Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urodzony w niedziele_______

PYTANIE DO INTELIGENTNYCH WYBORCÓW PLATFORMY OBYWATELSKIEJ!

Polecane posty

Gość
Rozwój gospodarki to zasługa lat wcześniejszych. W żadnym wypadku nie dwóch ostatnich :P :P :P

Gość PISowka w berecie
a czy moga udzielic odpowiedzi " bezmyslne ciemniaki" popierajace rzady PIS?

Gość jhf
urodzony w niedziele hahahahhahahhaha co wy teraz mizeraki jeszcze mozecie tylko popluc agresja w internecie

Gość PISowka w berecie
bo wiem dlaczego a ponoc jestem głupsza od was ale pytam czy moge powiedziec bo pytanie nie było do mnie

Gość PISowka w berecie
Pracuje w banku i troszeczke! wiem

Gość eeeeeeeee
Do autorki :) Twoim zdaniem po jakim czasie jest odczuwalny wzrost gospodarczy ? w dniu następnym po uchwaleniu czy zatwierdzeniu danego rozpożądzenia czy ustawy ?

Gość buahahahhahha
no pewnie, że żeby ruszyć gospodarkę potrzeba lat hahahha nie mówicie, że to dzięki pis w dwa lata gospodarka ruszyła, bo to żałosne hahahha im w głowach były afery i szukanie winnych, wieczne rozliczanie hahaha a nie gospodarka! jak dwa miliony bezrobotnych wyjechało do pracy za granice, to wiadomo, że bezrobocie spadło hahahhaha!!!

Gość jhf
skupcie sie na zyciu seksualnym ,by sobie oslodzic smak tej porazki przeciez my mamy w dupie dowodzenie kto ma racje miernikiem tego w krajach demokratycznych sa wybory

Gość do PISowka w berecie
odpowiedz mi na te pytania: Witam! Nie znam się, więc chylę głowę i pytam. Załóżmy, że mam kilka kredytów w bankach "x" i "y". Starałem się o kredyt konsolidacyjny na w/w kredyty w banku "z". Po pozytywnej weryfikacji itd., przyznano mi całą kwotę, o którą się starałem. Czy pieniążki na spłatę w/w kredytów otrzymam ja i ja będę musiał je spłacić, czy bank "z" się tym zajmie? Gdy (opcja 2) bank "z" spłaci za mnie całość kredytów zaciągniętych w bankach "x" i "y", to zwrot odsetek z tych banków trafi do banku "z", czy do mnie??? Z góry dzięki i pozdrawiam!!!

Gość eeeeeeeee
urodzony w niedziele_______ sory koleś to jakim prawem sie wypowiedasz ? Nie głosowałes nie masz prawa , zabierać głosu !!! Dupy się ruszyć niechciało ? Krytykować umiesz lecz samodzielna decyzja co do wyboru parti cię przerosła hahahaha żałosny jesteś :O

Gość jhf
ludzie przeciez to nie ma znaczenia wiadomoze skutki rzadow pis beda za czasow po pis mialo poklosie poprzedniego rzadu i doatacji z ue ktoryej byla przeciwna a co to w ogole za dyskusja szlag mnie trafia szczegolnie ze nie jestem zwolennikiem po

