Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Airinveins

Zachowanie mojej dziewczyny - wyobrazacie sobie cos takiego???

Polecane posty

mialem wczoraj okazje. Ona przyrzekla ze bedzie robic to czego zapragne. Wiec na poczatek chcialem zeby mi pomasowala stopy. Wiec zaraz uklekla na podlodze i zabrala sie do masowania moich stop ktore byly lekko obolale po dlugiej podrozy oraz lekko spierzchniete i spotniale od niewygody. W czasie masazu odczulem przyplyw podniecenia wiec rozpiolem rozporek, wyciagnalem penisa i wsadzilem jej do ust zeby podczas masazu stopy jednoczesnie slizgala sie ustami w dol i w gore po moim nabrzmialym przesle az do wytrysku bialego lepkiego mlecza ktorego ucisk czulem w jadrach coraz potezniej i potezniej. Jednoczesnie aby zwiekszyc pozadanie nakazalem jej suwac piersiami po swoich goleniach w dol, w gore i na boki abym odczuwal jej sutki drapiace i drazniace moej cialo na wysokości piszczeli. Lapiecie? No wiec jest ona na kolanach, masujaca stopy i siorpiaca oszczep jak zwariowana i suwajaca swoimi cyckami po moim wrazliwym ciele w dol, gore i na boki i jestem ja, siedzacy jak krol albo turecki basza w skorzanym fotelu. I kiedy juz poczulem ze za chwile osiagne wielka rozkosz i pokryje tym bialym mleczem ja cala i juz wywracaly mi sie oczy bialkami do gory, ona nagle kichnela bardzo glosno i przerwala czynnosci a potem siedziala z glupia mina dopoki nie wstalem i zapiawszy spodnie nie opuscilem z pogarda pokoju. I to ma byc, krrrwa, prezent? :o

Gość ja nie moge no...
Dziękuję ci bardzo, dzięki Twoim słowom jak to ona "siorpiaca oszczep " obrzydziłeś mi właśnie robienie facetowi loda :O:O:O Co za słownictwo, i co za debil :O

Gość hgj
no gdzie są kuzwa te golenie?????!!!!!

I wysiorpaj serek \"Danio\" na jej oczach, żeby ją zdezoriontować. Ale koniecznie wywracaj przy tym oczy, tak żeby było widać same białka. :-D

Gość igRiRidd
ludzki paznokieć???? :o:o:o😭 a j atal lubilam te serki :(