Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośka123

plamienie po Spironolu czy krwawienie implementacyjne????

Polecane posty

cześć, od zawsze miałam bardzo nieregularne i długie cykle miesiączkowe od 32 dni w góre. Mój przedostatni cykl trwał prawie 9 tygodni. Poszłam do ginekologa, badanie i usg nie wykazało,żadnych nieprawidłowości. Na jajnikach mam jednak dużo pęcherzy charakterystycznych dla PCO i dośc obfite owłosienie. Lekarz przepisał mi Spironol. kolejną miesiączkę dostałam po 23 dniach. Teraz jest 18 dzień cyklu i od wczoraj mam skąpe plamienie. W nocy z 13 na 14 dnia cyklu kochałam się z chłopakiem zabezpieczylismy się prezerwatywą ze środkiem plemnikobójczym, ponieważ byłam bardzo sucha i nie sprawiało mi to przyjemności przerwaliśmy. Chłopak skończył się ocierając się w gumce o moje posladki (bardzo to lubi ). Rano okazało się że gumka pękła. Koniec był co prawda na zewnątrz poza mną, ale nie wiem kiedy pękła. A w płynie też mogą znajdować się plemniki. 3 dni później pojawiło się plamienie. przez 18 dni od ostatniej miesiączki nie miałam raczej objawów owulacji. Mam pytanie czy u którejś z Was wystapiły plamienia po zażywaniu Spironolu. Jak oceniacie szanse na ciąże. Wiem, że nikt wróżką nie jest, ale na test jest za wcześnie. Jakoś muszę przezyć najbliższe dni. dodam,że nie chcę być w ciąży.