Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie wiem

Wiktoria- podoba Wam się?

Polecane posty

Gość za to DUŻYCH Ań
od groma;)

Wiktoria wszystko fajnie, tyle ze w grupie od 5 lat w dol jest tlumek takich dziewczynek, wiec poco dodawac kolejna, skoro jest tyle slicznych imion? TO samo niestety od niedawna tyczy sie imienia Majka i Zosia, niesamowicie popularnych ostatnimi czasy.

Gość jak Tobie sie podoba
to tak ja nazwij. kazdy ma inny gust a o tym sie nie dyskutuje. jedni powiedza ladne inni ze brzydkie. wiec na jedno wychodzi

oj tak duzych an jest duzo :P ale prawda jest taka ze super oryginalnego imienia ktore by sie wyróznialo z tlumu a zarazem nie odbiegalo bardzo od innych to i tak nie wymyslimy. Jesli siostra nazwala siostre wiktoria to ja bym juz tak swojej malej nie dala. Zuzia tez jest slicznym imieniem. wiec moze nazwij zuzia.

Moja sześciotygodniowa córcia ma na imię Wiktoria, to imię podobało mi się odkąd pamiętam. W przeciwieństwie do Jessicy, Nicoli itp jest to imię z długą tradycją w Polsce które teraz wraca do łask i znów jest modne. A że nagle Wiktorii pojawiło się jak grzybów po deszczu... Tak jak piszesz, dla Ciebie Twoja Wiki będzie jedyna i najukochańsza w całym wszechświecie :) Przecież za naszych szkolnych czasów co druga nazywała się np. Kaśka, Agnieszka lub Marta a nikt nie mówi że to brzydkie imiona i właścicielkom też niczego ten fakt nie ujmuje. Nazwij niunię tak jak Ci się podoba i nie patrz na nic. Jeszcze się taki nie urodził, który by każdemu dogodził. ;) Pozdrowienia dla Ciebie i maleńkiej

Wiki kojarzy mi sie z rozkapryszonym wrednym bachorem. W chwili obecnej gdybym miała córkę nazwałabym ją Natalka- bardzo dobrze mi się kojarzy i imie też bardzo ładne

Gość mugytjtf
a mnie Natalia kojarzy z pryszczatą, grubą dziewczynką z sąsiedztwa :p poza tym występuje tak samo często jak Wiktoria

Imiona, które mają sporo zdrobnień: Antonina, Magdalena, Katarzyna, może Martyna albo Alicja? Nie przejmuj się tym, że Wiktoria, to oklepane imię. Ja znam wiele Julek, ale nie cierpię tego imienia, stąd razi mnie jego popularność. Za to znam jeszcze więcej Wiktorii, ale tak lubię to imię, że nawet nie przeszkadza mi ta jego pospolitość.

Gość moja córka
też ma na imię Wiktoria,ale gdy nadawałam jej imię to to imię nie było wcale oklepane a orginalne i rzadko spotykane.A dlaczego? Bo moja córa ma 12 lat i naprawdę bardzo lubi swoje imię :)

dziewczyny ale doczytajcie ze siostra dała na imie swojej corce wiktoria wiec chyba raczej lepiej bedzie wybrac inne imie.

Gość mnie też się bardzo podoba
Nie widzę nic złego w tym, że siostry tak samo nazywają swoje dzieci. Jeżeli podoba im się to imię, to co mają zrobić? Jedna ma zrezygnować? Bez sensu.

Imię przepiękne:) Moja 10-miesieczna coreczka je nosi:D Ma sporo zdrobnien i zawsze ladnie brzmi:) I jest takie dostojne:)