Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorrr

wiem co dziala na kobiety!!

Polecane posty

widocznie kobiety, które pracują I zajmują sie domem, mają zbyt mało czasu, abyś mogł je poznać :P może po prostu mieszkasz w większym mieście, bo u nas, na prowincji to jeszcze jest po staremu ;)

vanessa - a gdzie ja mam surowe pogląd? oraz - mieszkam w Warszawie, ale znam troche ludzi z inych miast :) i tam jest podobnie

chyba czas sie przeprowadzić ;) każdy sądzi po sobie i po swoich własnych doświadczeniach, moje akurat nie należą do najprzyjemniejszych, mogę sie tylko cieszyć, że nie wszystkim się tak noga powinęła :)

zacznijmy od tego, że \"ignorancja\" nie znaczy to samo co \"ignorować\"... ale to jest właśnie problem ignorantów ;)

mawiają, że poznaniacy to karkuski wyrzucone z Krakowa za skąpstwo :P dlatego własnie nie lubicie warszawiaków - bo wpisanie tego słowa nadmiernie zużywa Wam klawiature, a to kosztuje :P

przynajmniej nie zachowujemy sie tak jak wy:-) jak widac po waszch poglądach to musicie być naprawde straszni

Wy nie jestescie straszni, bo to też kosztuje :P:P oraz - nie napisalas o jakie dokładnie poglądy chodzi - wiem, że czytanie powoduje nadmierne zużycie okularów i monitora ale jakbyś mogła? :P

Gość jestem z Warszawy..
\"od pokoleń\" Nie życzę sobie, żeby wizerunek Warszawiaka był budowany na podstawie wypowiedzi KOMICZNE :D:D:D

ale jakich wypowiedzi - proszę o cytaty :) oraz - moja rodzina mieszka w Warszawie od poczatku XIX wieku...

Gość jestem z Warszawy..
np.: "a taki Włoch czy Hiszpan to pan na włościach, kochanke ma oficjalnie właściwie, w domu nic nie robi a żona sie cieszy jesli jej nie leje zanadto..." mam dalej szukac twoich dyrdymałów tutaj i na innych topikach"

ale to nie są dyrdymały, tylko taka jest prawda - w Hiszpanii nie mam nikogo znajomego ale we Włoszech całkiem sporo...

Gość jestem z Warszawy..
:D:D Pomijam już fakt, z jakimi środowiskami musisz miec kontakt (pewnie zaraz napiszesz, że kierownicy i prawnicy :D), ale po jaka cholerę piszesz np. o Hiszapnii , o której nie wiesz nic??? Ty masz jakis słowotok i słowa ciękną ci z głowy na klawiaturę bez cienia jakiejkolwiek refleksji :D Facet - opamietaj się trochę, bo mielesz ozorem jak baba w maglu , jako dowód podając "moi znajomi":D TO ŻAŁOSNE

\'\'calkowita ignorancja i olewka..\'\' w zadnym wypadku, jakby mi tak facet zrobil to bym go predzej znienawidziala niz pokochala

Gość jestem z Warszawy..
zgadzam się - facet ignorant to porażka :D;););)

nie - we Włoszech jest kilka moich kuzynek - wyszły za Włochów... siłą rzeczy znam tez tamtejsze srodowisko z róznych klas i stanów spolecznych... bo bywam tam po prostu... wiem mniej wiecej jaki tam jest wizerunek faceta... ale oczywiscie nie znam całego środowiska... Ps chciałe napisac, że Włochy to ciepły kraj, ale cholera ze 4 czy 5 lat temu była tam strasznie mroźna zima... wiec generalizuje Ty masz za to podejscie niesamowite - nie mozna napisac nic o niczym... jak sie czujesz czytajac o zbrodniczej działalnosci III Rzeszy - pewnie sie wsciekasz, jak oni generalizują, bo przeciez feltfebel Helmut pomagał dzieiciom w 1944, a standartenfuhrer Klaus oszczędził dziadka kolegi... Masz jakąś skaze - ktoś Cie źle ocenił generalizując? Jakies traumatyczne przeżycia?

Trochę racji w tym jest, tzn. to faktycznie tak działa, że kobieta jest bardziej zainteresowana itp. Ale, przynajmniej w moim przypadku (generalizowanie na tym topiku to śliska sprawa:D ) nie jest to najlepsza strategia. Owszem, pociąga mnie to, owszem mogę wypłąkać morze łez za tym ideałem, którego nie jestem godna i takie tam. Ale jestem pewna, że jak ten \"ideał\" mnie \"zdobędzie\" to mu się odwdzięczę z nawiązką. Niestety, ale takie wabienie kobiety (tu: mnie) powoduje we mnie skrywaną złosć i jeśli facet przegnie to owszem, może mnie zdobędzie, ale jak już będzie mnie pewien i zakochany po uszy to zaserwuję mu to samo. Sorry, ale co dajesz to potem dostajesz.

wirtualnie - tak naprawde olewanie kobety jako wabik nie zalezy od kobiety, tylko od tego, jak bardzo jest facetem zainteresowana... jesli uznaje, że facet \"może być\" to po jakiejs ostrzejszej olewce ona tez go oleje... ale jesli straci dla niego głowe, to najtwardsze babki robią po prostu cudeńka... choć wczesniej zarzekały sie ze bedzie inaczej

ooo jakaś wojna regionalna mnie omineła:) Osobiscie reprezentuję zachód i ja was syćkich baardzo lubie, ale Kraków bardziej mi sie podoba od Warszawy:*

\"calkowita ignorancja i olewka.. Dopiero wtedy rosna im skrzydla i zabiegaja!!\" ojej, jakie szczęście, że to przeczytałam, teraz już będę wiedzieć jak mam funkcjonować w tym spoleczeństwie, jak ja mogłam życ do tej pory w takiej niewiedzy czyżbym była z innej planety? 💤

ja uwielbiam po prostu jak facet stawia opór:D kiedys jeden obrażalski chciał mi na złośc zrobić i powiedział, ze nie musze mieć wszystkiego więcjego nie dostanę:> i go mam:>

Hiszpanka tajemnic alkowy zdradzać nie będe, grunt, że moje działania były skuteczniejsze od jego zamiarów:) hehehe

Gość jestem z Warszawy..
hmmm .. a co powiesz na temat swojej wypowiedzi o Hiszpanach?;) po co to napisałes, komiczne?:) Mówiłam -jak baba w maglu :D mielenie ozorem i tyle:D

Gość jestem z Warszawy..
ale po co ?:D tY juz sie wypowiedziałeś ;) nie mając o tym pojęcia. Jak zwykle :D

Gość jestem z Warszawy..
Sorry - widocznie nie zauważyłam twojego pytania- weszłam na topik bo tytuł intrygujący, wpis autora ...komiczny (sorry :D) ..ta ignorancja no i oczywiście jestes ty!:D nieustający dyżurny . Napisałam więc ... a ty po co piszesz o Hiszpanii-he, he??? w sumie mam to w nosie - ale to typowy przykład twojego cieknącego słowotoku