Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorrr

wiem co dziala na kobiety!!

Polecane posty

Gość obserwatorrr

calkowita ignorancja i olewka.. Dopiero wtedy rosna im skrzydla i zabiegaja!!

\"całkowita\" to na pewno nie :O Z ignorancją to jest śliska sprawa - prawda jest taka, że \"ignorować\" to trzeba umieć, a wielu facetom mieszają się pewne pojęcia: \" właśnie \"olewka\" z \" inteligentną i zalotną ignorancją\", \"chamstwo\" ze \"zdecydowaniem\" ... i jeszcze kilka innych gdyby to było takie proste jak piszesz, to nie byłoby nieszczęśliwych, sfrustrowanych, zdesperowanych ... facetów

Gość eeeeeeeee
:D:D:D:D:D:D:D

Gość inna całkiem inna ...
Coś w tym jest, ale to nie tak ... To bardziej gra pomiędzy ... chyba nie powinnam zdradzać, w końcu jestem kobietą ;)

o jak ja sie brzydze gra! Tylko uczciwe postawienie sprawy mnie kreci. Jak facet zaczyna te swoje gierki to mi sie odechciewa totalnie. Na kobiety dziala milosc przede wszystkim. I jeszcze to zeby patrzec w tym samym kierynku.

Gość obserwatorrr
gowno prawda olewka was mobilizuje do dzialania

Miłość owszem, ale ładnie opakowana ... Takie rzucenie kawy na ławę, nie jest zbyt dobre, no chyba, że osoba jest zdesperowana ...

ja nie jestem wszystkie kobiety i wypowiadam sie za siebie. NIe nawidze podchodow, niedomowien, przetrzymywania. Jesli z kims mam byc to tylko grajac w otwarte karty, brzydze sie gra. I tylko ten facet ktory jest bardzo szczery moze mnie zdobyc. I takiego teraz wlasnie mam. On widzi to tak samo.

Najladniejszym opakowniem jest szczerosc. Kiedy nie ukrywamy swoich uczuc i staramy sie byc dla siebie dobrzy i sie zawsze zrozumiec. Kiedy zasypujemy sie gradem uczuc. Czy takie opakowanie jest nieladne? Jak dla mnie najladniejsze. Bo prawdziwe.

murlata ja się z tobą zgadzam niemniej mówiłyśmy od dwóch różnych rzeczach.. jeśli chodzi o związek to ważne jest wnętrze wygląd mniej.

Może jesteś wyjątkiem? Hmm ... Mnie trzeba najpierw jakoś zaintrygować, zmusić do myślenia, zaciekawić ... Faceci ganiający za mną "z maślanymi oczami", najzwyzajniej mnie nudzą, bo nie zdążyli zmusić mnie do myślenia ... Wszystko jest takie proste, aż nieromantyczne .... A ja jestem romantyczką ;)

wszytsko zależy od tego, jak mężczyna uskutecznia te \"podchody, niedomowienia, przetrzymywanie\" - jeśli robi to z głową, umiejętnie, taktownie to dla mnie jest to po prostu forma podrywu, flirtu. zabieganie o kobietę to nie tylko \"dawanie kwiatów\" i zaprasznanie do kina, kawiarni itd, ale również wiele innych zachowań, które nakręcają dwoje ludzi emocjonalnie wobec siebie. Delikatne \"prowokacje, niedomówienia\" itp. muszą być od razu jakąś tam \"szujowatą grą\" osobiście zdecydowanie wolę mężczyzn, którzy przed wyłożeniem tzw. kawy na ławę potrafią zdobyć się na nieco kokieterii ;)

Moj facet jest przystojny ale nigdy bym nie poleciala na jego wyglad bo zupelnie nie jest w moim typie. Kocham go coraz mocniej. I coraz piekniejszy mi sie wydaje z dnia na dzien. To jest fenomen. Ujal mnie swoja osobowoscia i swoimi pogladami na zycie bardzo podobnymi do moich. Podoba sie kobietom. Ale ja bym nie zwrocila na niego uwagi gdyby on nie wyszedl w moja strone. Zaintersowal sie mna. A potem mnie oczarowal. I oczarowuje z dnia na dzien coraz moniej.

Gość zsec
ja mam do kobiet mam dziwne podejscie bo nie zwracam na nie uwagi nic mnie nie interesuje oprucz komputera i gier pc psx ,a podobno w pracy jest kilka kture sie mna interesuja ale ja jak zawsze zamyslony o grach premierach ignoruje je i wszystko zreszta wokul mnie dziwny ja chyba jestem ET:QW :P

