Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena-Wawa

Dziwka?

Polecane posty

Gość zdradzana zonaaa
To ja wam powiem teraz moja 'historie' :D mąz mnie zdradził i to z kim ? własnie z ekskluzywna prostytutką oczywiscie płakał i skomlał wyciagnelam od niego wszystko za seks z nią płacił jej ok 500-800 za 3 h.. a czasem i 500 zł za niecala godzine te jego delgacje są smieszne nie wiem jak moglam w to wierzyc nie pottrafilam zrozumiec czemy placił taką kase skoro m ogl isc do klubu i poderwac jakas malolate ale jak ją zobaczylam to zrozumialam dlaczego .... zadnej kobiecie nie zycze takiego czegos poczulam sie gorsza nie dorastalam tej dziewczynie do piet i tak maz nie odzyskal zaufania u mnie zreszta tylko dzieci nas trzymaja ze soba

Gość też taka byłam
zdradzana żona- nie mów, że nie dorastałaś tej dziewczynie do pięt. To nie wygląd sprawia, że faceci idą do prostytutek. Znałam wiele takich dziewczyn i niektóra bly na prawdę znacznie ponizej przeciętej, ale za to "zrobione". Facet idący na dziwki nie szuka boginii, idealnej harmonii, tylko dziury w którą może się spuścić. Taka jest smutna prawda.

Gość pretty blond
hm...kiedys zastanawiałam sie nadtakimi kobietami jak Ty i ani mnie to grzeje ani mnie to ziebi. Nie mowie ze Ci wybitnie szanuje za to co robisz ale tez absolutnie nie gardze. wszytko w zyciu doswiadcza, Ty bdzize miala takie doswiadczenia zyciowwe i tacy ludzie tez musza byc. Wlasciwie to kazdy jest materialista! nie luicie dobrych rzeczy? nie wierze! kazdy lubi pieniadze. jezeli zanazla bym sie w takiej sytuacji tzn byla bym wolna itd i tarfila by mi sie okazja do takiego zycia chyba bym zaryzykowala i sprobowala...jestem atrakcyjna blondynka wielu facetow zacheca mnie do roznych rzeczy..ale jestem dlugo z stalym zwizku..po prostu moje zycie potoczylo siue inaczej dziwie sie tym atakom tutaj,lepiej za kasa w spermarkecie? pewnie niektorym tak....ale jak sie ma urode i chec to mozna sprobowac innego zycia. Pozdrawiam Cie autorko

Gość pretty blond wawa
mogłabym poprosić mail do Ciebie?

Gość Olgaa24
właśnie ja tez bym chciala ?

Myślisz,że jak napisałaś mój nick zamiast \'l\' to duże i .. to jesteś mną? Ciekawe dlaczego to robisz,doskonale widać ,że jesteś podszywką żal mi Cieebiee...

Gość sinq
to ile Ty masz w końcu lat - 22 czy 25?

Gość facet idealnyyyyyyyyy
to ile w koncu bierzesz?

chcesz zrobic sobie reklamę,czy może szukasz osob,które napiszą,ze jesteś grzeczną studentką??:o ja nie rozumiem takiego postępowania.Co ta kasa robi z ludzmi:o

Gość obseerwatorr
Wow- widać po tej stronie ile głupich młodych cipek robi to co przeintelegentna autorka tego wątku. Widać jednak, że zamiast pilnie się uczyć jak opowiadał, to z wypiekami śledzi wątek i błyskawicznie reaguje.

Zbieg okoliczności,że weszłam a wątek śledzę od ok 2 minut wiec chyba logiczne ,że zareagowałam na to iż ktoś się podszył ? zresztą róbcie co chcecie ludzie. z wypiekami? z wypiekami to ja mogę mieć orgazm.

no ok,ale co ma znaczyć w stopce ,,nie oceniaj po okładce\'\' To jak maja Cie Twoim zdaniem oceniać inni ludzie,skoro Ty sama im nasuwasz JAK mają Cie oceniać.Przecież kase można zarobić w rózny sposob,niekoniecznie taki. Bo zakładam,ze tylko dlatego pracujesz(jeslui moge to tak nazwac) jako kobieta do towarzystwa

Gość Madalena-wawaa
Lubie jak mnie ruchaja jeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

a więc co o sobie myslisz??Tak szczerze.Nie czujesz sie jakos poniżona??Ja sobie na przykład nie wyobrazam zarabiania w ten sposób kasy.Trzymam sie tej wersji z kasą,bo widze,ze nie zaprzeczasz,a wiadome jest,ze o to chodzi.

Gość Madalena-wawa
Nieraz są chwilę w których jestem sama, wieczorem i chce mi się płakać bo np mam problem a Wy - pójdziecie do męża.On przytuli,pocieszy. Ale to szybko mija zaraz ocieram łzy i myślę,że inni mają gorzej i muszę się cieszyć z tego co mam. Nie cieszę się ,że mam taką prace wcześniej pisałam ,że chciałabym mieć takie pieniądze mając np swoją firmę. Chce mieć swój gabinet.. ale do tego są potrzebne pieniądze. Chce odłożyć i rzucić to wszystko i jakoś nie sądzę bym za tym tęskniłam. Nie jestem dumna z tego iż jestem prostytutką ale jestem dumna ,że mam sporo pieniędzy - tylko z tego.

Gość pinkyyy
Dziewczyno to Twoja sprawa co robisz,z kim,za ile i po co:( Tylko po co to obwieszczac calemu swiatu? Zeby chociaz w Twoim topicu był jakis sens, ale Ty skoncentrowalas sie na wyliczaniu swoich(wg mnie wątpliwych)zalet...

Gość pinkyyy
Ale żałosne:( Naprawdę myślisz, ze za kase mozna miec wszystko?Przejdziesz sie bolesnie

Gość świat się kończy
Widzicie ile w samej Warszawie jest tego g ó w na??? Kijem bym tego nie tknął, blleeeeeehhhh http://www.odloty.pl/cd/new_city.php?_filter=&manufacturers_id=3 Ja nie wiem jak te ściery tak mogą się zachowywać. Siedlisko chorób i wszelkiego syfu. Z drugiej strony jet to może potrzebne, bo ktoś mądry kiedyś poiedział "gdyby w pałacu nie było kloaki, to cały pałac byłby zafajdany". Ale któż chciałby być tą kloaką?

kiedyś sie na pewno przejedzie.NIe pisze tego z zazdrsci,bo nie ma czego zazdrościc.Można jedynie wspólczuć.No ale sama sobie wybrałaś takie zycie.

nie,nie sądzę abym za kasę miała wszystko . miłości nie kupie. dobra czas zamknac ten topic aby odszedł w zapomnienie. ktoś chciał mojego maila proszę magdalenaa666@tlen.pl już znudziło mi się tutaj wchodzić a więc żegnam państwa a podszywka niech nadal udaje mnie

Gość pinkyyy
Może milosc kupi Ciebie:D