Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzewko laurowe

Jak odtruć organizm ze sterydów?Prosze o pomoc!

Polecane posty

Byłam zmuszona, właściwie nadal jestem do przyjmowania zastrzyków z tym hormonem..ale nie chcę tego. Mój problem zaczął się od tego że mam zanik chrząstki stawowej, co jest bardzo bolesną dolegliwością okropnie utrudniającą życie, bardzo bałam się blokad i zastrzyków w kolana ale przełamałam się, kilka osób zupełnie mi obcych i sobie nawzajem również poleciło mi lekarza, który im pomógł jednym zaledwie zastrzykiem, ja ich wzięłam baaaaaardzo dużo i pomagały mi na miesiąc góra:( Co najgorsze te zastrzyki zawierają sterydy, podobno bardzo niewielką dawkę, ale mnie wystarczyło, przytyłam strasznie co jeszcze gorzej działa na moje nogi:( Mam drugą brodę, tyle tylko że dotykając tego ciała czuje jakby było nie moje tylko sztuczne, opuchnięte, ogólnie bardzo źle się czuje, boje się że jeszcze bardziej przytyje, jestem przerażona. Lekarz twierdzi że od tych zastrzyków nie przytyłam , ale co ma powiedzieć, jestem bardzo zmartwiona ale i wiem ze muszę się tego pozbyć z organizmu, czy ktoś wie jak odtruć organizm ze sterydów? znalazłam taki preparat: http://www.nonipolinesian.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=110&Itemid=77 ale trochę się boje nie znając jego składu, czy ktoś się z nim spotkał? Bardzo proszę o rady, lekarzom już coraz mniej ufam niestety.

Gość Andrzej1975
Witam Już od prawie dwóch lat korzystam z medycyny naturalnej, w ofercie są również preparaty oczyszczające, regenerujące oraz odbudowujące organizm. zapraszam do rozmowy na gg 8096890

Gość Andrzej1975
Witam Już od prawie dwóch lat korzystam z medycyny naturalnej, w ofercie są również preparaty oczyszczające, regenerujące oraz odbudowujące organizm. zapraszam do rozmowy na gg 8096890

Gość gość
Od lekarzy uciekaj oni nie leczą...wiem z własnego doświadczenia. Zrób biorezonans i zmień lekarza na sklep zielarski. Naturalna medycyna jest super.