Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werw323

czy wasz partner jest waszym najlepszym przyjacielem?

Polecane posty

Gość werw323

czy może partnera macie do kochania, do seksu, do wspolnego zycia, do planów itd... a do porządnego wygadania się jest np. mama albo przyjaciolka?

moj facet to moj najlepszy przyjaciel ale to nie przeszkadza, ze mam tez innych przyjaciol

Gość no sorry ale
ale niektórych problemów nie da się z nim przedyskutować. Np. obgadywanie sąsiadki:P albo problem bo się przytyło albo co najlepsze na bóle miesiączkowe i nie pisz że to głupoty bo o tym gadają wszystkie baby facet moze też mieć inne poglądy na niektóre sprawy, wiec nie o wszystkim da się pogadać

Gość no sorry ale
agnieszka >> ja może mówię i wszystko, ale czasami dyskusja z nim nie jest taka jak bym chciała. Przykład: skarżę się, bo koleżanka zrobila mi świnstwo. On mowi : więc urwij z nia kontakty. A ja wcale tego nie chcę, chcę tylko podyskutować, znaleźć rozwiązanie, pobiadolić. On od razu mowi: zrob to i to i nuży go gdy wciąż coś rozstąsam. Natomiast inna kobieta mnie zrozumie i będzie o tym gadać.

Moja żona jest moja najlepszą przyjaciółką. Wogóle wyznaje zasadę: KOBIETA NAJLEPSZYM PRZYJACIELEM CZŁOWIEKA! Pozdrawiam wszystkie Panie! 🌻

Gość dla mnie moj facet
jest najlepszym przyjacielem i kropka.

Gość szczera do bólu
alez oczywiscie ze mozna poobgadywac sasiadke czy pogadac o podpaskach z facetem :classic_cool:

Mój facet jest moim przyjacielem i na dodatek najlepszym jakiego mialam do tej pory, mogę z nim poobgadywać sąsiadkę i mogę z nim pogadać o bólach miesiączkowych to żaden problem....

moja partner jest moim najblizszym przyjaceielem. Jest niezawodny, mozna z nim rozmawiac na powazne tematy, ale i super poplotkowac :)

Gość kurczakkkkk
no nie wiem czy da się. Jak mowie że nie lubie swojej pupy i slyszalam o nowej diecie, to on nie rozumie o czym mowie, bo uwaza że moja pupa jest sliczna (to oczywiscie dobrze ;) ). Ale np. żaden facet nie zdecyduje się z kobietą przeprowadzić diety, a czasem z kumpelą robimy sobie wspolną dietę i codziennie o tym gadamy.

Gość ilosoosa
To zależy. Np. problemy w interesach, w pracy przedyskutuję z facetem. Ale np. ogólnie zły nastrój, melancholijne stany - o tym najlepiej się gada z mamą. Albo filmy, książki - mój facet ma zupełnie inny gust niż ja, za to moja najlepsza przyjaciolka ma taki jak mój - i to z nią o tym gadam. Razem wzruszamy się tą samą muzyką, razem kochamy te same filmy i mozemy je w kółko oglądać, razem czytamy te same książki.