Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak szczerosci boli bardziej

Dlaczego te hipokrytki próbują mi wmówić, że wygląd faceta nie ma znaczenia ?

Polecane posty

Gość brak szczerosci boli bardziej

Gowno prawda......przystojni zmieniają was jak rekawiczki a potem wy wielkie zranione wymagacie płaszczenia się od normalnych .......... Powiedzcie , że uroda przede wszystkim to nie będzie problemu...zajmą się wami to 5% przystojnych na zmiane.....

wyglad ma zawsze znaczenie bo nie bardzo wiem jak mozna byc z kims kto ci sie absolutnie nie podoba a gust jest jak d... kazdy ma swoja

Gość sztachnieta
nikt z osobowoscia, duszą, wnętrzem na wierzchu nie chodzi...a majac do wyboru chlopaka/panne ladnego i interesujacego a brzydkiego i interesujacego kazdy wybierze pierwsza opcje co jest oczywiste.

Gość herold
nigdy nie ufaj kobiecie......słuchaj co mówią i rób dokładnie na odwrót ! mówi, że nie lubi pakerów ? idź na siłownie ! mówi, że wygląd się nie liczy ?kup nwe ciuchy idz do fryzjera itd...........

Gość
tylko ciekawe, że ci brzydcy i bardzo brzydcy też znajdują partnerki...

Gość herold
nie mówie, że każda gustuje ale pokazuje wasz mechanizm.... wy poprostu wtedy lepiej się czujecie, uważacie się za lepsze od facetów bo niby nie patrzycie na wygląd.... a jesteście gorsze bo tak samo jak wy patrzycie na wygląd to jeszcze jesteście zakłamane.....

Gość nie nie nie nie nie
wygląd ma znaczenie=100%...uroda nie koniecznie

Gość vale tudo
może znajdą ale tak samo brzydkich......

Gość skrajności są ciekawsze
Im gorszy wygląd faceta tym bardziej musi nadrabiać innymi cechami. Nie zawsze się da.

Gość
ja często widzę ładnych facetów z brzydkimi dziewczynami i na odwrót, znam takie pary więc Twoja teoria jest mocno naciągana :o

Gość lubię placki
wygląd ma znaczenie ale i też ma znaczenie charakter . a teraz coś innego tu na kafe co chwile wiara zarzeka że wszyscy patrzą na wygląd ale wystarczy wyjśc na miasto i już się widzi różne pary np brzydka laska i fajny facet i odwrotnie więc różnie jest z tym wyglądem:)

Gość lubię placki
i wkurwiają mnie te reklamy po bokach

facet, skoncz juz, bo to nudne. jasne, ze szuka sie ladnego partnera, to NATURALNE, BIOLOGICZNIE UWARUNKOWANE. a ty co moze szukasz pryszczatej, grubaski z wielkim nochalem i bez cyckow, dodatkowo dodam jej tluste wlosy i zepsute zeby??? to dopiero hipokryzja, wyladowywac sie na kobietach, ze wola przystojnych, bo kobieta, to powinna w facecie tylko wnetrze dostrzegac, ale facet, wiadomo bidula wzrokowiec, wiec nawet jak sam jest pasztetem to i tak innego paszteta podrywac nie bedzie, tylko wystartuje do jakiejs lalki barbi, a potem sie wscieka, ze jego pieknej duszy nie zauwaza :D, a jak do tego probuje byc mila, i zamiast powiedziec \' pierdalaj, rzygac mi sie chce na twoj widok\', mowi grzecznie \'zajeta jestem\' albo cos innego w tym samym guscie, to jasne, wstretna, podla hipokrytka. ZALOSNY JESTES, SKOCZ Z MOSTU, NAPEWNO CI POMOZE :D

Gość brzydall
Ja się jest brzydkim to trzeba się mocno postarać, żeby w ogóle sobą zainteresować. A potem i tak powiedzą, że nie ma tego czegoś i polecą na przystojniejszego. Normalka. Nie oszukujmy się - jest mnóstwo przystojnych i przeciętnie przystojnych mężczyzn, którzy mają też wiele innych pożądanych cech typu charkter, inteligencja, poczucie humoru czy zamożność. Więc po co mają wybierać brzydszego o tych samych cechach?

Gość vale tudo
24 pierdol sie za ten ostatni tekst, koles moze sie zali ale nie zasluguje na takie cos.... Jemu nie chodzi o to byscie lecialy na brzydkich tylko zebyscie nie pierdolily ze patrzycie na charakter itd...Sciemniac to wy potraficie...

Gość martas....
24 >> napisałaś że kobieta powinna patrzeć tylko na wnętrze? Pamiętam był tu taki topik dziewczyny która pisała że ma dość swojego faceta, bo jest b. nieinteligentny i mało bystry. Wiesz co jej napisali? Że to nie jest najważniejsze i jest drobizgowa skoro zwraca na to uwagę. Wobec tego, kobiecie nie wolno patrzeć na wygląd (bo zarozumiała hipokrytka), na stan majątkowy (bo blachara i materialistka) ani nawet na inteligencję (bo drobiazgowa). Więc nie wiem... mamy być z facetami tylko dlatego że.... istnieją? Z brzydkimi, odpychającymi, biednymi i głupimi?

Gość
Ja będę obstawać przy tym, że każdy człowiek jest indywidualnością, każdy jest wyjątkowy, a gdy się człowiek zakocha to nie kalkuluje sobie \"mogłabym mieć przystojniejszego z tymi samymi cechami\". Po drugie kobieta nie ma nieograniczonego dostępu do wszystkich facetów na świecie, zna ich ograniczoną liczbę i z tych facetów musi wybierać. Po trzecie miły przystojniak wcale nie musi być zainteresowany wszystkimi kobietami, którym się podoba.

autorowi nie chodzi o to, że kobiety nie mają zwracać uwagi na wygląd, tylko, że klepią łodne kawałki o tym, ze wyglad sie nie liczy, bo chcą uchodzic za fajniejsze, bardziej uduchowione itp...

Gość komiczne jestes pewien
ze autor potrzebuje adwokata?

Gość brzydall
po pierwsze - nie wierze w miłość, za to wierze w zasade wolnej konkurencji po drugie - wybór w tych czasach jest bardzo duży ze względu na powszechność mediów elektronicznych, internetu po trzecie - miły przystojniak wcale nie musi być zainteresowany wszystkimi kobietami, którym się podoba - i dobrze im tak :P

martas... w samo sedno..i odpowiadając na Twoje pytanie: sądząc po zachowaniu facetów, tak, mamy byc z nimi i w dodatku mamy być szcześliwe,tylko dlatego, że są. natomiast kobiety mają być piękne, zadbane, bystre (ale nie zanadto, żeby biedulków nie przestraszyć), ustawione materialnie (bo przecież równouprawnienie mamy) i wiecznie napalone...