Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małajaa

co jest ze mna nie tak?

Polecane posty

Gość małajaa

jestem ze swoim facetem ponad 2lata. od jakiegos czasu nie mam ochoty sie z nim kochac .. co sie stalo? on mysli ze mam kogos innego.. pomocy!

Gość małajaa
bralam novgynette ale odstawilam

Gość małajaa
ok 2 miesiace ale wiesz jak bralam tabsy to juz cos bylo nhie tak wzielam 6 opakmowan a przy 5 juz cos nie tak bylo

Gość zła kobieto..
też tk miałam, po 2 lacha, też brałam tabsy i ochota na seks była zerowa, nadal nie mogę wrócić do siebie..

Gość oszustka
libido spadło Ci po hormonach - to skutek uboczny tabsow

pytam bo wiesz jak przy braniu tabletek libido spadło, a rozumiem że u ciebie tak było to po ich odstawieniu nie od razu wszystko wróci do normy. czasem po odstawieniu jest jeszcze gorzej bo dochodzi lęk przed ciążą. jedyne co mopgę poradzić to przeczekać ten okres. jak najwięcej rozmawiać z partnerem, mówić o swoich uczuciach i o tym że brak ochoty na seks nie jest jego winą, że to minie tylko potrzebujesz troszkę czasu. chodźcie na spacery, przytulajcie się (jak nie masz ochoty to po malutku, zacznij od uścisków nadzień dobry i do widzenia, od trzymania się za ręce). pomalutku wszystko wróci do normy. nie rób nic wbrew sobie. tu potrzeba czasu. :) eh skąd ja znam taką niechęć...przez ostatni miesiąc może z 4 razy się kochaliśmy, a razem mieszkamy...ale to też wina tabsów :(

Gość małajaa
wiec co mam zrobic zeby wszystko bylo ok? nie chce dalej splawiac faceta

Gość małajaa
mała_agatka dzieki jestes kochana :)