Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaklopotanaDorotka22

czy ciaza jest mozliwa??

Polecane posty

Gość tirurinka
w poprzednich cyklach roznica tez wynosila 0,2 stopnia praktycznie w kazdym cyklu mam roznice 0,2 stopnia czasami sie zdarzalo 0,3 stopnia.

No to już masz odpowiedź.nie liczy sie ile temperatura wynosi po wzroście, ale czy jest większa różnica, niż w innych cyklach (a to też nie reguła).

Gość tirurinka
tez nie regula czyli mozliwe???

Gość tirurinka
wiem, wiem mozliwosc jakas tam zawsze jest :)

Nie jesteś w ciąży moim zdaniem, ale lepiej nauczcie się używać prezerwatyw. Mają wysoką skuteczność, są tanie i nieszkodliwe dla zdrowia.

Narzeczony konczy studia ale juz pracuje.Mieszkamy w Niemczech bo on jest obywatelem niemiec.Ja rowniez studiuje i pracuje .Mamy mieszkanie i nie musimy byc na utrzymaniu rodzicow :).Kase oszczedzona tez mamy .Wiec dziecko nie bylo by zadnym problemem.Zreszta tutaj daja na dziecko 156 eur co miesiac do ukonczenia 18 lat(cos jak zasilek na dziecko) i teraz wrowadzili zasilek dla rodzicow od 300 eur dla niepracujacych do max 1800 eur dla tych co pracuja i zrezygnuja na rok z pracy na poczet wychowania dziecka.No i slub planujemy na ten rok .

My od 2 lat uzywamy prezerwatyw ale sie kcohamy wiemy ze chcemy byc ze soba wiec zrobilismy to bez zabezpieczenia biorac odpowiedzialnosc jak by mialo byc dziecko, wiec nie pisz ze mam sie nauczyc uzywac gumek.Wczesniej uzywalismy gumek bo moj narzeczony jeszcze studiowal ale teraz za kilka miesiecy konczy studia i zaczyna normalnie pracowac i zarabiac wiec ..

Gość tirurinka
wie cnie wiem nad czym sie zastanawiasz....czekaj na dzidziusia choc u Ciebie to malo prawdopodobne

mamy mieszkanie,kase i dobre perspektywy wiec dziecko moze byc teraz ale sie pytam was o prawdopodobienstwo poniewaz ja nie mam jeszcze skonczonych studiow i to by bylo jednym malutkim problemem

tirinka no wlasnie rzecz w tym ze ja mam jeszcze jakies 2 lata do konca studiow.no i to ze nie mamy jeszcze slubu (planujemy na konciec tego roku loub poczatek nowego) a ja bym chciala najpierw slub a potem dziecko zeby nikt nie mowil ze wziol slub bo bylam w ciazy czy cos w tym stylu

Spoko, nie chciałam CIę urazić. Skąd mogłam wiedzieć, że zadbaliście o swoją przyszłość. W Polsce nie ma takich perspektyw jak w Niemczech, więc wnioskowałam, ze to kolejna wypowiedź niedojrzałej dziewczynki na studiach. Tak czy owak życzę powodzenia. Respect.

Gość tirurinka
ilo dniowe zazwyczaj masz cykle ale 5 dzien cyklu jak dla mnie to bardzo strasznie male szanse

ok doda zaden problem . wlasnie ja mam problem bo nigdy nie prowadzilam kalendarzyka i nie licze moich cykli:) musze zaczac

Gość Yonai**
dziekuje z gory za wszystkie odpowiedzi....chodze do psychologa....nie musicie mi mowic wiem ze to chore;/zgadzam sie ze wszystkimi wypowiedziami....ale to jest jak uzaleznienie....uzaleznilam sie od tego....od tej mysli:(mam pytanko od 15-lub 16 lipca to bylby 4 miesiac????

jakos 4 ale mialabys juz brzuch i bys wymiotowala pierwsze 3 miesiace sa najgorsze ponoc i w 4 miesiacu kazdy lekarz by stwierzdil ciaze wiec nie mozesz byc musisz miec jakies problemy w srodku ze soba

Gość Yonai**
dziekuje za odpowedz:)jestes bardzo mila:)bardzio dziekuje....tez tak sadze ze bym miala ju brzuchol....a jak narazie go niemam,anie nie wymiotuje,ani nic:)mam psychike zryta ale lecze sie mam nadzieje ze wylecze sie nie dlugo

idz do psychologa twoj problem musi lezec wewnatrz ciebie moze maialas jakies przykre doswiadczenia w przeszlosci i teraz co w jakis sposob wywoluje u ciebie mysl o ciazy.nie wiem sama co o tym myslec ale nie martw sie bedzie dobrze .w ciazy napewno nie ejstes

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp