Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lody_na_patyku

jak upolowac faceta w 10 dni.. P

Polecane posty

Gość lody_na_patyku
powtarzam raz jeszcze :NIE UWAZAM SIE ZA LEPSZA OD NIKOGO naprawde nie mam do tego powodow

Ale jakoś tak brzmisz. :) Przepraszam, może źle oceniam, ale tak mi wychodzi po analizie (znowu nie tak dogłębnej) Twoich wypowiedzi. :D Zawsze mnie się śmieszyły takie gadki - jestem zbyt inteligentna, odpycham facetów, boją się mnie, sądzą, że nie dla psa kiełbasa... Tak, jakby wszyscy faceci byli tłumokami...

Gość lody_na_patyku
nie uwazam ze faceci to 'tlumoki', nie uwazam ze jestem bardzo inteligentna. mysle o sobie ze jestem przecietna. a te superlatywy.. ja to slysze, nie wymyslam tego. byc moze to klamstwa, skad mam wiedziec. skoro nie umiem sie wyrazic tak, zeby mnie zrozumiano to musi byc ze mnie idiotka :)

Gość lody_na_patyku
Dirisha dzieki :)

Jakieś to wszystko zagmatwane. :) Skoro myślisz o sobie, że Jesteś przeciętna, to być może właśnie taka Jesteś. :) W sumie... samego siebie zna się najlepiej. Tej wersji się trzymaj i na pewno będzie Ci łatwej znaleźć partnera, nie tylko w 10 dni, ale już jutro. :)

Gość do.......lody_na_patyku
coś mi tu śmierdzi z tym twoim nickiem !!! :O 1. proste skojarzenie to oldskulowa komedia :classic_cool: 2. nick bardziej pasuje do faceta [forum-->życie erotyczne] !!! :P topu analizować nie chce mi się zbytnio 💤 ale myślę - pewnie ci sex apilu brak :O to z urodą czy inteligencją może ale nie musi być powiązanie :) to coś wysysa się z mlekiem matki lub dziedziczy się w genach !!! :D . zapodaj real fote to powiemy ci prawdę o twojej urodzie - jedno będziesz miała z głowy [głowa to psyche] :classic_cool: !!! :D

Gość inna całkiem inna ...
Hmmm ... Mówisz o "inteligencji życiowej", do teraz mi nie odpowiedziałaś, co to takiego wg. Ciebie ... Było tam coś o bywaniu ... A to w ogóle nie ma nic wspólnego z inteligencją... Powinnaś to wiedzieć... No może można byłoby podciągnąć interpersonalną, ale ona i tak na czym innym polega ...(raczej nie ma się problemów z nawiązaniem dłuższych znajomości) :O Poza tym, jak ktoś może odebrać poważnie "za inteligentna"? :O I jeszcze to powtarzać? Jakby do mnie ktoś powiedział tak, z mojego środowiska, to bym to najpewniej odebrała jako ironię .... I zaczęła się nad sobą zastanawiać ... Autorka czeka na wnioski, ale wnioski radykalnie odrzuca ... Inteligencja objawia się tym, że człowiek zaczyna myśleć nad zarzutami i brać jednak je pod uwagę ... Inteligencja, objawia się elastycznością myślenia ... :P Pytanie na co czeka autorka? Czego się spodziewa zatem po rozmówcach? :O Mam podejrzenia ....

Gość lody_na_patyku
do... myslisz, ze jestem transwestyta? ;p bez przesady czemu takie rzeczy jak tytul i nick bierzecie az tak powaznie? przeciez jakbys troche poczytal o czym pisze to wiedzialbys, ze sobie z nikogo nie robie zartow. foty nie dam bo bys sie zakochal ;p byc moze brak mi sexapilu, nie zam sie, sama przed soba sie nie bede wypinac..

Gość lody_na_patyku
inna.. mamy po prostu inny tok myslenia. poza tym mozna cos przekazac w taki sposob, ale zawsze sa jakies niedopowiedzenia, nadinterpretacje i mylne odbieranie czegos.. inteligencja zyciowa to umiejetnosc zachowania sie w kazdej sytuacji, prawidlowe reagowanie.. ale to caly czas trzeba nabywac i dbac o to.. nie chce prowokowac tu zadnych utarczek na slowa bo i tak pozostanie zawsze jakis dysonas.

A w ogóle.... to... masz tyle zalet, Jesteś taka super hiper wyjątkowa i nie wiesz jak upolować faceta bez kręcenia biodrami i rzucania powłóczystych spojrzeń??? :) To się kłóci, naprawdę. Albo opinie o Tobie są mocno przesadzone, albo Ci się strasznie nudzi. :)

Widzisz zarówno nick, jak i tytuł postu, podobnie jak zasób słownictwa, styl wypowiedzi itd. mówi więcej o człowieku, niż jego stwierdzenie, że jest "zbyt inteligentny" .... P.S. Wg Freuda to na pewno nie przypadek ... :P Ale nie tylko jego ... zapewniam ... :O

Gość lody_na_patyku
ok. dzieki wszystkim za wklad w ten watek. i tak nie traktujecie tego powaznie.. ze zmyslam itd niemniej dzieki

Traktujemy jak najbardziej poważnie... Chociaż... może i faktycznie trochę z przymrużeniem oka... Bo gdybyś była taka, jaką się tutaj namalowałaś, a raczej starałaś namalować, miałabyś facetów na pęczki. :) Powodzenia w każdym razie.

