz 19 pazdziernika,bylam ju u 10 lekarzy,robilam ju z 12 testow,wiem ze jestem stuknieta wiec nie musicie mnie obrazac:(ale ja nadal czuje ze jestem w ciazy....cykle mam 28 dniowe,czesto oddaje mocz,kreci mi sie w glowie,czasami mysle ze mdleje:(a ten ostatni okres byl skapy;/trwal 4 dni:(myslicie ze mozliwa jest ciaza???dziekuje z gory za wszystkie odpowiedzi:(

nie jestes w ciazy poprostu sobie to wymyslilas zabardzie sie przejmujesz a to dziala jak autosugestia .na 100% nie jestes w ciazy

moze powinnas pojsc do psychologa bo jak wszystcy nawet lekarze mowia ci ze nie jestes w ciazy a ty myslisz ze ejstes to cos nie tak moze ciaza urojona?

Gość zgadzam sie z...
mala agatka taka schiza nie jest normalna - bo to ciaza na pewno nie jest i pisaly ci to juz inne osoby w twoich wszesniejszych postach!

Gość tirurinka
Dziewczyny chcialam sie dowiedziec czy mozliwa jest ciaza przy tempereaturze 36,3 w drugiej fazie cyklu??

Yonai** --> Ty jesteś nienornalna a nie w ciąży !!!!!!!! 3 miesiace , normalnie miesiączkujesz, testy negatywne a Ty mówisz, ze to ciąża ?????????????????? ile masz lat ? 12 ? :O

tirurinkaTo zależy jakie miałaś przed wzrostem.I jaka różnica między przedwzrostowymi i po wzroście była w poprzednich cyklach?

no dokladnie macie racje tu potrzebny jest tylko psycholog jak do niej nie dociera ze nie jest w ciazy mimo zapewnien lekarzy i negatywnych testow..

Gość tirurinka
niby roznica byla mniej wiecej 0,2 stopnia a w poprzednich cyklach w drugiej fazie mma 36,6 choc kiedys tez sie zdazyl cykl z takimi niskimi temperaturami. Ale mozliwe zeby ciaza sie utrzymala przy takich temperaturach??

To zalezy jakie masz przedwzrostowe w tym cyklu :-) Już pisałam - nie odpowiedziałaś.

a co myslicie o mojej sytuacji? w sumie ja i moj narzeczony bylibysmy gotowi na dziecko w sumie jak kochalismy sie bez zabezpieczenia wzielismy pelna odpowiedzialnosc jak by bylo malenstwo .z jednej strony chce dzidzie a z drugiej boje sie bo nie mam skonczonych studiow jeszcze i tego czy bede dobra mama:)

A w poprzednich cyklach jaka była różnica?Odpowiem tak - zeby podejrzewać ciążę, to różnica między przedwrostowymi a tymi po wzroście musi być większa, niż w poprzednich cyklach.