Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaa_a

GETIN BANK PRACA

Polecane posty

Gość Nontex
Witam wszystkich Należy oddzielić 2 Firmy Getin -Bank- tam jest ok. I getin- Finance- SYF!!!! i to turbo. Zainteresowanych zapraszam na stronę -forum gazety - można poczytać więcej na ten temat.

Gość zainteresowan praca w Getinie
Witam Nontex a przblizysz jakieś konkretne przykłady różnicy między tymi prawie samymi firmami??? warto wiedieć coś takiego zwłaszcza że chciałam się starać o pace w Getinie... z góry dzięki Pozdrawiam Ps. a może ktoś stara się o prace w GB na terenie Zawiercia??? :)

Gość omama
GETIN FINANCE to przelotowka... zamiast doradztwa chodzi tam o sprzedaz ubezpieczen (czytaj inwestycji) tzw. AXA. i tylko to sie liczy. wiec jesli zamiast doracdy finansowego poszukujesz pracy agentow ubezpieczeniowych to zapukaj tam, jak chcesz doradzac to OMIN ich z daleka. Zarobic tez nie zarobisz... raczej kadra zarzadzajaca na tobie... niezle zarobi... Mase ludzi juz sie nadzialo na ta firme. No i podstawa to niektorzy was pytaja o Getin Bank a to zupelnie inna historia...

Gość Senait
Witam! Dostałm pracę w GB i mam pytanie- gdzie są przeprowadzane szkolenia wyjazdowe dla województwa zachodniopomorskiego? Wszyscy piszą o szkoleniu w Katowicach, czy może tylko tam one są przeprowadzane? Proszę o odpowiedź :-)

Gość GBGBGB
teraz też we wrocławiu więc prawdopodobnie bedziesz tam mieć :) Pozdrawiam

Gość bmbmb
po jakim czasie do Ciebie oddzwonili że jestes przyjeta?

Gość kateczka05
Do mnie mieli zadzwoni dzis co ze skierownaiem na badania...czekam i nic..... kurcze mam nadzieje, ze mnie nie wyroluja...bo zrezygnowałam z Reiffaisena :(

Gość Senait
Do bmbmb : menedżer obiecał zadzwonić we wtorek (jutro), ale mile zaskoczona dostałam już dzisiaj info, że zostanę zatrudniona. Był to czas od rozmowy kwalifikacyjnej- piąty dzień. Mam dostać skierowanie na badania w poniedziałek.

Gość Senait
aaaa....dziekuję za odpowiedź GBGBGB i też pozdrawiam :-)

Gość bmbmbm
do Senait a miałas jeszcze 3 rozmowe z menadzerem,?ja czekam juz 2 tyg i zero odzewu

Gość Senait
Miałam jedną rozmowę przez telefon, a drugą już z menedżerem placówki, on również zajmuje się rekrutacją.Trzeciej nie było. Wiesz moja placówka jest w przygotowaniach, wiec moze bardziej im się spieszy.

Gość Opiekunka
Witam Mam pytanko do osob ktore wiedzą cos na temat stanowiska opiekun klienta... chciała bym sie dowiedzieć jakie są obowiazki takiego opiekuna? jakie maja wymagania na to stanowisko.. czy wogole warto sie nad tym zastanawiać:) Prosze doradzcie mi co i jak bo nie wiem czy zwalniajac sie z obecnej pracy na to stanowisko nie wyjde jak ....... aa i jak wygada sprawa finansowa na tym stanowisku:) Za wszelaka pomoc wielkie dzieki Pozdrawiam

Gość Senait
Z tego co wiem to opiekun zajmuje się obsługą klienta- pożyczki,lokaty, karty kredytowe i obsługą kasy. W zasadzie dużo.

Gość Senait
No i w przyszłym tygodniu zaczynam program mentorski...:-) Czy może mi ktoś napisać dokładnie jak to będzie wyglądało? Czy już dopuszczą mnie do obsługi klienta? Czy raczej bedę siedziała na ,,zapleczu,, i wkuwała wiedzę?POMÓŻCIE bo się trochę boję!!!!

Gość do ciebei
będziesz się nudziła :) czytała procedury i takie tam ;)

Gość Senait
Czyli równie dobrze mozna byłoby robić to w domu ,hihi... A dopuszczą mnie do nauki systemu, czy to na szkoleniu wyjazdowym?

