Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena-Wawa

Dziwka?

Polecane posty

Gość Be ...
kum kum swietne haslo

probujesz przekonac nas czy siebie, ze to co robisz to zwykle kurestwo??spojrz prawdzie w oczy...dziwka to dziwka, nie wazne z jakiej agencji...proste

Gość blond moments
i wlasnie to mnie przeraza,fajne dziewczyny,handluja wlasnym cialem:O a co do stopki,to w twoim przypadku powinnas sobie zmienic na 'jak cie widza tak cie pisza',bo z ta ksiazka,w ogole sie nie sprawdza :O

Gość kum kum
rada na przyszłość- jeżeli chcesz prowokować to najpiewr zasięgnij języka w temacie prowokacji :P to co zrobiłaś lub zrobiłeś jest takie....płytkie - nawet nie warto się przykładać do dyskusji :O szkoda-, bo mam wolny wieczór

Gość mazurski chlopak
magdalena-wawa mysli swiat jest olbrzymi i klienci sie nie spotkaja, a swiat to kurva mala wioska i jak juz bedzie na stanowisku wlezie do gabinetu gdzie siedzi jej bylo sponsor. Ja na polibudzie zapiepszalem na targach poznanskich i targalem wory w poznanskiej, pollenie, ale moge spojrzec spokojnie w lustro iwiem ze mam czyste sumienie. Zalozyla ten topik bo potrzebna jej byla darmowa psychoterapia i juz nawet z tego widac ze sumienie ja zre, nie sa to takie lekkie pieniadze, moje z fabryki proszku ixi sa o wiele lzejze przynajmiej uczciwe, a nie ukradzione, zonie, czy nawet jakis machlojach

Gość kum kum
ja myślę, że Magdalena po prostu chciała zareklamować Joya :O jesteś Ibisz czy Ibiszowa Magdaleno?

Gość znałem taką jedną
wszystko było dobrze dopóki nie odwiedził jej ojciec (niby w delegacji a córeczka dawała w okolicy), córeczka była dziwką a tatuś dziwkarzem. pozdrawiam madzię która wpadła w niezłe gówno :]

Gość mazurski chlopak
powiem wam, siedze sobie w biurze i kurva wchodzi jako interesant kapral ktory mnie zlosliwie trenowal na studium, ja pieerdole gora z gora sie nie zejdzie

Gość Kryzysowa Narzeczona
A ja Ci panno zazdroszczę jak diabli! :P Dziwką jesteś, no nie oszukujmy się, ale nie ma w tym nic złego. Seks jest fajny. Kasa jeszcze lepsza. Korzystaj pukiś młoda i ładna!

Gość mazurski chlopak
bardzo trafne spostrzezenie, cos mi ten idealny obrazek agencji wygladal za piekny

Gość a niech se zarabia jak chce
nikomu krzywdy tym nie robi - ale po cholerę się tym tu chwali? :o

Gość mazurski chlopak
ona sie nie chwali, ona szuka ratunku, to jest psychoterapia dla niej

Gość osobiscie
jaka psychoterapia? Teksty w stylu "zazdroscisz mi" mowia same za siebie. Nie, nie zazdroszcze.

Gość kalafonia
ha ha ha ale sie usmialam:) urzekla mnie twoja historia szmatko:)

Gość kalafonia
a na medycznej same paszcury studiuja, wyjatkiem jest ladna dziewczyna:) nie moga sobie znalezc faceta, wiec na 6 roku lapia wszystko co chodzi w spodniach:) szkoda, ze autorka takie wyjscie znalazla ze swojej sytuacji:) moze juz meza sobie szuka:)

Gość mazurski chlopak
jak studiowalem to zazdroscilem takim co w merkurym zarabiali, ale teraz to tylko im wspolczuje sa lepsze sposoby zarabiania pieniedzy, niz prymitywne dawanie duupy i zarabianie pipka

Gość medycyniak
jasne to przeciez prowokacja, laska studiuje medycyne i jest dziwka ,nie sadze!!!! Nie wiem ,ktora dziwka ma wspolczynnik IQ wyzszy od chomika? Wybaczcie ale to jest zalosne

