Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka88

male pytanko zwiazane z testem

Polecane posty

Gość kobietka88

a wiec tak mam nie regularne okresy cykl trwa najmniej 32 dni a max ponad 50 raz zadzylo sie ze nie mialam okrresu 3 miesiace no i w sierpniu odbyl sie stosunek w ktorym pekla gumka i nastepny okres dostalam we wrzesniu ale byl on dziwny bo trwal tylko 2 dni 1 dzin plamienia brazowe drugi dzien skrzepy okres ten mnie zdziwil wiec zrobilam test ciazowy okolo 35 dni po stosunku a koilejny pre test okolo 50 dni po stosunku oba wyniki negatywne czy jest ryzyko ciazy ? bardzo sie stresuje tym momentami chyba wmawiam sobie objawy ciazy :(

ja radzilabym jak najszybciej udac sie do gina przeciez to cos nie tak jezeli sie nie ma 3 miesiace okresu prawda? testy wyszly negatywnie czyli nie jestes w ciazy ale zawsze test moze sie mylic radze isc do lekarza i wyjasnic ta skomplikowana sytuacje :)

Gość ja też miałam
takie niereguralne okresy przez kilka lat i mimo częstego braku zabezpieczenia nie zaszłam w ciążę. Mój gin stwierdził, żeto przez niski poziom hormonów, więc prawdopodobieństwo ciąży u Ciebie też jest zapewne małe. Mi udało się zajść dopiero po kilku latach brania tabletek anty w celu wyregulowania cykli a potem ich odstawieniu. Jednak lepiej idź do gina.

Gość kobietka88
dodam ze moja matula 1 swoje dziecko poronila wiec chyba co jest nie tak ze mna :(

Gość ja też miałam
nie masz co się bać 2 testy negatywne, niereguralne cykle i jeszcze uwarunkowania genetyczne na pewno nie jestes w ciąży.jeśli nie planujesz w najbliższym czasie ciąży to radze Ci brać tabletki anty, będziesz miała reguralne miesiączki i zero strachu. Mi gin przepisał chociaz wcale nie mówiłam mu że chcę :)

Gość kobietka88
hehe musze sie wybrac :) hehe ale dziekuje za odpowiedz :* jedna dobra dusza chociasz sie zlitowala i odpowiedziala