tigresse 0 Napisano Listopad 9, 2007 Dziękuję dziewczyny! Ja zaczęłam brać tą dietę kapuścianą, ale ponieważ tak jak Kapikapi jestem chora i biore antybiotyk to moje odczucia mogą być tym spowodowane. Nie chce mi się jeść, być może więc tabletki faktycznie hamują łaknienie. Co do słodyczy to dziś zjadłam tą nieszczęsną czekoladę, ale skłamałabym mówiąc że miałam na nią jakąś dziką ochotę. Tak sobie leżała to sobie wzięłam kostkę, potem następną i tak poszło. Ale gdybym jej nie miała to w ogóle nie przyszłoby mi do głowy jesc coś słodkiego - po prostu nie chciało mi się. Więc ta czekolada to naprawdę bezsensowne kalorie... Ale cóż... Muszę z tym żyć... :-) Afrudytko - nie odpowiedziałam Ci wcześniej na pytanie - tego peelingu używam na całe ciało - i jestem bardzo zadowolona! :-) Buziaki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tigresse 0 Napisano Listopad 9, 2007 Zmykam do łóżeczka więc dobranoc :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lexa* 0 Napisano Listopad 9, 2007 dobranoc tigresse :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarny-magdalena 0 Napisano Listopad 9, 2007 ale jesteście cholery napisano mi o tym ale nie wierzyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inezka34 0 Napisano Listopad 10, 2007 Czarna magdaleno dlaczego nas wyzywasz? Wszystkim wiadomo,ze for slim już nie istnieje,nie ma go w żadnej aptece.Temat jest nieaktualny tak jak topic o FOR SLIM,a ty tam wchodzisz i zadajesz pytania...Na przyszłosc czytaj wszystko uważniej,a nie potem unosisz się i nam ubliżasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rrrrrrrrrrrrrrr Napisano Listopad 10, 2007 czarna-magdalena ubliża wszystkim bo ma CZARNY CHARAKTER :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inezka34 0 Napisano Listopad 10, 2007 A tak na marginesie to kapikapi ci odpisała...Nie mozesz być taka nerwowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinkowe_baby 0 Napisano Listopad 10, 2007 ja mam jeszcze for slim,bo nie wykorzystałam na wakacjach...lezy w szfce caaaaaaaaale opakowanie ;) ale nie wiem czy brac czy nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam jeszcze 4 opakowania Napisano Listopad 10, 2007 i je biore. to działa!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inezka34 0 Napisano Listopad 10, 2007 Tak z ciekawosci próbowałam wejść na nasz stary topik FOR SLIM,ale widzę,że jednak potraktowali moją prośbę poważnie i ....usunęli topic :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze to i dobrze Napisano Listopad 10, 2007 bo w sumie o for slimie to było tam mało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jednak topik JEST Napisano Listopad 10, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inezka34 0 Napisano Listopad 10, 2007 Na to wygląda,widocznie za płytko \'Kopałam\" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inezka34 0 Napisano Listopad 10, 2007 Dziewczyny pobudka!!! Zmiana tematu-jak tam dietki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afrudyta 0 Napisano Listopad 10, 2007 Cześć Inezko! Cześć Wszystkim! No właśnie, topik o for slimie istnieje i nawet był nad tym:) No, ale co tam! Rozdwajac sie nie będziemy! Tu możemy pisac o wszystkich dietkach i ogólnie o tym co zrobić by poprawić nasz wygląd:) Idę zaraz do rossmanna i kupię tą dietkę kapuścianą, a co tam! tanie jest więc żałowac nie będę jeśli nic nie zdziała. Tigressko, specjalnie pytałam z tym peelingiem bo...nie rob go sobie chociaż na biust! Czytałam jakis czas temu o tym i NIE WOLNO TEGO ROBIĆ! Niestety, kofeina nie jest na biust i działanie bedzie odwrotne do zamierzonego!....Resztę ciała można sobie spokojnie peelingowac:) Pozdrawiam, życząc wszystkim miłej soboty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lexa* 0 Napisano Listopad 10, 2007 a może FS wprowadzą jeszcze do aptek... w koncu mowili że październik-listopad ma sie pojawić.. ehhh ma ktoś odsprzedać fs? