Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

upsi

KAFETERIA puka w dno. Od spodu.

Polecane posty

..choć kiedyś tak nie było. Teraz każdy problem, poruszany przez użytkowników jest totalnie bagatelizowany, a przecież od tego jest forum, aby na nim rozmawiać. Wchodzą tu ludzie z różnymi pytaniami, ale zazwyczaj nie znajdują ludzi życzliwych. I wcale nie uważam, że życzliwością byłoby pochwalanie wszystkiego. Od zdrady, jeśli ktoś się do niej przyznaje; po seksualne ekscesy niezrozumiałe dla lubujących się w klasycznych [czyli tych kamasutrańskich, że tak to ujmę, bo dla mnie to klasyka ] pozycjach. Uważam po prostu, że siedzą tu w większości ludzie płytcy, którzy mają przyjemność z uprzykrzenia życia tym, którzy sporadycznie szukają odpowiedzi na gnębiące ich pytania. Wszystko, co choć trochę anormalne, nazywane jest PROWOKACJĄ. A nie musi tak być, nie każdego życie biegnie prostoliniowo i \'standartowo\'. Wkurwia mnie to, a najbardziej wkurwiają mnie mężczyźni [bo jakoś kobiety jestem w stanie zrozumieć], którzy całymi dniami chwalą się tu swoimi przygodami - miłosnymi i seksualnymi [tak, tak, bo doskonale sobie to dzielicie, prawda?]. Tylko kiedy Wy macie na to wszystko czas, siedząc tu właściwie non stop i szykując, niczym Kuba Wojewódzki tydzień przed programem, te swoje \'cięte riposty\'.

Gość becik775
dlatego tyle czarnych stalych nickow ucielko, zagladajac czasem pod pomaranczowym ukryciem :P

\"Wk**wia mnie to, a najbardziej wk**wiają mnie mężczyźni\" i kto jeszcze? dałas juz ujscie swej nienawisci? małą popularnoscią cieszy sie ten temat :P

Ja sie zgadzam z Faritka...2 lata temu to byla zupelnie inna kafeteria, mozna sie bylo posmiac i uzyskac porade. Ludzie byli naprawde inni, bardziej przyjazni, mniej sfrustrowani...

to wina rządów PiS... ale niedługo to sie zmieni... a co do frustracji, to autorka moglaby byc królowa frustratów :P

a wiesz Komiczne, ze przeszlo mi przez mysl, ze to Kaczorki nam zgotowaly takie nastroje? :P

Faritko! Wydaje mi się, że trochę zbyt pesymistycznie widzisz cafe... To prawda, wiele tu jest badziewia, chamstwa, prostactwa itd. Ale zdarzają sie też topiki gdzie ludzie rozmawiają czasem o naprawdę ważnych problemach. Są też takie gdzie ktoś ma jakiś banalny problem dnia codziennego a inni mu odpowiadają... I to też jest pożyteczne. Forum jest otwarte dla wszystkich - mądrych i głupich. Moderatorzy muszą przede wszystkim czuwać nad tym by nie było tu łamane prawo. Wydaje mi się, że pozim cafe wzrósłby gdyby przyjąć zasadę - wypowiadać sie mogą wszyscy (na czarno lub pomarańczowo) Ale nowe topiki tylko forumowicze z czarnymi nickami mający powyzej np. 100 postów. To zmniejszyłoby liczbę idiotycznych nikomu niepotrzebnych topików. A tak - trudno jest wyłowić ciekawe tematy z morza badziewia. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę.... ciekawych kontaktow na cafe! :) P.S. Temat facetów na cafe jest dla mnie interesujący. (sam jestem facetem) Zamierzam dziś puścić topik o tym. Wrzucę link gdy juz puszczę.

Kiedyś ogólnie istniała inna filozofia korzystania z forów dyskusyjnych - ludzie traktowali je jako formę wymiany poglądów, nie byli święci, ale generalnie mówili o czymś. Teraz powstała cała rzesza osób, których jedyną radością jest zaśmiecanie i rozwalanie forów. Dlatego po setce topików typu \"przespałam się z ojczymem i mi się podobało, czy ktoś też tak ma\" albo \"on lubi agrest a ja nie, czy nasz związek się uda?\" człowiekowi odechciewa się sensownie odpowiadać na cokolwiek.

