Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

G.

jakie objawy ow. przy obniżonej skuteczności tabsów ?

Polecane posty

Mam do was takie pytanie - jeżeli w czasie przyjmowania tabletek anty wystąpiłaby owulacja (spowodowana obniżeniem ich skuteczności przez deprim),to mogłabym to jakoś poznać? np. czy wystąpił by śluz płodny? (jakoś od dwóch opakowań przy tabsach prawie wogóle nie mam śluzu, więc coś takieog na pewno bym zauważyła) i czy deprim musi obniżać skuteczność tabletek czy tylko może ?

Gość sraczka to objaw P

deprim zawiera dziurawiec wiec na pewno jego zażywanie obnizy skuteczność tabletek, zwykle sie tego nie zauważa tzn nie ma konkretnych objawów.

Gość sraczka to gówny objaw

moniak - to znaczy, że owulacja na pewno się pojawi ?

Gość sraczka napewno wystąpi

pewne wypowiedzi są poniżej jakiegokolwiek poziomu...

po co sie rozwodzić nad na pewno czy nie... obniża skuteczność więc jest duze prawdopodobienstwo wystąpienia owulacji i nie warto liczyc na farta ze akurat u Ciebie sie nie pojawi

Gość srakasraka to jest to

No, nie liczę na to, tylko się zastanawiam, czy już zacząć panikować, czy jeszcze nie. Zaczęłam brać deprim, około tydzień potem kochałam się z facetem, z dodatkowym zabezpieczeniem, ale teraz boję się, że coś przeoczyliśmy. Bolą mnie piersi, zrobiły się większe i mam też te niby miesiączkowe bóle brzucha, czyli takie objawy raczej ciążowe. Z drugiej strony te objawy pojawiły się jakieś 2 dni po stosunku, więc to tez może być objaw interakcja deprimu z tabsami... mam teraz drugi dzień przerwy i nie wiem, jak wytrzymam do niedzieli, kiedy zazwyczaj mam krwawienie, a na test jeszcze za wcześnie (2 tygodnie, czyli jeszcze tydzień bym musiała poczekać, a hcg nie zrobię, bo nie mam jak - krążę miedzy dwoma miastami).