Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi...

cały czas czuje że mam mokro,to oznacza że są dni płodne??

Polecane posty

Gość domi...

ostatni cykl trwał 25 dni,co to oznacza,ze cały czas mam płdone dni,jak to jest?

Gość ja też tak mam i podejrzewam
u siebie ciąże

Gość domi...
ale jak to ciążę?kochałaś się bez zabezpieczenia?

Gość cacyk
Okres niepłodności przed jajeczkowaniem. Występuje zaraz po ustąpieniu krwawienia miesięcznego. Składa się z dwóch etapów: Etap I, suchy: charakteryzuje się......brakiem śluzu ! Kobieta odczuwa przez kilka dni suchość w okolicy przedsionka pochwy oraz zewnętrznych narządów płciowych. Etap ten może nie wystąpić ! i będzie to objaw jak najbardziej prawidłowy. Etap II : przez kilka dni pojawia się lepka, gęsta i skąpa wydzielina nie zmieniająca się przez kilka dni. Okres płodny. Początek okresu płodnego sygnalizuje pojawienie się śluzu o nowych cechach. Jest on jasny, gładki, śliski, przezroczysty i daje się wyciągnąć w nitki. Towarzyszy mu uczucie wilgotności i śliskości w okolicach zewnętrznych narządów płciowych. W przypadku cykli krótkich, śluz tego typu może się pojawić w ostatnich dniach krwawienia lub tuż po miesiączce. tyle z wyszukanych żródeł, jeśli jednak masz dużo białego śluzu to tez może oznaczać ciąże.......lub jakąś infekcje

Gość domi...
ale śluzu jakoś u siebie nie widze,ale tam mam mokro:-( więc o co tu chodzi

Gość sikasz w majty
o to chodzi