Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

upsi

KAFETERIA puka w dno. Od spodu.

Polecane posty

Hah celna uwaga! Co do mężczyzn to już szczególnie. Brawa,brawa. Chciałabym zaznaczyć,że kafeteria jest miejscem kobiet. A Wy mężczyźni jesteście tutaj tylko gośćmi ;] Więc więcej kulturki , bo tematy typu \' chude są piękne,grube nie\' etc. są dnem totalnym

Gość mocca-c
Michael...oburza cię arogancja i głupota..............i PRÓZNOŚĆ :D :D :D a to dobre............ jak to sie ma do twoich głupawych temacików:D :D A jeśli stawiasz na inteligentnych ludzi..........to nie obrażaj ich swoim prostactwem:D :D Żenada................ i ty masz czelność sie odzywać :D :D :D

mowilam, zajrzy tu wiecej osob niz sie komukolwiek moglo wydawac, mala czesc z tego przyzna mi racje. i narazie jeden ;buntownik bez powodu; [i polotu...] chcial zachowac twarz, wpisując sie i negujac. dziekuje ;)

Gość tego już za wiele
witam was🌻

Bo moderatorzy to dupy i tyle na kafe jest taaki burdel że nie można mówić o poważnych topicach. Jakby istniały tu jakieś zasady może było by to forum normalne a tak to istnieje kilkadziesiąt topiców dotyczących tego samego bo łatwiej otworzyć topic niż podnosić stary. Brak dobrej wyszukiwarki utrudnia tylko znalezienie czegoś konkretnego w tym syfie ale wszystko jest sprawą modów których faktycznie nie ma a admin jak założył tak uciekł resztę dopowiedzcie sobie sami

Gość
moderacja jest słaba i podszywaczy coraz mniej :(

raczej zadowolenie z takiego stanu rzeczy. Modów zawsze można wyznaczyć wśród userów

Gość
nie powinno się - starzy kafeterianie mają swoje sympatie i antypatie, nie byliby obiektywni :) choć patrząc na mnie... to dziwne że siedzę tu od trzech lat (z przerwami) ale z nikim nie zdołałam się nawet zakolegować

neurosa1 mod nie ma dawać swoich antypatji to schować powinien do kieszeni i dbać o porządek, może wtedy nie pojawiały by się topici typu dlaczego tuczniki...itp :)

Gość
musze przyznac , ze do tej pory bylo mi to obojetne , mam chce to sie wpisuje , nie mam checi omijam wiekszosc tematow ale dzisiaj byl pewien temat , co w stylu \"\" Moj kolega pobil swoja dziewczyne \'\', weszlam tam i az mi wlosy deba stanely ile tam nienawisci bylo , bluzg pod adresem tej POBITEJ dziewczyny az przykro , co kogo obchodzi jaka kto ma przeszlosc w sprawach erotycznych , za materace przeciez nie robia szok normalnie , a najgorsze bylo to , ze przyklaskiwali temu co ta dziewczyne pobil , to jest nie do pomyslenia , ze Ci co sie wypowiadali , pisali na powaznie a gdzie wartosc , gdzie szacunek do drugiego czlowieka , no gdzie????? coraz mniej , wlasnie tego szacunku , jest na kafeterii znieczulica , chamstwo ,itp. itd . szkoda , ze ludzie zapominaja co to znaczy byc czlowiekiem :(

Gość
albo teraz o hordach cipek paradujących po ulicach :) może ktoś by to usunął? co to ma do życia uczuciowego?

Gość
Gnom zostań modem :p

ta jasne ciekawe jak szybko ludzie by z kafe zwiewali przy takim modie jak ja :P

Gość
a co taki straszny jesteś? ;)

straszny to może nie ale za to jaki wredny :P

Gość
tak czy inaczej podszywaczy (ale tych na poziomie) żal... :(

neurosa to może my zaczniemy się podszywać :P

Gość
:) ja się czasami podszywam ale ciiii ;)

Gość
ale dzisiaj nudy na kafe :o a ja siedzę w pracy do 23:00, co za życie, chcę być w domu

buuuuuuuuuuuuu zacząłem się podszywać to se czarnego założyła :( ano nudy ale co zrobić :P

Gość ł . . . .
Tacy jestescie madrzy ze az szok. A zglosiliscie to co widzieliscie na smietniku? NIE. To co narzekacie? " Bo moderatorzy to d**y" Powiem inaczej : bo uzytkownicy to dupy. Pisza byle co, byle gdzie, a reszta po katach narzeka, nikt o nic nie dba - bo i po co, nieprawdaz?

Gość na pochybel tumanom
ech zgadzam się

Gość kafeteria ma swój klimat
mimo wszystko :-)