Gość Houston do Komicznego
Taki inteligentny jestes a wierzysz ze za rzadow PO bedzie lepiej? od nastepnego poniedzialku Polacy zaczna masowo powracac do kraju, nastapi przeludnienie. Zalegalizujemy narkotyki oraz malzenstwa homoseksualne. kolo srody bedziemy miec 1000km nowych autostrad a pensja pielegniarki wzrosnie o ok.3 tys.zl Nie bedzie przestepstw, wyludzen, piratow drogowych.... bedzie cudownie. Nie jestem PiSiorkiem ani nikim podobnym, ale mysle ze rodacy za wielkie nadzieje pokladaja w "nowym rzadzie". Czy to z lewicy czy z prawicy. Nasza mentalnosc jest taka, wiele osob chce byc zacofanych, zyc w ciemnocie, niedoinformowaniu. Ale..trudno mi uwierzyc ze nastapia jeszcze jakies kolosalne zmiany w tym kraju(na lepsze). Nastana kuriozalne przepisy, urzedy...i bedzie tak jak zwykle. Fajne byloby sie milo rozczarowac. ----Co jest szczytem chamstwa? Zaglosowac na Po i wyjechac z kraju. :D

jest dobra koniunktura gospodarcza i jakos tam będzie - bez wzgledu na to kto rządzil nie jestem fanem PO bo to populistyczni ćwierćliberałowie... ale nie takiej paranoi jaką zafundował nam PiS nie bedzie na pewno... walka z korupcją jest celem kazdego rządu... ale nie moze byc celem jedynym.... jak mawiaja nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu i ostatnie 2 lata pokazały głęboką mądrosc tego powiedzenia... obsesje i fobie małej grupki ludzi nie mogą byc motorem przewodnim działania 40 mln kraju

ale idiotyczne tematy zakladane non stop i moznosc zakladania ich przez kazdego to nie problem, bo sami decydujemy gdzie chcemy wejsc, a gdzie nie. mowie o tym, ze wlasciwie kazdy, po opisaniu swojego problemu zostanie zbluzgany. I nie tylko przez czternostoletnie, znudzone odrabianiem lekcjii \'pomaranczki\'. ideologia forum jest inna, z kafe sie robi.... nie wiem co. a szkoda. poza tym... ten lans niektorych uzytkownikow. wskazywac palcem chyba nie trzeba. jakie trzeba miec zycie, zeby kafe moglo dowartosciowac?

od usuwania jest śmietnik w redakcji i moderatorzy... nie drzyj.... szat nad durnymi topikami autorko... to bez sensu... oni i tak będą robić swoje a jak przedobrzą z \"chwaleniem i doradzaniem oraz pocieszaniem\" to sie kasuje taki topik i tyle...

Gość czarownico sekutnico
czytanie ze zrozumieniem :O

ja tylko wyglosilam swoje zdanie i mi z tym dobrze:) bo wiem, ze przeczytalo go wiele osob, w tym wiele, ktorych temat dotyczyl. pozdrawiam

Gość łączenie . tematów . forever.
15:02 czarownica sekutnica braki normalnych ludzi na kafe 15:32 Michael33 Zgodzę się z tym. Niektóre pytania naprawdę są żałosne. Piszą nieraz nastolatki podszywające się pod dojrzałe kobiety i zadają takie śmieszne pytania... czy nie można się spytać koleżanki, kolegi tylko zaraz szukać odpowiedzi na banalne pytania w internecie ? A co do wychowania ludzi, to też wiele jest zastrzeżeń. Dużo podszywów ludzi nudzących się i robiących sobie po prostu zwykłe jaja.

