Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urodzony w niedziele_______

PYTANIE DO INTELIGENTNYCH WYBORCÓW PLATFORMY OBYWATELSKIEJ!

Polecane posty

Może ktoś mi na nie odpowie? :) Pytanie jest proste . Mam nadzieje, że odpowiadajac będziecie mogli wykazać sie elokwencja, a nawet inteligencją, o którą większość z was zaczęła się podejrzewać (pewnie pierwszy raz w życiu:)) po oddaniu głosu na PO. Jak widzicie daje wam liberałom' wędkę , a nie rybę - sprawdzimy empirycznie waszą inteligencje (która traktujecie jako aksjomat, chyba pod wpływem doniesień prasowych i badań' elektoratu:)) A co ja z tego będę miał ? Troche rozrywki :) Oto pytanie: Dlaczego bezrobocie spada i gospodarka się rozwija ?00 ;) laboga przecież rządzi PIS! Czekam na wasze jak zwykle porażająco błyskotliwe odpowiedzi :) Kto wie ... Może dziś znowu mnie zaskoczycie jakaś nowatorska konstrukcja logiczna ? :))) POzdro! ;))

Gość krotko i na temat
Bezrobocie spada gdyz wiekszosc ludzi wyjechala z kraju. Pol roku szukalam fachowcow do remontu mieszkania. Ludzie siedza za granica. Gospodarka sie rozwija bo to jedyna dziedzina w ktorej NA SZCZESCIE pis sie nie udzielalo.

Gość gospodarka na to zeby
sie rozwinac potrzebuje czasu. zalozmy ze PiS zrobilo cokolwiek dobrego dla rozwoju gospodarki . Czy bedzie to widoczne od razu? nie :) na to zeby ludzie zauwazyli zmiany potrzeba mniej wiecej 2 lata. Jaki z tego wniosek? ze to dzieki poprzednim rzadom bezrobocie spada i gospodarka sie rozwija a PiS przypisuje wszystko sobie. Nienawidze PiS to tak by the way ;)

Właściwie to nie do mnie pytanie, ale odpowiem.... Bo PiS minimalnie ionteresowało sie gospodarką, ten obszar był daleko w programie, nie to, co lustracja i walka z koruopcja i polityka zagraniczna nieprowadzona na kolanach;)

jakto sie nie udzielało? a kto rzadził gospodarczo Polska PIS! jakim cudem skoro tyle osób wyjechało i nie płaci u nas podatku mamy taki wzrost Zwazcie na to ze leczymy ich u nas bo tu przyjedzaja sie leczyc z uwagi na kiepski poziom medycyny na wyspach tam ,jak wszem i wobec wiadomo wszystkie schorzenia sie leczy paracetamolem skoro wszyscy tu tacy biedni skad ten wzrost?

na to zeby ludzie zauwazyli zmiany potrzeba mniej wiecej 2 lata. mniej czy wiecej? czy po 2 latach zaczna wracac z wysp na stałe do kraju? jesli tak to po co/ by podniesc procent bezrobocia?

\"Gospodarka sie rozwija bo to jedyna dziedzina w ktorej NA SZCZESCIE pis sie nie udzielalo.\" chyba jesteś słabym obserwatorem lub też nie rozumiesz albo po prostu nie znasz zmian w gospodarce . Co w ogóle rozumiesz pod pojęciem \"gopodarka \" zaznaczam że nie chodzi tu o posiadanie gospodarstwa rolnego

zalozmy ze PiS zrobilo cokolwiek dobrego dla rozwoju gospodarki . załozmy?? hahahahaaa bedziemy zakładac ? po co? skoro wiadomo ze mamy najlepszy wzrost od wszech czasów

Gość rewersety
cos mało tych inteligentnych co by znali odpowiedz

chcę zaznaczyć, że plotki jakobym osobiście był dopuszczony do lizania odbytu Przema Gosiewskiego, są nieco przesadzone prawdą jest jedynie to, że pan wicepremier przysłał mi swój autograf z kłębkiem fryzury okołoodbytniczej, za co chciałbym mu w tym miejscu serdecznie podziękować :-)

Gość rewersety
Tuskowe myslenie niech wróca do kraju wszsyscy co do jednego --bedziemy ich tu zywic bronic i pielegnowac Ludzieee zle wam bez tych co pojechali? mnie jest swietnie dostałam podwyzke i nie grozi mi juz zwolnienie narazie --dopoki tusk nie wezmie berełka w dłon

Gość dlugo jeszcze
bedziecie leczyc kaca przegrancy ? Moze juz czas zawinac ogon i spierdalac ? :classic_cool:

Gość rewersety
chcę zaznaczyć, że plotki jakobym osobiście był dopuszczony do lizania odbytu Przema Gosiewskiego, są nieco przesadzone prawdą jest jedynie to, że pan wicepremier przysłał mi swój autograf z kłębkiem fryzury okołoodbytniczej, za co chciałbym mu w tym miejscu serdecznie podziękować POwcu inteligentny inaczej wykazałes sie niezwykła elokwencja w tej materii protsak hihihi

Gość rewersety
gospodarka potrzebuje czasu na rozwój,teraz są efekty sprzed kliku lat, to dlaczego nie wybrałas chinko LIDu skoro to ich zasługa?

