Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samayane

ZAPRASZAM WSZYSTKIE CO CHCA ZMIENIC WYGLAD

Polecane posty

wszystkie dziewczyny, ktore nue sa zadowolone ze swojego wygladu i chca: -schudnac -pozbyc sie cellulitu -poprawic wyglad skory, wlosow, paznocki -chca zaczac sie lepiej ubiuerac, malowac itd zapraszam bedziemy wymieniac sie radami, pogladami na temat kosmetykow, diet , cwiczen i wspierac siebie po co mnozyc topoiki? mozna wszystko na jednym

Gość makarena
miło że założyciel topiku jest :P

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
chce zmienic fryzure

chce miec dlugie wloski?? bez zartow ok? chyba mam na mysli cos innego chcesz dlugie to je zapusc i tyle w czym niby mamy Ci radzic?

ja chce pofarbowac wlosy na czarno(jestem blondi), kupic soczewki z kolorem zeby miec zielone oczy, i troche schudnac.taka odmiana ze wszyscy padna.tylko musze to jeszcze przemyslec

ja jestem na drodze ku samoudoskonalaniu się. ćwiczę callanetics od kilku dni. pracuję nad powiększeniem piersi. robię depilację laserową. myślę o sobie pozytywnie. nie potrzebuję się zmienić, potrzebuję trochę ulepszyć ;) i jestem na dobrej drodze. pozdrawiam. Autorko - nie zniżaj się do poziomu niektórych pomarańczowych rozmówców. jak jest niemiła atmosfera to nikomu nie chce się pisać 🖐️

spoko Samanta ale nerwowa jestem no a ja planuje ujdrnic cialo i ladnie wyrzezbic brzuszek a i porawic stan wlosow i cery

czy i ja moge się przyłaczyc?:) u mnie lista dosc dluga, ale priorytety to: jakies 5 kg mniej likwidacja \"boczkow\", kilka cm w talii mniej chce zapuscic wlosy zamierzam cwiczyc z hula-hopem, zastosowac slynna diete mniej zrec:D, praktycznie do zera ograniczyc slodycze i generalnie poswiecac sobie wiecej uwagi. jestem malo systematyczna, dlatego tez w takiej grupie wsparcia pewnie byloby mi latwiej:)

Gość to raczej wy sie nie znizajcie

mam dystans do siebie ale nie lubie jak ktos pisze jakies glupoty zeby tylko pisac okreslilam w tekscie o co mi chodzi a tu jakas laska pisze, ze chce zapuscic wlosy to oki niech sobie zapuszcza ale po co to pisze chodzi o to zeby sobie pomagac, radzic a co niby mamy jej odpisac? co do tego ze nazwalam kogos szmata to nie zaluje i tegoi nie cofam nie mam szacunku do ludzi, ktorzy wlaza na czyjes topiki tylko po to zeby napisac cos chamskiego moja kultura sie konczy od razu kiedy zaczyna sie czyjes chamstwo i wiecej na ten temat do powiedzenia nie mam to nie jest topik o kulturze i dobrcyh manierach jak ci sie nie podoba to nie wlaz tutaj nikt Cie nie zmusza przeciez

Gość jak pracujesz nad
powiekszeniem piersi?

Gość taaaaaaaaaaa
po co mnozyc topiki?? sama niepotrzebnie to zrobilas kojeny o tym samym, autor to jakis kret

Gość odpocznijmy
no to ja mam pytanie. Otóż chciałabym być taka stylowa... niektóre dziewczyny po prostu wyglądają elegancko a jednocześnie luzacko, natomiast mi się zawsze wydaje, że ja jestem w tym względzie okropna. jak zrobić by zawsze wyglądać stylowo, seksownie i elegancko?

Gość odpocznijmy
nie wiem, zawsze można spróbować :P

Gość odpocznijmy
ale kogo w takim raziemam o to pytać? ;) pomoże albo nie, zawsze można spróbować

Gość to jaaaaa.
a wiecie jak naturalnie powiekszyc piersi? Ja mam male,tylko 80b :-(

NIE NAPISALAM nigdzie ze to ja mam wszystkim pomagac nie jestem ciiocia dobra rada wybacz:-o pozatym jak ktos nie widzac ciebie i nic o tobie nie wiedzac ma ci pomoc wygladac stylowo itd to triche malo wykonalne

Gość odpocznijmy
naucz się pisać najpierw mierny podszywaczu. jasne, że tak ale ja mam dopiero 17 lat :) więc raczej torebek zegraków i innych takich nie noszę. no bo gdzie...do szkoły?