Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 aa artystka

gdzie sprzedawac obrazy

Polecane posty

Go艣膰 aa artystka

maluj臋 do艣膰 dobrze. chcia艂abym sprzedawa膰 swoje obrazy ale nie wiem jak sie do tego zabrac. sprzedawac na allegro? czy w naszych czasach kto艣 jeszcze kupuje sztuk臋?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aa artystka
za rok id臋 na studia (ale nie na ASP tylko na scis艂e:) ) a teraz sobie zrobi艂am rok przerwy po liceum. w艂asciwie to szukam pracy na stale, juz niemal j膮 mam i nie mog臋 stac ze swoimi obrazami.. brak czasu (mam mnostwo hobby..) w艂asciwie to nie czuj臋 si臋 jak jakas Artystka wi臋c jak najbardziej mog臋 tworzyc rzeczy praktyczne;) ale w tej chwili po prostu chce sprzedac par臋 obraz贸w;) wszyscy mnie namawiaj膮 na studia asp ale dla mnie malowanie to tylko hobby.. no taki niby pech bo naprawd臋 jestem w tym dobra, a jednak przysz艂osci z tym nie wi膮偶臋.. ale spr贸buj臋 na allegro ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam Art Makers - www.artmakers.pl. To internetowa galeria sztuki, mo偶na tam sprzedawa膰: obrazy, rze藕b臋, bi偶uteri臋, og贸lnie r臋kodzie艂o i tym podobne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ciuwp艂aszczu
Masz wiele galerii internetowych, w kt贸rych mo偶na sprzedawa膰 obrazy np. atelio.pl, dawanda.com lub artillo.pl itd. Na allegro te偶 mo偶esz, ale tam du偶o si臋 p艂aci za wystawienie :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gorete
Hmmm... przecie偶 masz specjalnie przygotowane pod to serwisy internetowe, zerknijcie - http://desa.pl/ Nie ma co ukrywa膰, 偶e dobrze trafiaj膮c z dzie艂ami sztuki, mo偶na na nich zarobi膰 ogromne pieni膮dze, ale oczywi艣cie jako takiej regu艂y w tym wzgl臋dzie nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Namys艂贸w to miasto powiatowe w wojew贸dztwie opolskim w powiecie namys艂owskim ma 16 tysi臋cy mieszka艅c贸w i tablice rejestracyjne ona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja kole偶anka wszystkie swoje prace wrzuca tutaj: http://desa.pl . prowadzone tam s膮 licytacje internetowe. Wiele obraz贸w nie sprzeda艂a, ale z 2 czy 3 ju偶 posz艂y, to moim zdaniem dobry wynik. Wczesniej na og艂oszeniach lokalnych czy allegro nie sprzeda艂a nic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobre mam zdanie o serwisie www.dropka.pl Korzystam z ich mo偶liwo艣ci niedawno, udaje si臋 sprzedawa膰 bez zak艂adania dzia艂alno艣ci gospodarczej, co by艂o dla mnie szczeg贸lnie wa偶ne. Bo powiedzmy sobie szczerze, ale zak艂adanie firmy w tym kraju to jest gra w rosyjsk膮 ruletk臋, przy takich kosztach zusowskich, czy opodatkowaniu pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najpopularniejsze s膮 galerie, p贸藕niej internet, ale trudno si臋 przebi膰. Grunt to mie膰 ju偶 wyrobione nazwisko. Warto bywa膰 te偶 na festiwalach, nawet zg艂osi膰 swoje prace, kiedy艣 uda si臋 co艣 wygra膰. Ja w tym roku wysy艂am prac臋 na Polski Festiwal Sztuki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wracam w艂a艣nie z dessy i 艣miej臋 si臋 w g艂os ale tym pseudo artystom ani tupetu ani fantazji nie brakuje ceny z kosssssmossssu 艣mieszne ludzie ale was ponosi trzeba by spr贸bowa膰 to sprzedawa膰 we Tworkach taki wariat to se mo偶e wyci膮膰 taki numer i nikt go nie ob艣mieje!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kassen
Jak macie to powystawiane na Allegro, to zintegrujcie sobie konto z Ogis, wtedy wasze aukcje wskocz膮 za darmo i automatycznie w艂a艣nie na Ogisa. Trudno oceni膰 gdzie znajdziecie klienta, a jednak na Ogisie troch臋 tych ludzi rzeczywi艣cie maj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co to za festiwal ten Polski Festiwal Sztuki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋ki! Fajnie to wygl膮da!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiecie jak mo偶na zg艂osi膰 swoje prace?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marekkk82
Czyta艂em o nowym portalu gdzie mo偶na dzie艂a sztuki sprzedawa膰. Pewnie s膮 te偶 inne, ja w ka偶dym razie ten widzia艂em i wygl膮da na serwis profesjonalny, wi臋c mog臋 poleci膰: Auxioner.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krystyna 75
Tak jak patrzy艂am po serwisach to arty艣ci wystawiaj膮 si臋 na specjalistycznych portalach, np. w艂a艣nie Auxioner.com taki najnowszy portal z aukcjami dzie艂 sztuki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bym ch臋tnie kupi艂a obraz do sypielni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Obrazy22
Mo偶esz za艂o偶y膰 swoj膮 w艂asn膮 stron臋 i sprzedawa膰 obrazy ze swojej pracowni bezpo艣rednio :) Jedna artystka z Warszawy tak robi od lat, zobacz jej portfolio www.salimzianowa.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U Marszanta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jakkes opinie o Gallery store?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janka

M贸j przyjaciel jest artyst膮 i z tego co wiem to sprzedawa艂 obrazy do galerii Pi臋kna Gallery w Warszawie, by艂 bardzo zadowolony ze wsp贸艂pracy, zreszt膮 ta galeria cieszy si臋 wielkim uznaniem, maj膮 pi臋kne dzie艂a sztuki nowoczesnej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dnia 28.01.2019 o 16:39, Go艣膰 Janka napisa艂:

M贸j przyjaciel jest artyst膮 i z tego co wiem to sprzedawa艂 obrazy do galerii Pi臋kna Gallery w Warszawie, by艂 bardzo zadowolony ze wsp贸艂pracy, zreszt膮 ta galeria cieszy si臋 wielkim uznaniem, maj膮 pi臋kne dzie艂a sztuki nowoczesnej

Mieszkam niedaleko i cz臋sto chodz臋 na wernisa偶e. 艢wietnie, 偶e wspieraj膮 m艂od膮 sztuk臋, to nasza przysz艂o艣膰 馃檪

Udost臋pnij ten post