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedna z Was... Napisano Listopad 10, 2007 http://www.njweedman.com/fatass.jpg znalazłam dla nas motywację:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lrxa Napisano Listopad 10, 2007 daruj sobie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedna z Was... Napisano Listopad 10, 2007 no jesli wkleiłam Twoje zdjęcie, to sorry:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość he he Napisano Listopad 10, 2007 jedna z was - to Ty? Super - będziesz moją motywacją choć myślę że nigdy nie zdołam ci dorównać - to mnie przerasta! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedna z Was... Napisano Listopad 10, 2007 nie, to nie ja, a jedynie moja motywacja do tego by nigdy nie dopuścić sie do takiego stanu, brrrrrrrrrrrrr........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rrrrrrrrrrrrrrr Napisano Listopad 11, 2007 Do....-jedna z was.Pohamuj swoje złośliwości,czyżbyś była aż tak zdesperowana.? Nie martw się odrobina silnej woli i dojdziesz do siebie,ale stringi masz zajefajne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PuchateQ 0 Napisano Listopad 11, 2007 Witam witam!! Pamiętacie mnie jeszcze??:D Lexa, Afrudyta, Inezka, Izulka.... Ja dziś zaczęłam dietkę SB. troche ostatnio bolał mnie żołądek, więc lekarz zalecił mi określone produkty, sprawdziłam- oi w sumie pokrywają się z SB więc...dziś 1 dzień 1 fazy!!:D Waga- 63 kg :-O Zaraz sobie wstawię w stopkę:) Ale będziecie mnie motywować, prawda\"????:D Postaram się pisać częściej. W sumie to mi też brakuje tego upalnego lata i naszego topiku o FS. Ale teraz mamy nowy:) I super:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PuchateQ 0 Napisano Listopad 11, 2007 No i buziak dla tigresse!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afrudyta 0 Napisano Listopad 11, 2007 cześć PuchateQ!!!!!!!!!!! No jak mogłybysmy zapomnieć??? Jak???? Taa, będziemy Cię motywowały, tylko kto zmotywuje nas?;) Dziś dugi dzień przyjmuję kapsułkę diety kapuścianej:) Pożyjemy-zobaczymy. Zdam relację za dwa, trzy dni bo teraz jeszcze trudno cokolwiek mi powiedzieć na ten temat. Bużka PuchateQ! Będzie dobrze! Zdrówka dla Tigresski, no i miłej niedzieli dla wszystkich odchudzaczek, złośliwuszek i nie tylko!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PuchateQ 0 Napisano Listopad 11, 2007 Afrudytko- kapsułki diety kapuscianej?? A czemu się nie zdecydowałaś na dietkę kapuściana?? Bo ja tak jeszcze trochę nie w temacie...;) Dziś zjadłam 2 jaja na miękko, 2 pomidorki i kawałek piersi z kury, trochę kefiru. Fajna dieta, nie jestem na niej głodna jak na razie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lexa* 0 Napisano Listopad 11, 2007 witam :* i miłej niedzieli Wam życze :) zaglądne do was jeszcze pod wieczór. to coś wiecej napiszę. pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afrudyta 0 Napisano Listopad 11, 2007 PuchatQu; po pierwsze to dieta kapuściana jest bee...Kiedys próbowałam, ale nie da sie tej zupy jeść dłużej jak 3 dni:) Po drugie; niejaka kapikapi, nam to poleciła i sama schudła w miesiąc 3,5kg. W sumie nie o schudnięcie tak mi chodzi, a o zmniejszenie łakomstwa:) No nie mogę sobie z tym poradzić! Kapikapi pisała, że nie ma ochoty na słodycze, biorąc te kapsułki więc i ja próbuję. W końcu to tylko niecałe 16zł. a starcza na cały miesiąc. Ratuję sie juz wszystkim:). Tigresska tez kupiła no i się zobaczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PuchateQ 0 Napisano Listopad 12, 2007 Dzień dobry:) Afrudytko- to życze wam powodzenia i trzymam kciuki:) Ja na razie zupełnie odstawiłam słodycze i napoje słodkie. Byle tylko wytrzymać w swym postanowieniu!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka75 0 Napisano Listopad 12, 2007 Cześć laski!!!!! Jeszcze nie zmieniłam stopki bo i chwalić za bardzo nie ma sie czym:( Póxniej to zrobie i coś napiszę bo teraz muszę lecieć z maluchem do lekarza - zapalenie oskrzeli dziś u mnie o dietoaniu nie ma mowy bo starszy synek konczy 4 latka więc wiadomo:P pozdrowionka i miłego dnia PuchateQ a jak studia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach