Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena-Wawa

Dziwka?

Polecane posty

Gość jeszcze ma czas na
gdzies jest magdaleno??? :-)

Kochani mój narzeczony studiuje medycyne i jakoś ma czas na nauke,dla mnie i na seks... ze mną (:

Gość zarabia 25 tys
Niuniexa-Twój narzeczony ma czas na naukę i życie prywatne :) A Magdalena pisze że studiuje medycynę, ma znajomych- zatem jakieś życie towarzyskie prowadzi, chodzi na siłownie i solarium no i jeszcze "pracuje" . Do tego nalezy doliczyc czas na przemieszczanie się między uczelnia, miejscem zamieszkania i pracy, na spanie i na jakies posiłki :) a ciekawe, co by było gdyby jakis pan profesor poczuł potrzebe odwiedzenia "przybytku rozkoszy" i trafił na swoją pilną studentkę... szczerze mówiąc dopuszczam możliwość podjęcia się takiej profesji, gdybym nie miała z czego utrzymać dziecka i to byłaby jedyna możliwość. U Drzyzgi dawno temu była kobieta, która została sama z córka bez mieszkania i kasy a że nic nie umiała to poszła do burdelu. Pracowała tylko tyle żeby zdobyć mieszkanie i pieniądze na żcyie a potem łapała się czego mogła żeby zerwać z prostytucja i sie jej udało. Ale mówiła że psychicznie kosztowało ją prostytuowanie się baaaardzo duzo.

Wiesz powiem Ci,że na prostytucję zdecydowałabym się tylko wtedy jeżeli moje dziecko nie miało by co jeść. a nie dla tego,że nie kupię sobie perfum z Diora ale takie z rossmana :P

Gość zzzzzzzzzzzzz
ja chce taką prace

Gość slim-fat
Tez tak zarabialam,tez mialam w cholere kasy. Troche mi tego brakuje:) Facet nie wiedzial,maz nie wie do teraz bo wstyd sie przyznac.

ja tez jestem dziwka,ale nie zarabiam tak duzo.czasami ponad 600 zlotych dziennie.klientow sama wybieram,sama ustalam daty i godziny spotkan i to tylko u nich lub w hotelu.

Gość xxxWoriocikxxx
uwazam ze kazdy wybiera swoje... kupa kasy a sie w sumie nie narobisz, ja zarabiam 5 tysiecy w biurze i musze siedziec caly dzien, nie moge sobie wybrac godzin...:( ale nie narzekam bo tez mam wszystko co tylko mi sie tylko spodoba. Majac 25 tysiecy zarobisz sobie fortune na cale zycie... a potem mozesz wyjechac i zajac sie czyms innym... chociaz to juz zalezy od ososby, bo wspomnienia przeciez zostaja nie... tak czy siak, pozdrowienia :)

Gość mazurski chlopak
wracalem kiedys w nocy z hulanki kolo hotelu merkury alfons egzekwowal posluszenstwo od swojej dziwki, i nie picujcie mi ze az tak pragniecie tego leciutkiego zarobku, a panienka magdalena, mysli ze alfosi sa w warszawie bardziej kulturalni i kurva jak ona studiuje, tyralem z chlopakami z medyka i na nadmiar czasu to nie narzekali, tylko cwiczenia seminaria, czy magdalenka wie co to jest colokwium????????

Gość Arlenna
Hmmm , był tutaj jakiś Darek, który chciałby mieć za żonę prostytutkę- więc nie mówcie dziewczynie , że nie ułozy sobie zycia :).

\"Majac 25 tysiecy zarobisz sobie fortune na cale zycie...\" bzdura... to nie są pieniądze, które pozwalaja odłożyć nie wiem ile kasy... puszczasz 3/4 tego na życie... reszte ewentualnie odkładasz...

ja jednego nie rozumiem :) studiuje medycynę, ma prace na codzień, druga pracę w burdelu, chodzi na solarium, siłownię, spotyka się ze znajomymi no i zeby wyciągnąc te 25 tysięcy to troche musi się napracować :) naucz mnie kobieto takiej świetnej organizacji czasu :D

Gość pro....wokacja
na 1000

Gość mazurski chlopak
Magdalena-Wawa juz sie osmieszyla teraz kolej na mnie, Moze ona jest na urlopie dziekanskim??????????

Gość Informatyczkaaa
COMMAND.COM - domyślna powłoka (inaczej interpreter komend) systemu MS-DOS i niektórych wersji systemu Windows. Tłumaczy polecenia wpisane po znaku zachęty (prompt, zwykle w postaci "C>" lub "C:\>") na komendy wykonywalne przez system DOS. Po wpisaniu przez użytkownika dowolnego ciągu znaków i naciśnięciu przycisku enter uruchamiany jest command.com. Zaczyna on interpretować wpisany ciąg, sprawdzając czy jest to komenda wewnętrzna (np. CLS, TYPE, ECHO, PROMPT, IF, FOR), czy polecenie uruchomienia programu zewnętrznego (np. FORMAT.COM, EDIT.COM). Pliki polecenia programu zewnętrznego są wyszukiwane w folderach opisanych zmienną środowiskową PATH, opisaną w pliku autoexec.bat Domyślnie podstawową ścieżką PATH jest katalog systemowy DOS lub WINDOWS. Gdy polecenie nie zostanie rozpoznane poprawnie, interpreted command wyświetli komunikat "Bad command or file name". Command moze pracować w dwóch trybach - aktywnym(interakcyjnym) lub wsadowym. Tryb wsadowy polega na zinterpretowaniu podanego pliku wsadowego BAT, będącego spisem poleceń MS-DOS, skryptem. Plik autoexec.BAT jest przykładem pliku wsadowego

Gość lupo
nie wiem, czy zauwazyliscie, ze Magda juz dawno zniknela, a Wy nadal sie emocjonujecie tematem. Zalosni jestescie, ktos sobie robi z Was jaja, a Wy sie dajecie sprowokowac jak banda dzieci z przedszkola...

