Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka19

masturbacja wazniejsza od kobiety?

Polecane posty

Gość załamka19

rozmawialam dzisiaj z moim chlopamkiem o tym ze chcialabym czesciej sie kochac bo ostatnio mi tego brakuje a on mi powiedzial ze to z braku czasu i sily bo jest zmeczony po zajeciach, treningch itp. pozniej sie okazalo ze tak tylko powiedzial na odczepnego, a prawda jest taka ze go juz to nudzi, ze zawsze jest tak samo, ze ja powinnam jakos urozmaicac, ze on nie potrezbuje gry wstepnej a ja zawsze chce itp. wiem ze sie masturbuje i wydaje mi sie ze to z tego ta ostatnia niechec do stosunku ze mna. bo jest mu tak latwiej, nie musi sie starac, nie ma gry wstepnej i jest szybko. wydaje mi sie ze dla niego jest to wygodniejsze. on mowi ze tak nie jest ale jak nic sie nie zmieni to coraz rzedziej bedziemy sie kochac. boli mnie to a tym bardziej fakt masturbacji np ostatnio bylam z nim caly czas a jak pojechalam do domu to sobie strzepal.mowi ze seks jest nudny ale jakos nie wyobrazam sobie zeby ta jego masturbacja za kazdym razme wygladala inaczej. to jest zalosne, juz sama nie wiem w czym naprawde tkwi problem.

Gość załamka19
to jeszcze nie koniec jego wyczynow.ostatnio narobil mi niezlego ambarasu podczas wspolnego obiadu z moimi rodzicami wyjal swoja parowe i zaczal walic konine.matka zemdlala a ojciec dostal ataku serca. na koniec spuscil sie w talerz zupy pomidorowej ugotowanej przez moja mame i jak gdyby nigdy nic schowal swoj sprzet podziekowal za obiad i wyszedl w nieznanym mi blizej kierunku....

Gość kate26
A może po prostu robi to z kimś innym, a wciska Ci kit,że seks mu sie znudził...Porozmawiaj z nim szczerze, bo nawet nie zauważysz kiedy będzie koniec...

Gość załamka19
nie to nie mozliwe ze ma kogos innego.jestem pewna i mam nawet dowody na to ze sie masturbuje i to dosc czesto bo mu wlosy pomiedzy palcami powyrastaly.w dodatku ostatnio bardzo pogorszyl mu sie wzrok...zal mi go nie wiem jak mu pomoc.sprobuje sie dzisiaj umyc moze to pomoze.mowil mi ze nie lubi zapachu sledzia.moze w tym lezy przyczyna?nie wiem warto sprobowac bo ile chlopak bedzie slizgac na recznym...jak dalej bedzie cwiczyc majstra to calkiem oslepie ;-(