Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena-Wawa

Dziwka?

Polecane posty

Ktoś powiedział ,że jestem zadowolona i dumna? Dumna jestem z tego jakie mam teraz życie,stać mnie na wszystko. Jestem dziewczyną za która ogląda się prawie każdy facet. :] a czy ja napisałam gdziekolwiek iż cieszę się z pracy jakiej wykonuję? NIE. Uwierz,że wolałabym mieć takie pieniądze np z własnego biznesu :] Bo za np 8 tys miesięcznie to ja żyć nie będę nie mówiąc o 1.200 w TESCO :]

Gość bbbbbllllllllleeeeeeeeeeeeee
słuchaj, głupia zdziro: także = też, również mam psa, ale kota także tak, że pracuję jako kurwa - tak, że mogę sobie kupić dużo ciuchów SKAPOWAŁAŚ? :O

Gość kum kum
onomatopejo - one były inteligentne, ponieważ były zadane przez studentkę medycyny i damę do towarzystwa w jednym = gdyby takie same pytania sformuowała zwykła dziiwka z agencji towarzyskiej liczącej 25 sztuk o przepraszam doop - wtedy byłyby pytaniami bez sensu , miemądrymi :)

Gość o rany./.
no i wymieka nam Magdalena glupia ges z ciebie i tyle ty chyba sama do konca nie wiesz w co sie wpakowalas ....

Gość kum kum
magdaleno - no przecież zyjesz z własnego biznesi - bo czymże jest doopa prostytutki jak nie interesem?

Haha \' głupia ździro \' haha. Ależ się uśmiałam ;) Spuścił byś się na mój widok :] sorry ale nie mam czasu na odpisywanie,może później :] teraz idę na solarium :] miłego dnia :] a właściwie wieczoru :]

Gość kum kum
jeżeli już to: spuściłbyś się :P

Gość o rany./.
nie obciagasz ?????? ha ha ha... od tego sie chyba zaczyna ten twoj zawod !!!!

Gość testimonial girl
No to jak studentka medycyny anatomii to sie przez praktyke nauczyla

Gość bbbbbllllllllleeeeeeeeeeeeee
słuchaj, głupia zdziro: także = też, również mam psa, ale kota także tak, że pracuję jako k**wa - tak, że mogę sobie kupić dużo ciuchów SKAPOWAŁAŚ? :o

Gość kum kum
no to moę czy nie bo nie kumam tego co napisałaś :O

Gość akurat.....
idzie leczyc kaca moralnego spadaj dziwko

Gość a ja proponuję część z tych
25 tysięcy zainwestować w słownik :D

hmm... o so choziiii? co chciałaś osiągnąć wyciągając swoje brudy tutaj? cieszysz się, że masz fantastyczne życie? no rzeczywiście bajka po prostu :P masz kasę i stać cię na wszystko, faceci się za tobą oglądają, coś jeszcze? bo nie pamiętam... uważasz, że stały związek (a nie daj Boże małżeństwo) to analogiczne z byciem kurą domową piorącą pieluchy i usługującą mężowi chodzącemu na dz i w ki?? a nie pomyślałaś, że można mieć dużą kasę bez dawania doopy? że można być w związku, w którym dwoje ludzi jest partnerami, nikt nikomu nie usługuje, obowiązuje wzajemny szacunek i miłość? gdzie mąż patrzy na ciebie z pożądaniem jakby patrzył na najseksowniejszą kobietę pod słońcem, gdzie nie w głowie mu chodzenie na dziwki, bo wspaniały seks ma w domu z własną żoną?? to jest dla mnie szczęście, i udało mi się je osiągnąć czego mimo wszystko życzę i tobie

Nie,nie od tego zaczyna się mój zawód. Dobra ludzie nie piszcie już :D podniecacie się tym tematem,że hoh. Jest pełno innych :) np MAZ MNIE ZDRADZA hahaha I pozdro dla tych co poprawiają każdy mój błąd ja się waszych nie czepiam

Gość testimonial girl
Idzie zadzwonic do rodzicow i powiedziec im jak to ciezko pracowala dzis w "biurze" a ile klientow musiala obsluzyc

Gość screw poczte
kazdy jest kowalem wlasnego losu i to twoja sprawa co robisz, ale jesli juz pytasz to tak, jestes prostytutka.

Gość Zdegusciak
PRZYJEMNOSCI ZE STARSZYI PANAMI :O GARDZE TAKIMI SZMATAMI.. :O CO Z TEGO , ZE WIEKSZOSC SIE OGLADA...JAKBY WIEDZIELI CZYM SIE ZAJMUJESZ 90% Z OBRZYDZENIEM PATRZYLABY NA TWOJA DUPE PRZERUCHANA PRZEZ WIELU :O TE 10% CHCIALOBY CIE ZRUCHAC ... TAK JAK W PRACY TWOI PRACODAWCY :O TWOIM ZRODLEM UTRZYMANIA JEST TWOJA WLASNA DUPA... TWOJE CIALO :O

Gość Zdegusciak
blond moments- POZDRO ;)

Gość kum kum
no cóż przecież trudno czepiać się błędów ortograficznych nie dostrzegając życiowych - własnych :P

Gość Be ...
po co tutaj napisalas ? rozgrzeszenia nie dostaniesz .. idz sie wyplakac do jakies fiuta

współczuję Ci dziewczyno,ze tak nisko upadłaś....zastanów się nad swoim życiem czy warto tak się upadlać dla pieniędzy

Moja agencja jest agencją prywatną. Więc jak mi coś nie odpowiada to po prostu tego nie robię. Nie,nie obciągam. Wcześniej to robiłam ale przez prezerwatywę. Zresztą wiesz co ? Kup sobie nowego JOY\'a :] Jak na przekór jest tam dość ciekawy artykuł :] Co ma do tego,że studiuję medycynę i chodzę na solarium? Sorry ja idę. Na razie wam. :]

Gość Be ...
tytul topiku dziwka !!! chcialas wiedziec ze jestes dziwka ? a wiec jestes polykaczka i dzwka..

Gość kum kum
a znasz jakieś agencje państwowe?