Gość zgadzam sie tym wszystkim
zalozylam juz podobny topik pewien czasu temu bardzo tam probowano mnie przekonac ze nie mam racji, ze kafe zawsze byla taka jak teraz ale widze - i cieszy mnie - to ze i inni maja takie wrazenia ostatnio jest tu po prostu smiertelnie nudno wiadomo, ze tematy musza sie powtarzac, bo tu ciagle przychodza nowi ludzie, ktorzy tez chca sobie poagada... ale zeby te same tematy pojawialy sie co 2 dzien? zywotnosc topikow, ktore mowia o jakim problemie to kilka dnia na max... a nie kilka miesięcy jak teraz tasiemnce to sa juz tylko kolka wzajemnej adoracji - z malymi wyjątkami co do podszywów - to sie akurat z autorką nie zgodzę. Mi ostatnio coraz więcej topików wydaje sie jakoś podejrzane... I moze dlatego tak szybko umierają, bo po drugiej stronie wcale nie ma spragnionych rozmowy ludzi, tylko bawiące się dzieciaki myślę sobie że " Jako facet" - ludzie po prostu inaczej już traktują fora internetowe

Gość zgadzam sie tym wszystkim
"a nie kilka miesięcy jak teraz" jak kiedyś miało być oczywiście "co do podszywów" a tu prowokacji mialo być ;) oj cięzka noc była... a i dodam jeszcze ze moim zdaniem to czy piszemy pod czarnymi nickami czy pomaranczowymi nie ma znaczenia mozna miec kilka czarnych, jeden czarny i robic brod pamaranczowymi mozna miec jeden pomaranczowy przez b.dlugo - jesli nie robi sie nic na tyle ciekawego, zeby podszywacze zechcieli go zaczernic;)

Gość bo coraz wiecej
tu czternastolatek i co gorsza...czternastolatkow :O ale madry z madrym sie zawsze dogada, wiec nie boj nic autorko, sie odnajdziemy ;) pzdr

2 lata temu kafe była tak jak teraz. Jak powstała była inna. Ale to bylo tak dawno, że juz nawet nie pamiętam... nawet nie pamiętam swojego nicka z tamtego okresu :( w każdym razie ja jestem taka jaka byłam ;) ale niektórym to także nie pasuje ....

Gość lasagne z serem i ziołami
ja pamiętam swoje nicki z przed 4 lat, ale faktem jest, że tamte czasy się już nie powtórzą, więc nie ma co płakać nad zmianami? :-o

Gość ejbisi
Mimo ze teraz pisze pod pomaranczowym to uwazam ze wine za żenujący poziom tego forum ponosi to ze mozna pisac bez zalogowania sie. Jednak jak masz czarny nick to juz nie jestes taki anonimowy i sie 2 razy zastanowisz zanim cos napiszesz. A wnioskuje to tym ze na innych forach gdzie sie trzeba zalogowac jest jakos normalnej. Z drugiej strony - wlasnie dlatego to forum jest takie popularny bo kto chce moze pisac co chce i czasem jest smiesznie :D

Gość ten temat jest ciekawy
ktoś tu ma rację a ja mam czarny nick aaaa... nie powiem jaki

Czytałem, zrozumiałem. Najbardziej chyba nie lubię przekleństw na forum i obrażania czyjejś godności. Tak nie powinno być. Przejrzałem już wiele tematów i odpowiedzi ludzi na nie. Mam prostą i skuteczną radę: na pospolite chamstwo i głupotę radzę najzwyklej w życiu nie reagować i nie odpisywać na prowokujące teksty. Wiem, że na forum, tak jak i w życiu uczestniczą różni ludzie i tego powinniśmy się trzymać, że zawsze znajdzie się ktoś, kto swoją arogancją, próżnością i głupotą, będzie się starał nas zdemobilizować i sprowokować. Liczę i stawiam na inteligentnych ludzi a spokój i normalność przyjdzie sama z czasem. PS: Dziękuję twórcy tego topiku za ten bagatelizowany przez większość wątek :) Pozdrawiam.

Gość no tak można się było
spodziewać po kafe ... fakt poziom spada .. szybko i gwałtownie