Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak szczerosci boli bardziej

Dlaczego te hipokrytki próbują mi wmówić, że wygląd faceta nie ma znaczenia ?

Polecane posty

\"Gorsze jest to jak kobieta nie szuka przytojnego faceta, to mnie jeszcze bardziej wkurza. Widac jak piekne kobieta sa z brzydkimi facetami to az mi sie gotuje\" a to czemu? jej sprawa, jej wybór...

Gość bogini zosia ze szczecina
nie wszystkie kobity to hipokrytki i nie wszystkie wmawiaja ze wyglad nie ma znaczenia-ja np.jestem uczciwa i od razu mowie i nie kryje sie z tym,ze dla mnie wyglad ma znaczenie -w tym jedna najwazniejsza dla mnie cecha jaka jest wzrost.Potem waga. Tylko te dwie cechy dla mnie sa najwazniejsze,potem jest styl,ale z tym nie ma wiekszych problemow bo panowie w pewnym wieku maja juz bardzo fajny styl w wiekszosci.

Gość mocca-c
Komiczne......... zadajesz te pytania kilka razy dziennie...........odpowiadamy ci na te durne pytania........czego jeszcze nie zrozumiałeś...............

Gość lubię placki
ja też zwracam uwagę u dziewczyn na wzrost i proporcje ciała i sylwetkę (bo waga jest względna) ,oczka, a biust nie ma dla mnie znaczenia i tyle :) i uważa że jak jakaś spełni te minimum to będzie super a potem to już jest ważny charakter:) ,i inteligencja

Nie jestem hipokrytką, oczywiście że zwracam uwagę na wygląd. Ale facet musi mieć jeszcze to coś oczywiście. Tak czy inaczej wygląd jest ważny, może nie najważniejszy ale ważny.

dziecinko... najwiecej koksów wymaga własnie dobra definicja mięśnia :P Ci śliczni panowie, z super kratą na brzuchu, widocznych mięśniach skośnych, wyseparowanych na pierwszy rzut oka wszystkich głowach bicepsa i tricepsa oraz mięśni naramienych to dopiero są chodzące apteki...

Ocknij się chłopcze. Żadna laska nie powie Ci wprost że jesteś pasztetem. Wtedy byłaby nie tylko hipokrytką ale też suką, tego chyba nie chcesz? Więc pogódź się z ich delikatnymi tekstami że to nie o wygląd chodzi, bo ten nie ma znaczenia. (to bylo do autora)

bezzębna_łachudra ciało nie wyrzeźbi sie samo... albo ktos ma predyspozycje genetyczne (jakies 2% populacji) albo dieta i koks... mięśnie nie powstają z niczego

samo się nie wyrzeźbi, ale jak ktos uprawia jakis sport - choćby pływanie jak już wspomniałam, to jego mięśnie powoli, harmonijnie się rozwijają. Oczywiście w ten sposób kulturystą nikt nie zostanie i nie to miałam na myśli. Chodziło mi o wysportowaną, zgrabną sylwetkę z delikatnymi mięśniami bez żadnych koksów, odżywek i innego tego typu syfu..

Gość nananananana
Komiczne..a może teraz wpuścisz autora:D :D zapomniałeś nica???

Gość lubię placki
to czyli chodzi oto że np odżywiac się normalnie i chodzic na siłownię i wycwiczyc to co się ma

Gość Marcus van Vestfallen
bo w modzie teraz jest mówienie jednego a robienie drugiego ...

Gość ta od Blunta
jak w polityce...

Gość alkohol to dziala roznie
sa gusta i gusciki ale wyglad ma znaczecie i to prawda,ze Ci ktorzy tak nei uwazaja to albo sie oszukuja,albo nie mieli zadnego kontaktu blizszego z drugim czlwoiekiem