Wbrew temu co myślisz gospodarką nie rządzilo PiS. Wzrost, powtorzę za innymi, jest efektem działalności poprzedniego rządu. PiS w temacie \"gospodarka\" nie zrobilo nic. Tu Kaczyński byl wyraźnie bezradny. Z tego co wiem, z rozmow z tymi, ktorzy wyjechali, wysnulam wniosek :D, że wyjechali ci ktorzy nie mieli pracy, absolwenci róznych szkół i ci, ktorzy zarabiali malo. Ten, ktory zarabia wystarczająco nie wyjechał. Więc w dziedzinie podatkow nic sie nie zmienilo po wyjeździe ludzi do pracy za granicę. Oczekuję tez od ciebie jakiegos przeblysku inteligencji.

Gość wykształciucha
inteligentni tu nie wchodzą, mnie zgubiła ciekawośc i nadmiar wolnego czasu. Żegnam, ..... masz wiecej czasu niż ja i dlatego pierdoły zakładasz.

Gość rewersety
chcę jeszcze dodać, że mimo szerokiej wiedzy i rozległych horyzontów umysłowych, które pozwoliły przeczytać mi "Ulissesa" w oryginale od tyłu, nie mogłam zdzierżyć porażki PiSu :-o po prostu nogi się przede mną ugięły, klęknęłam by oddać chołt IV RP a następnie bezsilnie trysnęłam rzadkim stolcem na ekran telewizora, w którym pyszniły się bezlitosne słupki pierwszych sondażoowych wyników :-o

Gość nie znosze rudych
ja piernicze sami ekonomisci i madre łby czemu skoro w tej polsce tylu INTELIGENTYCH rzadza tacy idioci a nie wy ? spadam i chinkai anouk uzdrowiły by cały system finansowy w kraju lepeij niz Gilowska która w waszym robolskim mniemaniu nic nie zrobiła Moze powiecie ze była w ławach sejmu i rzadu i nic nie robiła niczym tusk TUSK i brała za to kase? kiedy sie wam znudzi to pisanie o cudotwórcach z PO moze byscie sie tak do jakiejs roboty wzieły a sorki zapomniałam wy z PO wiec krecicie lody

Gość nie znosze rudych
spadam___a kto w twoim mniemaniu rzadził gospodarką?

Gość bo to jest tak...
gospodarka sie rozwinela bo normalni ludzie zfrustrowani tym ci sie dizeje w rzadzie wzieli sie ostro za prace zeby nie denerwowac sie tym so sie dzieje !! juz nawet wiadomosci nei szlo sluchac bo w kazdym wydaniu jakies weszenie afery lub sranie o kosciele!! kiedys liczylam, w kazdym jest dizenniku tv publicznej tj. pisowskiejbylo conajmniej kilka informacji o kosciele!! Ludzie mieli tego dosc i zeby sie nie denerwowac tym co sie dizeje zajeli umysl praca i konsumpcja co w prosty sposow przeklada sie na wzrost PKB!!!

Gość nie znosze rudych
krasnoludki i sierotka marysia?

nie znaosze rudych Jak zmienisz ton i poprawisz kulture swoich wypowiedzi to bedziemy rozmawiac.

:D:D:D:D:D:D:DD:D: no co jest ? nikt nie wie? Podpowiadam :::::połaczcie dwa fakty ---masowa emigracja i wysoki wzrost W Irlandii to jakos odwrotnie było chyba bo wzrost był dzieki przybyszom :D:D:D:D:D:D:D:D co nie?

Gość nie znosze rudych
powiem wam w tajemnicy, ze tak naprawdę ostro masturbuję się tartym chrzanem pod fotosy z Bronisławem Komorowskim :classic_cool:

:-D no co tam, żadnych odpowiedzi? :-D szybko, szybko, bo muszę zaraz iść na codzienną lewatywę!

\"głupie pizdy i cwele nie rozumiecie jedenej podstawowej rzeczy! PiS widząc, ze gospodarka dobrze sie rozwija i idzie we właściwym kierunku NIE MIESZAŁ w niej za dużo i to jest jego zasługą.\" buehehe Typowo pisowskie myslenie : nasza zasluga jest nawet to czego nie zrobilismy.