Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwalicSie

ile najwiecej schudlyscie w tydzien i jakim sposobem?

Polecane posty

Ja schudlam na Adipexie 4kg w tydzien, a dziennie jadlam do 300kcal. Ale to bylo 2 lata temu.

Gość chwalicSie
no widze,ze topik sie rozwija, piszmy dalej!!:) a ktoras stosowala diete 300 kcal ale bez wspomagaczy?ile na niej schudlyscie? i ile chudlyscie na 500 kcal powiedzmy w tydzien albo w dwa?a moze ktoras robila co drugi dzien glodowke?:) zapraszamy do podzielenia sie doswiadczeniami:)

Gość ja na south beach
6 kg w 2 tygodnie- liczy się?

Gość chwalicSie
jasne,ze sie liczy! gratulacje!:)

Gość m***a
1.65, było 68, a po tygodniu jest 63,5. czyli 4,5 kg w tydzień. dużo ćwiczyłam, 3 razy na basenie, 100 brzuszków dziennie, ale kalorii nie liczyłam. choć nie jadłam i nadal nie jem dużo. ale nie jest ciężko. :) 10- śniadanie- 50 g serka topionego o ulubionym smaku lub 2 pomidory bez soli lub 100g twarogu chudego z ziołami bez soli 12- niekoniecznie przekąska- jajko bez soli lub serek wiejski 14- jabłko 16- mięso chude grillowane- 200g z brokułą lub pomidorem lub ryba pieczona w piekarniku lub 200g twarogu 18-pomidor czerwonej i zielonej herbaty do bólu :D no i woda mineralna mile widziana. co 5 dni owoce i więcej warzyw.

Gość chwalicSie
m***a gratulacje!!! kto sie jeszcze wypowie? kto ma jeszcze jakis ciekawy sposob?:) jojo nas nie interesuje, na razie piszemy jaka silna wole mamy i ile jestesmyw stanie najwiecej zrzucic w tydzien:)

Gość chwalicSie
no nikt wiecej nam nie pomoze?:)

Gość gość
Moim zdaniem najlepsza jest dieta 500 kcal. Efekty widac po tygodniu , tylko trzeba mieć silna wolę i dużo cierpliwości.Ja niestety wytrzymałam na niej tylko 4 dni ale od jutra jestem na niej od początku przez 2 tyg. mam nadzieje że mi się uda. Moge wam pisać co jadłam i jak ćwiczyłam przez te 2 tyg. A może ktoś ma ochotę się dołączyć ?Razem jest zawsze razniej :D Trzymajcie kciuki

Gość renne12345
ja tez zaczynam 500 i nie wiem co jesc w tych kcal, jesli mozesz to napisz :)

Gość Wredna_Baba_Jedna
5 kg w 2 tygodnie - na warzywno-owocowej, na South Beach i na norweskiej. Ale za każdym razem kilogramy wracały. Przy czym ja startowałam z ok. 63 kg - wiec nie można porównywać z osobą, która startuje np. z 90 kg.