Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena-Wawa

Dziwka?

Polecane posty

Gość Zdegusciak
A TY W OGOLE NIE MASZ :O STUDENTKA MEDYCYNY :O EHH...PSYCHOLOG PEWNIE BEDZIE CI POTRZEBNY ZA JAKIES 10-15 LAT ...JAK DOTRZE DO CIEBIE , ZE BYLAS SZMATA ZA 25TYS MIESIECZNIE :O ZA PIENIADZE MOZNA KUPIC WSZYSTKO ... PIERDOLONA ZACHCIANKA DLA PANOW W STRASZYM WIEKU NA DELEGACJI ... :O BLEEE...BO SIE ZRZYGAM... :O

Kto powiedział,że nie mam przyjaciół? Mam ich wiele. A po drugie jakoś mi się nie śpieszy ,żeby mieć \'stałego partnera\' Nie jestem typem kury domowej. Wolałabym umrzeć w samotni niż być gosposią domową zajmującą się pieluchami. A mąż i tak pójdzie do agencji :] Jestem tą lepsza drogie Panie spójrzcie prawdzie w oczy :)

Gość co za pruderia
jakim prawem oceniacie i wyzywacie? więcej tolerancji drogie Panie. Każdy robi co chce i to on odpowiada za swoje czyny, nie Wy.

Gość jestem niska i drobna
założę się że najbardziej zazdroszczą Magdzie sfrustrowani faceci.. bo dziewczyna ma sex i full kasy

Gość ka jo je
Czemu posiadanie stałego partnera kojarzy Ci sie tylko z byciem kurą domową? Masz takie wzorce z domu,czy Cię skrzydził ktos? :P

Pisze się \'także\' owszem istnieje słowo tak że ale ja go użyłam w innym sensie. jeżeli chcesz mnie poprawiać to proszę Cię,bądź tego pewny :]

Gość Zdegusciak
TY JUZ MASZ COS Z GLOWA :O PEWNIE WSZYSTIE CI ZAZDROSZCZA , ZE TY JESTES DZIWKA , A ONE NIE :O SZMATA Z CIEBIE I TYLE...

Gość ale sobie zycie wybrala ...
poprawka mam milosc i kase ...

Gość janeczka z miasteczka
jestes zwyklym workiem na sperme. facet ma ochote, przychodzi do agencji, spuszcza sie w tobie, placi i wychodzi. doslownie jak kibel gdzie zalatwia sie fizyczne potrzeby.

Widzę po tematach w Kafeterii. \'Mój mąż mnie zdradza\' \'mój mąż nie jest już czuły\' \'mój mąz to bla bla bla\' ciągle to samo. I co to ma być życie? jak dla mnie nie ,każdy wybiera swoją drogę... i nie oczekiwałam tutaj zazdrości itp :] każdy ma swoje zdanie ja wasze szanuje :] wy mojego nie musicie,nie zalezy mi :)

Gość blond moments
no teraz to juz przesadzasz chyba,nie dosc,ze dziwka,to jeszcze sie wywyzsza.zapamietaj sobie,ze nigdy ta lepsza nie bedziesz,bo dajesz dupy,ok?:D ciao!!!!!!!

wlasnie tak jak Janeczka napisala lepiej bym tego nie ujela do tego sluza agencje

W temacie jest pytanie. Nie pytałam was o zdanie ale oczekiwałam odpowiedzi na konkretne pytania. Czytaj ze zrozumieniem a nie zadawaj głupich pytań.

Gość Zdegusciak
OK, TO W TAKIM RAZIE ABY PANIENKA SIE NIE ROZCZAROWALA ZYCZE SAMOTNEGO ZYCIA U BOKU BOGATYCH PANOW Z DELEGACJI :O ZYCZE ABYS MAJAC 50 LAT MUSIALA DAWAC DUPY BO NIE BEDZIESZ POTRAFILA NIC INNEGO ROBIC :O CIEKAWE CZY BEDZIE CI SIE TO PODOBALO.. ALE COZ..SKORO WYCHODZISZ Z ZALOZENIA , ZE KAZDY ZDRADZA - ZYJ KOBIETO LEKKICH OBYCZAJOW DO KONCA W SAMOTNOSC... BA ... Z CHUJAMI BOGATYCH DELEGANTOW :O

ty nie rozumiesz ....to jest prawdziwe zycie zona zdradza meza i odwrotnie ale tez jest milosc bol i cierpienie .. ale to jest prawdziwe .. ty jestes no wlasnie kim ty jestes ?????

Gość kum kum
czy ty zadając te mądre pytania uważasz, że na tym forum same dziiwki przesiadują? o pardon damy do towarzystwa?:O

Gość o rany./.
codziennie innego pana obslugujesz ....

Haha to ja dziękuję za takie życie, żona zdradza męża mąż żonę. śmiech na sali. do tego kogoś kto mnie poprawia językowo. Proszę Cię daruj sobie jeżeli nie to mogę Ci wykupić lekcję u profesora Miodka :]

Gość kum kum
forum dla prostytutek pewnie gdzieś w necie znajdziesz - to proszę tam skieruj swoje inteligentne pytania :P

Gość Oja-T
Jakby autorka topiku zainteresowala sie tym co pisza o polskich pannach pracujacych w niemieckich agencjach to szybko by jej mina zrzedla i nie uwazalaby sie juz za tzw lepsza

Gość ka jo je
skoro taka dumna jestes i zadowolona,ze jestes dziwka to czemu nikt o tym nie wie? chodzi mi o Twoich przyjaciol czy ludzi z uczelni?:P

Gość o rany./.
o rany./. codziennie innego pana obslugujesz i tak huj za hujem

Gość testimonial girl
lize huje jak lizaki i co jakis czas "nastepny prosze"

Gość Zdegusciak
"I czy łatwo było wam zerwać z tym wszystkim? Czy partner zna prawdę.. ? " TO CHYBA JUZ ZACZELAS GARDZIC SOBA SKORO CHCESZ , A NIE MOZESZ Z TYM ZERWAC... :O JEDNAK CHCESZ SIE ZWIAZAC Z JAKIMS PANEM...SKORO PROSISZ O ODPOWIEDZI NA TEN TEMAT :O CHCESZ BYC ZDRADZANA? :O SMIECHU WARTE , PRZECIEZ KAZDY ZDRADZA ... SAMA DO TEGO DOSZLAS.. CZY JEDNAK NA TO POZWOLISZ?

Gość blond moments
damy do towarzystwa,damy albo nie damy,heheh pozdro dla janeczki,zdegusciaka i kum kum

Gość bleeeeeeeeeeeeeee
dz**** i jeszcze o tym piszesz:0 no sluchaj ja bym chociaz o tym nie mowila a ty sie chwalisz

Poprostu laska za dużo się JOYA naczytałam bo w najnowszym numerze jest dokładnie taki sam artykuł.... porażka dziewczynko... niezłe rzeczy Ci imponują, weź się lepiej do nauki bo ja osobiście nie chciałabym żeby mój lekarz rodzinny był w przeszłości dziwką do towrzystwa....

Gość testimonial girl
A rodzice mysla ze coreczka w biurze pracuje, no pracuje i pisze "miekkim dlugopisem"