Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena-Wawa

Dziwka?

Polecane posty

Gość kiepska prowokacja
*piszących

Gość kiepska prowokacja
większość nie wierzy - bo dobrze prowokować też trzeba umieć a nie tylko uważać, że chwytliwy tytuł tematu wystarczy dać :O

Bo ja nie mam co robić tylko prowokować.. żegnam państwa. . . Mam inne obowiązki jeszcze na głowie :] I nie piszcie wypocin, jakie obowiązki hah :] Bajjjuuu bajjjjjjjjjj

Gość draska
Wobec tego pociagaja Cie pieniadze i taki a nie inny styl bycia, to rozumiem. Gdyby jeszcze inni odpowiedzieli na Twoje pytanie przecząco, to byloby juz calkiem git prawda?, a tak no cóż, zyje sie dalej. Nie tylko Twoje zajęcie jest ryzykowne, ryzyko wpisane w Twoje zajecie to faktycznie samotnosc, ale i tu sie moge mylic, bo inny poziom zycia, to i inne rozumienie swiata.

Gość Taka sobie jedna dziewczyna
A ja Ci zazdroszcze :) Zawsze chciałam choć jeden dzień być właśnie taką dziewczyną :) Strasznie mi sie to podoba. Co to za różnica jak się zarabia, żadna praca nie chańbi!!! Każda zazdrośnica też by tak chciała, ale wszystkie pewnie to pasztety i nie mają nawet warunków. Co za chamstwo :o 25 tysi miesięcznie ... mmmmmmm ZAZDROSZCZE :)

Gość mazurski chlopak
myslalas Magdaleno ze beda ci zazdroscic zarobkow, watpliwych zreszta, coz masz charakter kuurewki, twoja sprawa, na politechnice tez takie byly, dawaly w hotelu Merkury w Poznaniu, dawaly tez wykladowcom, jak sie dalo by dostac lepsze oceny i dalej studiowac, coz wiedzielismy o tym i traktowalismy je jak szmaty, ale jak sie ma taki charakter, coz ci pozostanie milion chuujow w duupie i glupie usmiechy. Zalozylas ten topik i dowiedzialas sie co ludzie mysla o takich osobach jak ty, i czego by ci nigdy w oczy nie powiedzieli, ale teraz bedziesz wiedziala co o tobie mysla. a swoja droga, jak sie mozna zmusic do zblizen z jakims starym oblesnym i bogatym, mysle ze zetrzesz sobie skore od zmywania tego brudu bo tych dziadach

\"A po drugie jakoś mi się nie śpieszy ,żeby mieć \'stałego partnera\' Nie jestem typem kury domowej. Wolałabym umrzeć w samotni niż być gosposią domową zajmującą się pieluchami. A mąż i tak pójdzie do agencji :] Jestem tą lepsza drogie Panie spójrzcie prawdzie w oczy \" -cytat z autorki MOja odp do tego -- na starosc z takimi pogladami zostanic sama jak palce. Pytasz czy jestes dziwka, a jak slyszysz ze tak to sie oburzasz, i uwazasz za lepsza. Jestes dziwka, tylkoze luksusowa - sprzedajesz przeciez swoje cialo P.s MOze i prowokacja w tym przypadku, no ale na siwcie sa takie laski chyba,nie?

Tak, jesteś dziwką. Na dwa pozostałe pytania odpowiedzi nie znam - ja dziwką nie jestem, ALE: wiesz, jak tak sobie o tym myślę, to wydaje mi się, że ciężko jest zerwać z takim życiem. Bo to chyba wciąga, tak jak narkotyk..-ale to tylko moje przypuszczenia. Co do partnera, to mam wrażenie, że większość mężczyzn kobiet takich jak ty prawdy nie zna.Bo facet raczej nie lubi się dzielić. No chyba, że nie kocha,a na rękę mu korzystanie np. z funduszy \"partnerki\". Pozdrówki:)