Gość lamajka
hej, aplikuję na stanowisko opiekuna w niewielkim mieście - 40 tys mieszkańców i mam kilka pytań moje miasteczko jest sypialnią większego, wojewódzkiego, czy ktoś ma orientację czy możliwe jest w takim układzie wykonanie planów w ostatnim czasie? praktycznie, bo w teorii oczywiście można wykonać 150%:) i po jakim czasie od wysłania cv kontaktowały się z Wami osoby z działu rekrutacji? słyszałam, że warto ponowić zgłoszenie, bo czasem cv nie docierają tam gdzie trzeba zatrudnieni opiekunowie - czy wiecie konkretnie jak ma wyglądać "sprzedaż bezpośrednia? ", bo telemarketing chyba każdy zna pozdrawiam getinowców i wierzę, że będzie się Wam dobrze pracowało:)

Gość Senait
Lamajka czy Ty może aplikujesz do miasta z zachodniopomorskiego? Tak pytam, bo ja właśnie zostaje zatrudniona do miasta o takiej liczebności mieszkańców....

Gość Senait
Acha, do mnie dzwoniono po 1 godzinie od wysłania aplikacji. Byłam nieźle zaskoczona kosmiczną prędkością, ale też zadowolona :-)

Gość Sabi24
Senait... mam pytanko co miałaś napisane w tym cv ze już po godz dzwonili??? :) a tak poważnie to jak zadzwonili to o co Cie pytali? co wogole powiedzieli?? Pytam bo złozyłam cv i cisza minelo juz 3 tyg i nie wiem czy nie doszła moja aplikacja czy poprostu sie nie spodobałam:) chyba ze o to chodzi ze dopiero ta placowke beda otwierac i nie chca nowych na poczatek... hmm sama nie wiem co myslec :( Pozdrawiam

Gość Senait
Moja placówka dopiero jest w organizacji, wiem że nie mają żadnych oprów w zatrudnianiu ,,świeżynek,,. Widocznie zadzwonili, bo potrzebowali ludzi do pracy, a może nie było zbyt wielu chętnych...nie wiem dlaczego... Jest to uzależnione od osoby, która czyta CV, może ta co czytała moje akurat miała dobry humor :-) Przez telefon prowadzą wywiad, szczegółowo trzeba rozwinąć to co było w CV i liście motywacyjnym. Pytania o trudnego klienta, plany sprzedażowe, kontakt z pieniędzmi, doświadczenie w obsłudze klienta.... Może powinnaś wysłać jeszcze jedno CV...? Ja nie wiem ile zarabia się w Getin Leasing :-( Poczytaj sobie jakieś wcześniejsze posty, moze tam cos będzie.

Gość Sabi24
Dzieki senait za odp :) no w sumie ta placowka moja tez dopiero jest w trakcie otwierania no ale moze masz racje .. wysle jescze raz:) ale co do tej rozmowy tel to troche tego jest, ja myslałam ze tylko zapytaja czy jestem zainteresowana i najwyzej zaprosza na rozmowa ale ze az tak???? oj obawiam sie ze u mnie stres pojdzie gora nawet jesli zadzwonia;)) Pozdrawiam

Gość do sabi
z jakiego regionu jesteś ?

Gość Sabi24
śląskie a cio????

Gość do sabi
napiszesz miasto ? też jestem ze śląska :) jak coś to gg 2918041

Gość Adolf Hytler
Ile można zarobić w GETIN LEASING ( doradca ds. Leasingu) ??? Proszę o odpowiedź.

Gość shampre
Senait - ja tez dostalem prace w nowej placowce w Szczecinie. Mowimy o tym samym miescie?:)

Gość lamajka
senait ja jestem z zupełnie innej części kraju- południowy wschód, ale widzę, ze znalazłaś koleżankę ze swojej miejscowości do mnie niestety się nie odezwali, choć mam dosyć wysokie jak na to stanowisko kwalifikacje, ponowiłam aplikację i zobaczymy:)

Gość Senait
Mam szkolenie w Szczecinie, ale praca w innym miescie-120 km od Szczecina. Już tydzien szkolenia za mną....:-)JUż nie boję się! Jeszcze tydzień i musze mentorski zadać, a potem do Wrocławia, hurrrra !!! Zycze wszystkim starającym się- POWODZENIA i sukcesów w nowej pracy !!!!

Gość crea
czesc Senait :) ja tez dostalam prace w getin w miejscowosci ktora lezy 120 km od szczecina...moze to ta sama? odezwij sie i napisz gdzie