Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waitin for sunny day

sex a spowiedz.. /

Polecane posty

Gość pomocna duszyczka
10000% mojego poparcia dla fvdfvdf wlasnie o tym pisalam jesli juz sex przed slubem i nie macie zamiaru z niego zrezygnowac a uwazacie sie za katolikow to czekajcie ze spowiedza do slubu koscielnego a nie lazcie do spowiedzi mowiac ze zalujecie a za 3 dni znowu jazda to jest swietokractwo! tym bardziej jeszcze przystapic do komunii w grzechu ciezkim!

zaraz zaraz ! to ze dla mnie sex przed slubem nie jest grzechem nie oznacza ze jestem idiotą lub ze cokolwiek zatajam przed ksiedzem..... jestem niewierzacy....

OOOOOOOch świętokractwo ...to tylko świętym wolno miec orgazm ze trzeba go im kraść....??:)

Gość Jawnogrzesznica Magda
Jesli juz to swietokraDZtwo!!!!!! Od kraDZiez....... A w ogole to jedna wielka bzdura!!!!!!! A jak wspolzyje z ksiedzem???? On codziennie msze odprawia zaraz po wyjsciu z mojego lozka,jeszcze cieply...i czesto zaraz potem do mnie wraca.....Nie spowiada sie, nie ma komu......

Gość no to zmiencie
no to zmiencie religie bo tak to tacy z was katolicy jak z mojego kota wegetarianin :>

Gość jagooo
nie wybieramy sobie sami religii...nikt sie nas nie pyta czy chcemy byc katolikami...decyduja rodzice...na szczescie nikt mnie nie zmusi do slubu koscielnego i tych innych katolickich szopek

Gość no to zmiencie
a co nadal masz lat 5 i nie mozesz sobie religii wybrac? mozesz byc ateista i czym tam chcesz, dorosla osoba pewnie juz jestes, myslec umiesz to decydujesz juz sam i nikt ci nie zabrania zmieniac religi :]

Gość jagooo
a co ty taka/i swieta/y jestes??zalosne

Gość no to zmiencie
czy ja cos pisze o swietosci? czytaj uwaznie, po prostu swiadomie wybieram religie a nie tylko niektore punkty :> jest w koncu tyle "przyjemnych " religii nikt nikomu nie broni wybrac innej :)

czy w pismie sw jest gdzies napisne ze sex przed slubem jest grzechem??!! bo mnie sie wydaje ze to tylko kolejny wymysł koscioła........nie przesadzajcie kazdy robi to co według jego sumienia jest słuszne ale nie poadajmy w paranoje ze jak pojde do lózka z facetem którego kocham to jest grzech ciezki!!...paranoja.....jeszcze mi powiedzcie ze jak nie zaluje to sie bede w piekle smazyc:P

Gość heh katolicy
hehe takie właśnie rozmowy to najlepszy przykład tego, jak zakłamaną grupą społeczną są katolicy. udają pobożnych, dobrych i wspaniałych, a gdy tylko nikt nie patrzy łamią włąsne zasady. beznadziejni jesteście.

Gość oioiou
do szczerej dziewczyny---->tak pismo św.mówi o tym kiedy czytasz tam o cudzoóstwie...

jescze nie spałam z zadnym facetem ale cnoty do slubu zachowac nie zamierzam ...jak znajde odpowiedniego faceta to czekac do slubu nie bede bo hormony mnie rozerwia:P ostatnio sie jak byłam u spowiedzi to miałam lekki ubaw gdyz ksiadz bardzo usilnie probował ode mnie wydusic czy współzyje oczywiscie nie zapytał sie wprost ale takie podchody robił.ma pani meza chłopaka itp:) czułam sie lekko zakłopotana i chyba bym umarła z zawstydzenia ze ksiedzu mam powiedziec ze sypiam z facetem!!!!.. o matko chyba bym nie przezyła:O

Gość gsgdge
no to przykro mi... A tak wogóle to spowiedź to nie jest jakiś kasting na najlepszego aktora.. NO TO ZMIEŃCIE - popieram w 100 %