Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XX nikki XX

Facet konczy mnie nerwowo.....pomocy

Polecane posty

hej !!! nie wiem co robic !!!! Napisze tak ogolnie o co chodzi ! spotykalam sie z nim na poczatku tak bez zobowiazan dawno dawno.Stwierdzilam ze to nie ma sensu i powiedzialam ze mozemy byc znajomymi , bo bardzo go lubie ,ale ze chce zakonczyc ten dziwny uklad. Pozniej byl taki moment przez pol roku ze nie spotykalismy sie prawie w ogole i nagle mu odbilo i zaczal do mnie wydzwaniac ,wypisywac ,ze on teskni za mna ,ze dopiero sobie z tego zdal sprawe itp ze on nie potrafi tylko sie jako znajomy spotykac ze mna.zaczal zabierac mnie do knajp , kupowac kwiaty i ogolnie byl milusi. dalam sie zlapac i przez pewien czas bylo na serio suuuper.ale teraz on konczy mnie nerwowo bo nie ma czasu dla mnie, duzo pracuje , umawie sie i nagle cos mu wypada ( nagla wizyta kogos znajomego, auto sie psuje, jednak pracuje, musi pomoc koledze itp ) . Co ja mam zrobic? Na koniec zaczyna zachowywac sie tak jakby mu juz nie zalezalo a mi tak smuutno i zle sie z tym czuje :-( jak zrobic zeby znowu bylo ok? wiem ze bylam za dobra dla niego ale jak to teraz odkrecic zeby znowu bylo ok?

Gość keti
Potrzebuje cię jak jest samotny to ewidentnie widać

Gość keti
Ja bym odpuściła.Niedawno przeszłam to samo.Katorga

Gość keti
Jestes taką zapchaj dziurą,PRZEPRASZAM ZA OKREŚLENIE

Gość keti
Ty wymagaj.proś o spotkanie w tym atym dniu zobaczysz co powie

ale ja si etak przyzwyczailam do niego !!!! Strasznie mi smutno !!!! Nawet nie mam jak kogos poznac bo mieszkam w takim miejscu !!!!!!!!! Chcialam olac go i wyjebalam numery do niego bo wiedzialam ze wtedu koniec ale niestety pamietam numer na pamiec !!!!!!!

to powie ze nie moze tak po prostu wpasc do mnie bo nie bedzie jechac 50 km na chwilke a rano wstaje do pracy. A wiecie jak to meczy jak po alkoholu mysle o nim i mam jego numer w glowie??????

keti i jak to wszystko znioslas? ja wiem ze wszystko bedzie ok jezeli znowu bede taka nie dostepna ale jak to rozegrac na takim etapie?

Gość onalalla
Pisalas cos ze mieszkasz w takim miejscu, ze nie masz jak kogos poznac?? nie za bardzo rozumiem? To jakas wioska?? Wiesz przeszlam podobna sytuacje i nie pomyslalas, ze on moze kogos ma ?? Bylas kiedys u niego w domu? wiesz o nim cos wiecej ?? Jedno jest pewne, jesli tak Cie traktuje- to nie warto zawracac sobie nim glowy- niestety :( Powodzonka!

mieszkamy obydwoje za granica! ja pod miastem on na drugim koncu!!!! Czy wszyscy faceci sa uzaleznieni od swoich kolegow?????