Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fokafokafoka

Test- Czy jesteś w ciąży? Sprawdź!!!

Polecane posty

Gość fokafokafoka
w końcu nie będzie!!! Każda sprawdzi i po kłopocie:)

Gość bdjcsjhfgsjf
usiądzcie i poczekajcie chwile przed tym kwadratem nie dotykajac go i po chwili sam zmnienia kolor raz na czerwony albo na zielony bzdura

no to pięknie, oby mój Misiek tego nie czytał :-0 wczoraj nie byłam w ciązy, a dziś jestem... a nie widziałam się przez ten czas z Miśkiem... no to pięknie... będzie rozwód jak się kapnie że to nie jego :-0 co robić? co robić? był ktoś w podobnej sytuacji?

Gość bueheheheheeeeee
a mi wyszedł raz niebieski a raz czerwony, więc co??????? Jestem czy nie jestem, HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość która jeszcze w ciąży

Mimo,ze lekarze(głupcy)twierdzą, że za miesiąc rodzę, mimo, że przytyłam prawie 20 kg(wiedzialam, że jedzenie czekolady w koncu kiedys zle sie dla mnie skonczy), mimo, że ciągle cos sie walkuje w moim brzuchu(pewnie to skutek tego co jem albo co....),mimo, że wyglądam jakbym miala wszędzie wstrzyknięty silikon(może mam...)-ten genialny test wyszedł negatywnie.W ciązy nie jestem i tyle.Fajnie, ze istnieje cos takiego.

Gość ja też ja też
Nie jestem, ale w tym rzecz!! Otóż po otworzeniu linka (po charakterze strony wiedziałam już, że test będzie wiarygodny...) zamysliłam się na minutę!! I moim oczom ukazał się wynik!! Bez mojej ingerencji.. To cud!! :-D

Kurcze ja tez nie jestem!!!Czyli we wtorek na usg widzialam siedzacego we mnie obcego!!!RATUNKU!!!!!