Gość blond moments
czy ja jestem glupia?bo nie rozumiem informatyczki :O

Gość podoszeeeeeeeeeeeeeee

Gość a gdzie magdalena

Gość cleo ze szczecinaaa
tak powaznie to ja zazdroszcze autorce topiku...Z checia sama bym tak zarabiala tylko niestety jakos nie mam jak,mieszkam z rodzicami i wszystkiego by sie pewnie domyslili...Ale rozumiem ja bo sama tez moglabym tak zyc i bylabym szczesliwa,to duze pieniadze,olbrzymie, co za klopot przespac sie z jakimis kulturalnymi facetami za taka kase...Dlaczego zaraz dziwka-a nawet gdyby to co-przynajmniej madra i z kasa-ja szczerze gratuluje bo jest czego

Gość cleo ze szczecinaaa
Ja tez tak moglabym tak zarabiac-co z tego ze dawalabym tylka -za taka kase?? Nawet jesli ktos nazwalby mnie dziwka to co z tego-wole byc dziwka ktora ma kase i potrafi zarobic niz byc darmodajka ktora daje tylka za darmo tylko za to ze ktos z nia "jest". Wole juz na tym zarabiac!!! Autorko-podziwiam Cie-szczerze.Jestes moim wzorem i 3 maj sie:) Nie jestes zadna dziwka,wszystkie ktore tak mowia to Ci zazdroszcza po prostu

a ja wole dawac d.. jednemu facetowi ktorego kocham a kase moge zarobic inaczej i tez ja mam,nie kupuje perfum w rossmanie,mam to szczescie,a przy okazji ze mam pieniadze mam tez i milosc-cos o czym autorka moze pomarzyc bo nigdy nie bedzie miala tego co ja-nieskazitelnej milosci gdzie moge spac spokojnie bo moj maz nigdy nie spotka kogos kto powie mu ze kiedys bylam dziwka...

Gość Blondyna B
jestes zwykłą szmatą!!!!! Hahahaha reputacje masz juz chuuujową pusta głowa płen portfel pieniądze są środkiem nie celem pierrdolona kurrwo z witusem HIV

Gość katarzynanananan
blondynab-- super to ujelas!! swieta prawda!!!

Gość ojojojojojoj
co ja tutaj czytam? jak zwykle prawi i porządni Polacy -katolicy w większości prowadzą dyskusję poprzez wyzwiska , obrazę i święte oburzenie. Zero kultury , zero wyczucia , zero klasy . Zdecydowanie wole poczytać wypowiedzi , choć kontrowersyjne, autorki , a nie te wypociny bo jak to czytam to już widzę te zaplute w świetym oburzeniu monitory. Jestem matką i żoną , nie potępiam , nie wspólczuję , każdy ma własny sposób na zycie , jęsli nikogo nie krzywdzi to niech robi co chce , niejedna dziwka ma więcej sumienia niz niektórzy z was. Nie znosze takiego oceniania. A tak ogólnie do żon - sama nią jestem , pomyślałam sobie cskąd sie to iberze że największy odsetek klientów w domach publicznych to męzczyźni żonaci. Może warto nad tym sie zastanowić ? ;)

Hahaa witam Was moi drodzy. Jak już ktoś zauważył autorka-czyli ja- zniknęłam na jakiś czas a temat dalej podbijany i dalej podniecacie się nim. I czyż nie mam racji? Gdziekolwiek się pojawie jest zamieszanie. Pozytywne czy negatywne, nieważne. :) Zgadzam się z wypowiedzią pewnej osoby pode mną. Są tutaj sami porządni obywatele tak.? Godne pożałowania. Czemu miałabym się nie dostać na medycynę? Bo jestem tępa? Niby dlaczego.Ooo nie kochani :] do tępych osób nie należę :] Jak znajduje czas?Normalnie siłownie mam w ramach zajęć wf. Pracuję na solarium tam również się uczę { żadna filozofia wypisać karneciki i przejechać szmatką po łóżkach . } Mam tam książki,notatki. Znajduję czas na przyjaciół. Właśnie wróciłam do domu i za 20 minut idę z koleżanką na kawusie :] Czy to aż takie trudne? A wieczorem ........ :] Klient. :] Ktoś wcześniej napisał ,że mam nie kłamać,że wybieram sobie klientów. Moja droga/mój drogi tak,wybieram.Jeżeli mi coś w nim nie pasuje odmawiam a muszę powiedzieć,że zdarza się to statystycznie rzadko ponieważ klientami są faceci ok 30,40 lat są zadbani. Nie mam powodu by odmawiać. I ludzie ja was nie pytam o zdanie! Czy Wam się to podoba czy nie mnie to najmniej obchodzi możecie mnie wyzywać o kurw,szmat dziwek,że mam HIVA itp. Mnie to na prawdę nie obchodzi, nie sprawiacie mi przykrości etc.. Ja się z Was śmieje,mało kogo stać na konkretną wypowiedz ( wcale nie musi być pozytywna wobec mnie gdyż tego nie oczekuję ) Pokażcie klasę, wysławiajcie się lepiej a nie teksty typu dziiwka kurwaaa itp. to jest żałosne.. PS: Nie mam czasu siedzieć na internecie także nie wypisujcie,że uciekam albo mnie zatkało itp. Ja się nie gapie po parę h w monitor. Jak wiecie mam bardzo napięty grafik :] I proszę mnie nie poprawiać za ZNIKOME błędy stylistyczne. Jestem człowiekiem a nie robotem i takowe popełniam. Nie studiuję polonistyki :]