25 tys miesiecznie, to Ty nie zarabiasz... chyba, ze robisz to codziennie... luksusowa dzivka bierze od mniej wiecej 1300 do 2500 za całą noc (ale gorna stawka juz rzadkosc)... polowe oddajesz agencji... nie pisz, ze nie obciągasz, bo dzivka bez tej usługi jest spalona na rynku.... no chyba, ze podlapiesz 60 letniego sponsora, ktory sie w Tobie zadurzy... mam troche kolegow, korzystajacych z taiej formy rozrywki... kaledzy duzo zarabiaja, wiec wiem troche na ten temat.. ogolnie to wisi mi droga, jaką ktos wybierze w życiu - nie mnie to oceniac... ale jesli robisz to za plecami swojego faceta, to juz jest kurevstwo...

\"jasne to przeciez prowokacja, laska studiuje medycyne i jest dzi**a ,nie sadze!\" malo wiesz o zyciu.. laska ktora ze mną robila aplikacje adwokacką, dorabiala sobie w ten sam sposob.... na dodatek ją to kręciło.... od razu powiem - nie przyznala sie oczywiscie, po prostu zobaczylem ją kiedys u kumpla :)

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
ja bym z checia z toba porozmawiala na ten temat, bo interesyuje mnie to... taka praca wlasnie...

Gość medycyniak
to moze jej zadamy pare pytanek z mdycyny zobaczymy jak wypadnie, na tych studiach nie ma czasu na takie "zabawy"

Gość dobry pomysl dawajcie

Gość łaaaa ale afera
:)

hmmm nie rozumiem u Ciebie autorko słowa pani do towarzystwa..jesteś gejszą czy jak??? Czy prostytutką?? Ja dostaje pieniądze np za to ze ide z facetem np do clubu jako niby jego dziewczyna albo na obiad lub kolacje służbową z ludzmi którzy udają ze jestem ich panną... Zarabiam za towarzystwo. Ale jak mozna dawac dupy...;/ i gadac ze jest sie panią do towarzystwa toć to dwa inne światy....

Gość heheeheeh.
zacznijmy od materialu z podstawowki - jak zbudowany jest pantofelek? tylko cicho ludzie niech rozwiazla sie wypowie :P

Gość albo niech opisze budowę
SERCA

Nie wiem o co Wam chodzi ludzie. Przecież na końcu topiku autorka zadała pytanie. Dlaczego większość z Was nie czyta ze zrozumieniem? Ja mam swojego narzeczonego,tylko z Nim sypiam. Na kasę nie narzekam. Jestem szczęśliwa,że jest jak jest. Dla mnie poniżeniem byłby seks za pieniądze,ale dla każdego co innego jest główną wartością w zyciu dla mnie rodznia a dla niej ? może pieniądze.. a że potrafi je zdobyć tylko w ten sposób..Jej wybór jej życie,zresztą Ona was nie pytała o zdanie. A Wy po niej jeździcie na maxa , a zdajecie sobie sprawę iż ona ma to w dupie? Fakt faktem inaczej tego nie da się nazwać jest dziwką. No bo jak to można nazwać inaczej ? Ale teksty typu przepytajmy ją z wiedzy itp są żałosne moim zdaniem.

Gość zarabia 25 tys
a dobrze, niech zarabia ja kiedys tez tyle albo i więcej będę zarabiać dzięki wykształceniu i ciężkiej pracy i tez sobie będę kupować szmatki u Chanel :) tyle że za te naście lat do 20 lat będę mówić że coś osiągnełam i będe z siebie dumna a "panna do towarzystwa" będzie psychicznym i fizycznym pewnie też wrakiem człowieka a tak na marginesie-cos mi się nie wydaje żeby przy studiowaniu medycyny mozna było miec jeszcze czas i siłę na taka 'pracę"

Gość jeszcze ma czas na
solarium i silownie,fiu fiu