dziewczyna do towarzystwa...musi być inteligentna,oczytana,,umieć wykorzystywac mężczyzn(!!!:D),znać języki obce.nie jesteś dziwką.jesteś kobietą za pieniądze.i to taką z górnej półki.to Twoja decyzja,ty się na to zdecydowałaś.nie potępiam Cię.pieniądze to jednak nie wszystko... owszem masz szacunek ludzi,jesteś elegancka,piękna,masz dobre ciuchy,perfumy i samochód,piękny dom.mozesz pozwolić sobie na przyjemności..nowa płyta,ksiązka,dobra bluzka. są chwile gdy jesteś sama,smutna? gdy rozmieniasz sie na drobne i dajesz każdemu pasztetowi po groszu?gdy dotyka cię kolejny tego dnia facet?chcesz tego? uczyć 5facetów w miesiącu swojego ciała? czy zamykasz oczy i nie jest ważne co ty czujesz?przymykasz oczy trzymając go w ustach i czekasz aż dojdzie?nie ważne jest to gdy robi to niedelikatnie,gdy dusisz się prawie? czemu?czemu to robisz? kazda kobieta kiedys była mała dziewczynką.chciala byc Piękną.w miarę upływu lat serce kobiety zostaje zepchnięte na bok,zranione,pogrzebane.Ty sama nie znajdujesz innej miłości niż z powieści,i wątpisz ze kiedyś będziesz Piękną.Serce kobiety ciągle żyje.Gdy ogląda się film,czasem w nocy,serce dochodzi do głosu.Twoje serce znaczy więcej niż cokolwiek innego na świecie. pamiętasz siebie,8latkę idącą do pierwszej komunii? chcialaś być najładniejsza,chcialaś być księżniczką. kim jesteś dzisiaj?połamane ramiona,które niedlugo nie będą umiały nikogo przytulac.znasz posąg Wenus z Milo? nie będziesz umiała kochać.uwierz mi.zniechęcisz się do życia. szare kobiety,którym sni się sen o miłości.przynajmniej tej dłuższej niż jedna noc.dłuższej niż sobotnia dyskoteka.i takiej która nie da się przeliczyć na żaden pieniądz.

Gość mazurski chlopak
widze ze kuurewek nie brakuje

Gość Bzdury nie wierzcie jej
no jasne medycyne??? To kiedy ty sie uczysz - -sciema

Gość Bzdury nie wierzcie jej
pani doktor, jedno pytanie z medycyny i lezysz

Gość mazurski chlopak
mazurski chlopak 1829 wskoczylo kilka postow za daleko

taka sobie jedna dziewczyna..do ciebie gratuluje pomysłu.ja mieszkałam z dziewczyną,która się umawiała z mężczyznami.była zniszczona wewnętrznie.nie umiałą spojrzeć w lustro na siebie. nie ma co zazdrościc.tylko współczuc.

moi drodzy.czy wy nie umiecie formulowac wypowiedzi bez używania przekleństw???kto ci daje prawo oceniać Magdę?.chodzi o to,ze sam bys chciał umówic się z taką kobietą.nie masz stylu.nie masz nawet więcej inteligencji niz stonoga,a błyskotliwośc sedesu,który co chwile powtarza tę sama monotonna frazę. czy nie ma tu nikogo inteligentnego?

Może masz rację, ale to i tak nie zmieni faktu że jeden dzień chcałabym tak żyż i wymazać to z pamięci później :) Chciałabym czuć się taką niedobrą panienką z którą facet zdradza żone :) Jakoś pociąga mnie to .....

Gość też taka byłam
Mam to już za sobą. Jeśli piszesz prawdę, to radzę Ci skończ z tym jak najszybciej. Pozdrawiam :)

taka sobie jedna dziewczyna czujesz sie\"taka sobie\" i chcesz odmiany? albo czujesz się szara jak kartka papieru.chcesz być niegrzeczną dziewczyną? potrzebujesz mocnych wrażen. to bardzo zle.lbo jesteś mocno znudzona zyciem.to tez zle. nie baw sie czyims kosztem.dla swojej rozrywki.okazja czyni zlodzieja.a okazje sie pojawią

A ja wam powiem tylko jedno ZGADZAM SIE w 100% z Izoldą tak jakbym czytała własne myśli. Wcale się nie szczycę swoja pracę ale odpowiadam riposta za ripostę! I NIE MAM ZAMIARU TUTAJ JUZ PISAC BO MNIE TO MECZY JESTEM KIM JESTEM I NIKOMU NIC DO TEGO CHCIALAM ZNAC ODPOWIEDZI NA KILKA PYTAN. a kiedy się ucze? A właśnie teraz. A weszłam na kafeterię.. na minutę. Spadam stąd :)

Gość też taka byłam
Ciekawe co Wam daje prawo żeby oceniać takie osoby?

