Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ankaa_a

GETIN BANK PRACA

Polecane posty

Go艣膰 Asia kkkkkk
aaa jeszcze jedno mam pytanie:) w jednym z og艂osze艅 napisano, 偶e wymagaj膮 "znajomo艣ci specyfiki dzia艂alno艣ci bankowej i co najmniej 3-letniego do艣wiadczenia w pracy w banku (szczeg贸lnie preferowane w obszarze zarz膮dzania ryzykiem)". Czy jest to twarde wymaganie? podobnie- jak jest z angielskim? czy trzeba go umie膰 naprawd臋 dobrze? jestem "niemieckom贸wiaca" a zale偶y mi na takiej posadzie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 asia cccc
chyba aplikowa艂as do k2- najbardziej znienawidzonego obszaru banku przez doradc贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do pretendentki
te偶 wys艂a艂am aplikacje do getin finance na menedzera i zobaczymy co z tego wyjdzie. A jakie posiadasz do艣wiadczenie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pretendentka
Do艣wiadczenie mam, ale nie w bankowo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 get
Getin to jesna wielka KUPA

Udost臋pnij ten post

Doradca klienta-Katowice mo偶ecie co nieco napisa膰? Jaka jest podstawa, premie etc. Mo偶ecie sobie narzeka膰 na prac臋 w Getinie a ja mam zamiar tam z艂o偶y膰 swoj膮 ofert臋, og艂oszenie wygl膮da zach臋caj膮co! Mam nadziej臋 偶e moje 3-letnie do艣wiadczenie w dw贸ch du偶ych firmach finansowych wystarczy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mosi艣ppppp
ja tez mam zamiar aplikowa膰 ta DK w Katowicach, powiedzcie czy faktycznie jest rekrutacja czy jest to uzupe艂nienie bazy danych b臋d臋 wdzi臋czna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotka.pl
aplikowa膰 zawsze mozna, w GB jest tak du偶a rotacja 偶e szanse na prace w tym badziewiu zawsze s膮. Maja bardzo du偶e braki kadrowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 getin czy allianz
Witam :-) Aplikuje na stanowisko opiekuna klienta do getin bank, oraz na podobne stanowisko do allianz banku. Jestem ju偶 po 2 rozmowach w obu bankach, zastanawiam w kt贸rym z nich wybra膰 prac臋. Jak s膮dzicie ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melkamelka
A co s膮dzicie o Krakowie? Szukam tutaj pracy i obawiam si臋 ma艂ej podstawy... plus ma艂ej premii... zna kto艣 warunki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klamerkowa
tez jestem zainteresowana praca w Krakowie.Chcialaym wyslac aplikacje na doradce klienta ale tyle sie tu naczytalam zlego,ze mam malego pietra:)bede czekac wiec na jakies dobre wiesci i pewnie wysle na probe;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hubabuba
Witam! Mam pytanie dotycz膮ce pracy w tym banku-konkretnie chodzi mi o stanowisko "konsultant ds. ubezpiecze艅", nie wiecie mo偶e jakie warunki pracy s膮 na tym stanowisku. Chodzi tu o departament ds. kredyt贸w samochodwych i s膮 to ubezpieczenia komunikacyjne...tyle wiem ale to chyba ma艂o. Prosz臋 o odpowied藕. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 peterk
Pojawila sie oferta pracy w GETIN banku na stanowisku Doradcy klienta i mam w zwiazku z tym pytanie ,jakich realnie zarobkow (podstawa + premia) moge sie spodziewac ? palcowka jest w Gdyni ,a ja z bankowoscia nie mialem wczesniej do czynienia ,chociaz studiuje ekonomie i znam sie na finansach :)))) Aha ,i jeszcze jak dlugo trwa rekrutacja i czy wymagaja przebycia jakiegos szkolenia ? pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 guildgen
Witam, czy wie kto艣 jak kszta艂tuj膮 si臋 zarobki na stanowisku Menad偶era Plac贸wki w stolicy:) . Jak z premi膮 a jak z podstaw膮??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lekko zdziwiony sytuacj膮
Czytam i czytam ten topik i w艂asnym oczom nie wierz臋. Jak to jest, 偶e w Getinie wi臋kszo艣膰 narzeka, a m贸j znajomy, kt贸ry jest doradc膮 hipotecznym w Dombanku - wychwala sobie prace pod niebiosa. Jest na prowizji i twierdzi, 偶e wyci膮ga po kilkana艣cie tysi臋cy na miesi膮c!!! A w ko艅cu Dombank to przecie偶 odnoga Getinu!!! Czy to mo偶liwe, 偶e u tego samego w艂a艣ciciela (Czarnecki) ale w ko艅cu w dw贸ch r贸偶nych firmach s膮 takie r贸偶nice w zarobkach i atmosferze? Ciekawostka...

