Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyta11111

pub lodz kaliska-wasze opinie-impreza,ochroniarze,koszty

Polecane posty

Gość monty pyton
ja go znam pracuje juz tam dlugo.to prawda jest kulturysta zawodowym.najczesciej jest na samej gorze tam gdzie jest dyskoteka 3p

Gość monty pyton
to kolezanko lub kolego napisz cos ciekawego o nim.ma dziewczyne?gdzie mozna go spotkac pozdro

Gość zyta1111
to ja czekam na JAIES INFORMACJE O NIM.CZY JEST ,CZY MA DZIEWCZYNE?I GDZIE MOZNA GO ZNALESC

Gość kobitkiiiii
czy ktoras z was spotyka sie z tym ochroniarzem z pubu lodz-kaliska.z tym ktory jest kulturysta (duzy i lysy)

Gość bertyy
Warto wpaść na obiad, czy na małą przekąskę do Ganesh na rynku Manufaktury. Jak dla mnie najlepszy lokal w całym centrum. Oprócz tego, że robią super kurczaka podanego zgodnie z indyjską recepturą, to też bar mają świetnie zaopatrzony. Najbardziej polecam – indyjskiego browarka ;)

Gość gość
ochrona napewno jest wdobrym lokalu pracownicy ochrony działają dyskretnie ich wygląd nierzucasięwoczy wyglądają jak zwyczajni gościelokalu , alemają nawszystko bacvzenie mogą mieć wuszach dyskretnemałesłuchaweczki i bezprzewodowo mogąsię zesobą poro zumiewać obecnie prawo nakazuje właści cielowi lokalu, abymiejsce przed lokalem też było chronione wraziejakiejś zadymy nazewnątrz ochrona maobowiązek chronić gościlokalu lub wezwać policję