Hmm .. Dla mnie to "towar" bez opakowania .... Tu brak napięcia.. Wszystko jest oczywiste ... Wszystko widać, więc jak można mówić o opakowaniu? Ot, towar luzem ... ;) Hmm ... Nawet w najgłupszej historii miłosnej, czy to w kinie, czy romansie książkowym, nie ma czegoś takiego, że spotkali się i już kochali się do końca życia ... To byłoby najnudniejsze, co może być ... No ja bym na to nie poszła .. :P Umarłabym z nudów.. A gdzie tu mówić, o zaciekawieniu jakimkolwiek? "Iskry się sypią", kiedy nic nie jest oczywiste, te emocje związane z niepewnością ... eh... ;)

murlata ----> widziesz, ale Ty mylisz pewne pojęcia - to, że facet \"nie od razu wykłada kawę na ławę\" (jak sie wyraziłyśmy), że nieco \"przetrzymuje\", \"prowokuje\". :intryguje różnymi sposobami\" (oczywiście mówię tu o mądrym wydaniu tych zachowań) nie wyklucza szczerości, nie znaczy, że Cie nie darzy uczuciem, że jest zimny jak głaz itd. Rozgraniczasz rzeczy, które mogą naprawdę świetnie obok siebie funkconować, które mogą zapewnić wiele satysfakcji, nadać związkowi czy rodzącemu się uczuciu fajnej pikanterii

wielu ludzi oburza się od razu, jak tylko usłyszy magiczne słowo \"gra\" - a \"gra\" \"grze\" nierówna tan naprawdę każdy z nas \"gra\" w pewnych sytuacjach - to tylko kwestia nazewnictwa

klaudka 27 - też uważam, że murlata nie do końca jest świadoma, albo inaczej to określa ... Wiadomo, że nie chodzi, o sztuczną grę, a tym bardziej o nudne teksty, itp. otoczkę serwowaną, przez niektórych cwaniaków ... Tylko o coś zupełnie co innego ... Zresztą pomiędzy wierszami wyczytałam, że zgadza się z Nami ... :)

inna całkiem inna ... ---> dlatego własnie napisałam: gra grze nierówna, nie każdy podryw, który jest nieco bardziej \"wyrafinowany\" oznacza, że jest zły \"gra\" może być super, jesli ktoś to umie robić

nie dość, autorze, że kiepski z ciebie obserwator to w dodatku kompletny IGNORANT w sprawach damsko-męskich :-P a na takich na pewno kobiety nie lecą. zajrzyjcie, ludzie, do słowników czasem, zamiast na kafeterię!!! ignorancja to nie to samo co ignorowanie, ech....

no na takie gierki to miejsce jest w lozku, w tancu itd... ale nie w zyciu. lubie wiedziec na czym stoje a nie zamrtwic sie ze nie pisze, ze nie dzwoni.... itd.... moi znajmomi tak wlasnie robia. ja sie temu przygladam i nie rozumiem. facet pisze do kobiety ze teskni, a ona na to ze mu jutro odpisze, niech sie pomartwi i tym podobne. nie kreci mnie to zupelnie.

Gość wszystko zależy...
od kobiety, od tego co ją kręci, czasem jest tak że babki wolą "gonić króliczka", czuć taki niedosyt aby było fajnie i ekscytująco, ciągle poznawać , nie zanudzić się w związku....i od faceta....ale kompletna olewka...hmm...zdecydowanie:NIE

\"całkowita ignorancja i olewka\" BZDURA!!!! Jeśli wyczuwam że facet mnie olewa, to nie ma u mnie szans. Jeśli na początku znajomości fundamenty są juz wątpliwe, to nie ma chyba szans na trwały, zdrowy związek. Co innego flirt... ehh :)

ja właśnie dzisiaj zerwałam z facetem przez takie jego olewanie. nie bede sie nikomu narzucać.

Gość marian...
zawsze smieszy mnie jak tu jakies laski pisza ze "facet nie ma u mnie szans" za cos tam:D skoro facet cie olewał to chyba znaczyło że to ty nie mialas u niego szans ale zawsze lepiej powiedziec odwrotnie haha

jak widac tu nie chodzi o zsansy tylko o to ze faceci takie gierki specjalnie stosują i im to na dobre nie wychodzi.

Gość albo..
marian... jeśli facet nie szanuje kobiety, to każda kobieta która ma poczucie własnej wartości nie pozwoli sobie na coć podobnego i ma to gdzieś. Po prostu wieśniak, wiocha, który nie potrafi normalnie się zachować w obecności płci przeciwnej. Tak na marginesie powody olewania mogą byc rózne np jego fatalny humor, który nie pozwala mu się grzecznie zachować, na dodatek przekonanie iz tak trzeba, które wyniósł od przodków, ileś wieków wstecz ;)

no i właśnie tutaj zaczyna się nasza rola polegająca na umiejętności zastopowania faceta w odpowiednim momencie oraz odróżneniu \"chamskiego olewana\" od \"intrygującej, zalotnej gry\" te kobietki, które tej umiejętności nie mają, powinny dla własnego dobra i bezpieczeństwa wybierać facetów, którzy \"wykładają kawę na ławę\". Mężczyzn \"z wyrafinowanym podrywam\" trzeba umieć poprowadzić, co by nie chceli wząć ręki, mając już palec ;)