Absolutnie nie jestem znudzona życiem :) Też mam dopiero 25 lat i powiem nieskromnie - jestem bardzo atrakcyjną dziewczyną. Wię nie czuję się jak szara kartka papieru... Poprosty niektóre dziewczyny mają taki charakter - lubią odmiany. Choć ja mam obecnie chłopaka i bardzo go kocham i jest między nami niesamowita chemia i niesamowity seks :):):) Aż poczułam motyle w brzuchu :)

nie bylam kobieta za pieniądze. ale zrobilam dobry maraton po rozporkach.zrobilam to dla siebie. tak.mozecie chwycic kamienie i ukamienowac.jeden przychodzil,drugi odchodzil.bylam tylko rzeczą.niczym więcej. nigdy nikt nie zapytal czy mi dobrze. ani o moje uczucia.bawilo mnie bycie\"niegrzeczną\".wiecie czemu?bo mialam kolezanke\"swiętą annę-wierzącą dziewczynę,która szczyciła się tym,że bedzie dziewicą do ślubu.wiedziala dobrze ze ja nią nie jestem.czula się swięta z tego powodu.mówiła\"ze ma wiarę dziecka bozego\" co nie przeszkadzalo jej być równoczeście największą suką jaką znalam.mialam niezlą minę gdy zapewnialam ze kobiety powinny się szanowac.Bron mnie Boze od takiej wiary... \"z ramion do ramion,z ust do ust\"przesuwam się Boże po przestrzeniach samotności. mialam kiedys dwoch w ciagu dnia. mam zlamane serce.nie umiem kochac. lepsza lojalna dziwka,niż wyprasowana laleczka spod ołtarza. dziwki wiedzą co to cierpienie,nie oceniają,prędzej pomogą. powodzenia magdo

Gość lupo
Mnie najbardziej przeraża prymitywizm większości piszących, ich absolutną bezwzględność i przekonanie o własnej racji.

Gość też taka byłam
Ja zajmowałam się tym przez cztery lata podczas studiów- miałam takie 3 koleżanki, razem to wymyśliłymy i razem posuwałyśmy się coraz dalej. O dziwo nawet nam się to wtedy podobało, było jak w fimie. Przystojni faceci z kasą, extra imprezy wyjazdy no i full kasy. Nasze koleżanki z roku chodziły do barów mlecznych i to nie zawsze z braku kasy, a my rozbijałyśmy się po najlepszych knajpach i kupowałyśmy extra ciuchy. Teraz moje życie jest zupełnie inne, mam kochającego chłopaka, nie wyobrażam sobie go nigdy zdradzić i jestem pierwszy raz w życiu niesamowicie szczęśliwa, mimo że już nie mogę tak szastać kasą a na dwutygodniowe wakacje muszę oszczędzać pół roku :)

Fakt bardzo mało osób wypowiada sie tutaj w inteligenty sposob. Wiekszosc potrafi napisac kurwa dziwka suka i nic więcej .. A jak chcą komuś \'pojechać\' to niech robią to z klasą..

Gość też taka byłam
izolda111 Mój chłopak wie o wszystkim, uważa że to rozdział zamknięty :) Nie muszę oszukiwać i bać się, że coś się kiedyś wyda. Zresztą nie umiałabym oszukiwać kogoś kogo kocham.

dla mnie nie ważne co kto robi,czy jest prostytutka,czy swieta. wazne zeby byl w porządku wobec Innych.nie krzywdzil slabszych od siebie.HUMANITARYZM

Gość mazurski chlopak
ja autorce zazdroszcze, musiale kurna podczas studiow zapieerdalac w Pollenie-Lechia, a ona da sobie duupy i ma kasiorkie na miesiac. Ale ja nie mam natury kuurewki, bo bylem w czasie studiow bylem ladnym blondyneczkiem i moze panowie geje by sie cieszyli,ale predzej bym sie chyba porzygal, no ale tu jest warunek trzeba miec nature kuurewska a nie wszyscy ja maja