To ja sie odniose do wysiadu ktorego udzielil jasnie panujacy premier. 1. \"Decydująca była debata z Donaldem Tuskiem. Trzeba było postawić na tę debatę i być wtedy wypoczętym, albo się od niej uchylić – powiedział w Radiowej \"Jedynce\" premier Jarosław Kaczyński. - Gdyby nie ten jeden błąd to zdołalibyśmy z tym frontem wygrać – dodał Jarosław Kaczyński.\" A po debacie mowil, ze byla dla niego zwycieska. 2.\"Premier powiedział, że w następnych latach, choć prawdopodobnie będą dobre dla Polski, dojdzie do gigantycznej kompromitacji rządzących, którzy nie zdołają zrealizować swoich obietnic.\" Wrozka albo raczej wrozbita z tego jarka. Rozumiem ze rzad pis sie nie skompromitowal i spelnil wszystkie obietnice (gdzie sa 3 mln mieszkan?). 3. \"Premier powiedział, że jeśli Tusk nie odniesie się do wypowiedzi Aleksandra Kwaśniewskiego, że po wyborach skończyła się IV Rzeczpospolita, to będzie znaczyło, iż dąży do jej likwidacji. \" Mam dosc bredzenia o IV RP. Nigdy nic takiego nie istnialo. Do tego trzebaby zmiany konstytucji. IV RP jest tworem medialnym. 4.\"Dodał, że do przegranej Prawa i Sprawiedliwości przyczyniła się obecna w Telewizji Polskiej akcja \"Idź na wybory - zmień Polskę\". \" Rozumiem ze na wybory mieli isc tylko ci ktorzy chcieli glosowac na pis. Wysoka frekwerncja (przejaw spoleczenstwa obywatelskiego) jest pisowi nie na reke. 5.\"Premier powiedział w Programie Pierwszym Polskiego Radia, że jeśli proponowane przez Platformę Obywatelską komisje śledcze będą uczciwe, to staną się ciosem w Platformę. Jeśli jednak zostaną wykorzystane przeciwko Prawu i Sprawiedliwości, to będą komisjami spod znaku 13 grudnia. \" Czy to wymaga komentarza? 6.\"Jarosław Kaczyński zapowiedział, że prezydent nie naruszy konstytucji i z całą pewnością powoła nowy rząd. \" Kto tu jest prezydentem? Dlaczego Jarek wypowiada sie w imieniu glowy panstwa? 7.\"Nie wiadomo jednak, czy będzie chciał wziąć odpowiedzialność za gabinet, w którym znajdą się niekompetentni ludzie. \" Na szczescie w rzadzie Jarka byli sami kompetentni ludzie z Lepperem i Giertychem na czele. 8.\"Wyjaśnił, że Platforma stała się podstawą frontu, który jest przeciwko Polsce, a poza tym bezpardonowo atakowała PiS\" Biedaczki. Z tego co pamietam to Jarek wyciagal wszelkie brudy (dziadek w wermahcie itd). Czekam na riposte.

Gość jhf
urodzony w niedziele nie zbaczam z tematu to bylo na tema a poza tym nie jestem zwolennikiem zeby potepiac tych ktorynie glosuja ale dziwni sa dla mnie ludzie, ktorych rzady pois nie zmotywowaly do tego, by ich glos przyczynil sie do ich zniesienia szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikogo nie krytykuje za wybór zadałem pytanie DO INTELIGENTNYCH WYBORCÓW PLATFORMY OBYWATELSKIEJ którzy sie ciesza z sukcesu ciekawi mnie na ile zaja sobie sprawe z tego co stac sie moze ta dyskusja bedzie mi przydatna w praktyce--studjuje wiec pogłebiac wiedze moge dowolnie ponoc to wolny kraj wiec moge ponoc to wolny kraj i uczestnictwo w wyborach nie jest obowiazkiem Połowa Polaków nie brała udziału w tym i ja takie nasz prawo

Gość jhf
w spoleczenstwei demokratycznym jest miejsce dla tych, ktorzy nie glosuja ale nieglosowanie nie jest neutralne na przyklad w tych wyborach bylo rownoznaczne z poparciem dla pisu

Gość jhf
urodzony-oczywiscie platforma poniesie konsekwencje rzadow pisu i przegra kolejne wybory na to licze -nie lubie ich

Gość eeeeeeeee
urodzony w niedziele ----wybacz nie tylko prawo lecz również obowiazek ! Jeżeli zaś chcesz pogłębić swoja wiedze poczytaj wypowiedzi ekonomistów co spowodowało zmiejszenie bezrobocia w Polsce. Chyba jednak niezrozumiałeś odpowiedzi na postawione przez Ciebie pytanie .

Gość jhf
urodzony ja nie wiem, czy dla ciebie to jest jakas rzeczywiscie zagadka czz wpadles na jakies rozwiazanie i sam sobie wydajesz sie tak oryginalny ze chcesz rozkrecic dyskusje po to by je przedstawic? gdzie tu widzisz nielogicznosci pis wydawal kase na pr-owe posuniecia mial stabilna sytuacje ekonomiczna jako poklosie wczesniejszych rzadow my jako obywatele przyzwyczailismy sie do niej wiec wkurwialo nas ze forsa idzie jak para w gwizdek i tyle ta sytuacja z pewnoscia sie zmieni i zdestabilizuje to kraj na drodze do tego by byl jesli nie silny to przynajmniej stabiliny ekonomicznie