Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

upsi

KAFETERIA puka w dno. Od spodu.

Polecane posty

Gość frk-0999
Ja raczej odnoszę wrażenie, ze nie tyle było mądrzej co był większy ruch i więcej użytkowników.

Gość byłam pod czarnym nickiem
był owszem ale teraz zostali debile z nadmiarem czasu

Gość temat z gatunku cyklicznych
Temat: Czy kafe coraz bardziej nudzi ? 00:20 znudzona od tej kafeterii Przyznam się, że jestem częstym bywalcem kafeterii. Wchodzę tu zwykle wieczorami, żeby \"pogadać\", pośmiać się, zamyślić, doradzić komuś, poczytać czyjś problem czy \"problem\". Miło spędzić wieczór. I zauważyłam, że zaczynam coraz bardziej nudzić się kafeterią. Problemy są często jakieś takie niedojrzałe. Pośmiać się mozna coraz rzadziej, poczucia humoru u większości kafeteriuszy nie stwierdzono. To chyba dobry objaw, że \"wyrastam\" z kafe. Macie podobnie? 00:23 DKMG nie to tylko kafe zrobiło się nędzne 00:26 brat_niedzwiedz takie niedojrzałe. Pośmiać się mozna coraz rzadziej, poczucia humoru u większości kafeteriuszy nie stwierdzono ja natomiast zauwazyłem ze wieczorami poziom dyskusji jest o wiele nedzniejszy niz przed południem ... moze dlatego ze wieczorem rzadza gimnazjalisci ..przed południem duzo wiecej starszych ludzi sie udziela... mysle ze nie jest to tylko moje spostrzezenie 00:28 triple zero to prawda. to forum staje się coraz bardziej monotematyczne. myslę o przeprowadzce na forum ogólne. 00:37 znudzona od tej kafeterii ale ja przed południem pracuję, Niedźwiedź. DKMG: a już miałam nadzieję ... 00:39 DKMG znudzona przykro mi że pozbawiłem cię złudzeń i to tuż przed świetami 00:40 ...Iwaaa.... Tak! 00:45 brat_niedzwiedz znudzona od tej kafeterii ale ja przed południem pracuję, Niedźwiedź. ja tez co mi nie przeszkadza wcale w tym by sobie umilac upływajacy czas na kaffe ale generalnie zauwazyłem ze w godzinach przedpołudniowych jest tutaj po prostu o wiele ciekawiej... 00:47 Amant Wszech Czasów k.odwetowa Tu coś na ten temat : http://pl.youtube.com/watch?v=lZ6YuBRISLg 00:56 brat_niedzwiedz po co takie cos ludzie umieszczaja w necie ? tego chyba nikt normalny nie pojmie ?

żeby pukać od spodu w dno trzeba być na zewnątrz czegoś, więc całkiem możliwe że całkiem wysoko jest :P;):P