Gość lody_na_patyku
musztarda.. i tak pewnie nie uwierzysz, ale jest wielu chetnych.. tylko problem w tym, ze moje zainteresowanie budza inni, ktorzy pozniej tak sie wyrazaja o mnie.. no nic.. przeciez sie nie zabije :) jakos to bedzie pozdrawiam

coś mi tu śmierdzi z tym twoim nickiem !!! :O 1. proste skojarzenie to oldskulowa komedia :classic_cool: 2. nick bardziej pasuje do faceta [forum-->życie erotyczne] !!! :P topu analizować nie chce mi się zbytnio 💤 ale myślę - pewnie ci sex apilu brak :O to z urodą czy inteligencją może ale nie musi być powiązanie :) to coś wysysa się z mlekiem matki lub dziedziczy się w genach !!! :D . zapodaj real fote to powiemy ci prawdę o twojej urodzie - jedno będziesz miała z głowy [głowa to psyche] :classic_cool: !!! :D . " 17:21 lody_na_patyku" biorę wszystko pod uwagę pisałem ” topu analizować nie chce mi się zbytnio 💤” dokończę... głowa to psyche a .......psyche rządzi wszystkim...... :P !!! :D taka pewna jesteś że bym się zakochał ???? :D stawiam 99:1 że bym ci nawet szabli do polerki w realu nie dał ...o gustach nie dyskutuję :classic_cool: !!! x:D

Czyli jednak masz na myśli interpersonalną, inaczej społeczną ... Ale problemy z płcią przeciwną, stawiają ją pod znakiem zapytania ... :O A jeśli już można sobie pozwolić na określenie "życiowa" (dla mnie najbliżej określenia - mądrość życiowa) to na pewno, nie w Twoim wieku ... :O To raz .... A dwa, że jak już wspomniałam każdy wielki tego świata omija to okreslenie w stosunku do siebie ... Inteligentni wiedzą dlaczego ... :O Zacytuję tutaj ukochanego Sokratesa: "Wiem, że nic nie wiem" i "Strzeźcie się tych, którzy twierdzą, że wiedzą" On mowił o sobie, że jest tylko wielbicielem mądrości ...

Czyli jednak masz na myśli interpersonalną, inaczej społeczną ... Ale problemy z płcią przeciwną, stawiają ją pod znakiem zapytania ... :O A jeśli już można sobie pozwolić na określenie "życiowa" (dla mnie najbliżej określenia - mądrość życiowa) to na pewno, nie w Twoim wieku ... :O To raz .... A dwa, że jak już wspomniałam każdy wielki tego świata omija to okreslenie w stosunku do siebie ... Inteligentni wiedzą dlaczego ... :O Zacytuję tutaj ukochanego Sokratesa: "Wiem, że nic nie wiem" i "Strzeźcie się tych, którzy twierdzą, że wiedzą" On mowił o sobie, że jest tylko wielbicielem mądrości ...

coś mi tu śmierdzi z tym twoim nickiem !!! :O 1. proste skojarzenie to oldskulowa komedia :classic_cool: 2. nick bardziej pasuje do faceta [forum-->życie erotyczne] !!! :P topu analizować nie chce mi się zbytnio 💤 ale myślę - pewnie ci sex apilu brak :O to z urodą czy inteligencją może ale nie musi być powiązanie :) to coś wysysa się z mlekiem matki lub dziedziczy się w genach !!! :D . zapodaj real fote to powiemy ci prawdę o twojej urodzie - jedno będziesz miała z głowy [głowa to psyche] :classic_cool: !!! :D . " 17:21 lody_na_patyku" biorę wszystko pod uwagę pisałem ” topu analizować nie chce mi się zbytnio 💤” dokończę... głowa to psyche a .......psyche rządzi wszystkim...... :P !!! :D taka pewna jesteś że bym się zakochał ???? :D stawiam 100 : 1 że bym ci nawet szabli do polerki w realu nie dał ...o gustach nie dyskutuję :classic_cool: !!! x:D znowu tlenu brak i forume siada !!!!! ???:O

I naprawdę myślisz, że można Twój temat traktować poważnie? :O Hmm ... Myślisz, że prawdziwi inteligenci, zastanawiają się jak upolować faceta w 10 dni... No wybacz! :O

Teraz doczytałam: "byc moze brak mi sexapilu, nie zam sie, sama przed soba sie nie bede wypinac.." Jejku!!!! to chyba wystarczająco Cię podsumowuje ... Aż mi ręcę opadły .... Tylko upewniasz mnie w swoich spostrzeżeniach, które pozostawię dla siebie ... :O Och ojcze psychologii ... ukłony ;)

Na szczęście cały ten topik to prowokacja .... mam nadzieję ... :O

Gość lody_na_patyku
a jeszcze jedno chyba zewsze bardziej pociągały mnie kobiety nie wiem czemu :)

Gość ja wiem jak poderwać
wystaw jej cipkę to poleci jak mucha tylko nie myj jakis czas:D:D:D:

Ech poczetaj ten topic, przeanalizuj i sama wobaczysz w czym masz problem. Rozmysłałem się, powezej pisałem że znam taki kobiet, ale to są kobiet potrafiac samokrytykę przjąć i wyciągać z tego wzniosku.. See u.

Gość usmialem sie dobrze calkiem
"juz kilku mezczyzn powiedzialo mi, ze jestem zbyt inteligentna i dlatego jestem skazana na samotnosc. ja sie nie uwazam za geniusza, jestem przecietna jesli chodzi o posiadana wiedze wiec nie rozumiem takich stwierdzen." A wiesz ze inteligencja i wiedza to inne terminy a nie synonimy?

Można faktycznie być uczone ale tępy.. znam kilka przepadków taki..ale tutaj było inteligentno-zarozumiałe..