Udost臋pnij ten post

do zdziwiony z hipotekami jest inaczej masz z g贸ry ustalon膮 prowizj臋 od kredytu Bara艂am kredyt w dombanku poprzez agencj臋 . Szarpn臋li mi 2 % prowizji od 770 tys. kredytu. Tyle wzi臋艂a agencja posrednicz膮ca, my艣l臋 偶e doradcy maj膮 podobnie. 14 tys wywalone w b艂oto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tadeusztadeusz
czy ktos wie jak wyglada AC w Getinie???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotka.pl
do peterek Szkolenie jest 2 tyg. w Katowicach, zarobki r贸znie jak wyrobisz plan (spory) to b臋dziesz zadowolony, jak nie to raczej kiepsko to wygl膮da, ale to te偶 zale偶y czego oczekujesz od pracodawcy i jak kwota na r臋k臋 ci臋 urz膮dza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnieek
jak my艣licie, czy je艣li powiem 偶e chc臋 2400 brutto na stanowisku doradcy klienta, to nie b臋dzie za du偶o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tadeusztadeusz
Getin jak wyglada asesment?? mo偶e co艣 wiesz??? ile maozna zarobi膰 na poczatku jako menadzer placowki???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AC getin
AC trwa 3 godziny, na pocz膮tki dwie panie z HRu prowadz膮 taka swobodn膮 rozmow臋 na temat twoich zainteresowa艅, wykszta艂cenia, do艣wiadczenia zawodowego itd czyli jak na standardowej rozmowie kwalifikacyjnej, p贸藕niej jedna z nich b臋dzie gra膰 pracownika, kt贸rego b臋dziesz musia艂 1.zmotywowa膰 2. upomnie膰 3. zwolni膰. B臋dziesz mia艂 r贸wnie偶 do rozwi膮zania 3 hipotetyczne problemy: dwa z pracownkami a jeden z trudnym klientem. Wszystko to ma pokaza膰 jak si臋 zachowasz w poszczeg贸lnych kryzysowych sytuacjach. Generalnie panie ACesmentki bardzo mi艂e i wszystko przebiega w lu藕nej atmosferze, na marginesie bardzo fajne do艣wiadczenie. pozdrawiam i powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AC getin
AC trwa 3 godziny, na pocz膮tki dwie panie z HRu prowadz膮 taka swobodn膮 rozmow臋 na temat twoich zainteresowa艅, wykszta艂cenia, do艣wiadczenia zawodowego itd czyli jak na standardowej rozmowie kwalifikacyjnej, p贸藕niej jedna z nich b臋dzie gra膰 pracownika, kt贸rego b臋dziesz musia艂 1.zmotywowa膰 2. upomnie膰 3. zwolni膰. B臋dziesz mia艂 r贸wnie偶 do rozwi膮zania 3 hipotetyczne problemy: dwa z pracownkami a jeden z trudnym klientem. Wszystko to ma pokaza膰 jak si臋 zachowasz w poszczeg贸lnych kryzysowych sytuacjach. Generalnie panie ACesmentki bardzo mi艂e i wszystko przebiega w lu藕nej atmosferze, na marginesie bardzo fajne do艣wiadczenie. Ja ju偶 to mam za sob膮.:) pozdrawiam i powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tadeusztadeusz
Dzieki bardzo AC Getin. A jak wygl膮daja zarobki?? Mozesz podac widelki???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AC getin
Ci臋偶ko okre艣li膰, zale偶y ile wynegocjujesz ale na poczatek to tak 4-5 tys brutto, ale premie s膮 ca艂kiem niez艂e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tadeusztadeusz
Jeszcze raz dzieki Getin. Powiedz jeszcze przy zatrudnianiu, wed艂ug Twojej oceny czy du偶e znaczenie ma jak wypadnie asesment, czy bardziej to czy spodobasz si臋 dyrektorowi regionalnemu??? pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bez do艣wiadczenia bankowego
witam wszystkich, od kilku dni 艣ledzi艂am te pytania i odpowiedzi i nabra艂am ochoty na start do tego banku. Wprawdzie nigdy nie chcia艂am pracowa膰 w banku, ale moje wykszta艂cenie (mgr finansow i bankowosci) samo narzuca ten tor... pytanie do Getina (bo widze ze on tu najbardziej zorientowany) - masz jakies wiadomosci na temat Lodzi (jak tu sie ksztaltuje premia i ktore placowki najlepsze?). Bede wdzieczna za wszelka pomoc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AC getin
Moim zdaniem najwa偶niejszy jest AC. U mnie wygl膮da艂o to tak, 偶e na pocz膮tku mia艂am rozmow臋 z dyrektorem regionalnym i on poinformowa艂 mnie, 偶e wszystko zale偶y od asessmenta jak na nim wypadn臋, j臋sli b臋dzie ok to wtedy on zaproponuj臋 mi to stanowisko. Ale oczywi艣cie je艣li nie spodobasz si臋 dyrektorowi regionalnemu to na 偶aden asessment Ci臋 nie wy艣l膮. Wi臋c na pocz膮tek trzeba zrobi膰 dobre wra偶enia na dyrektorze a p贸藕niej na asessmencie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tadeusztadeusz
AC getin powiedz jeszcze jakie sa te hipotetyczne dwa problemy z pracownikami z gory dzieki pozdr

Udost臋pnij ten post