Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna32

Samotnośc Przewlekła

Polecane posty

Samotna32, Widzę, że tutaj już ci niezłe etykietki przypięli ;) Oschła stara panna, co to z mieszkania nie wychodzi a pewnie szuka jakiegoś wcielenia greckiego boga. A na dodatek jeszcze nie chce facetów z wąsami... fuj! ;) A z tego jak piszesz mam wrażenie, że jesteś sympatyczną i normalną dziewczyną. Pewnie masz jakieś tam swoje wybryki, ale kto ich nie ma? Natomiast obstawiam, że twój problem to środowisko w jakim się obracasz. Po prostu faceci jakich spotykasz nie są do ciebie dopasowani, a mając zdrowe odruchy w podświadomy sposób nie dajesz szansy realizacji takim związkom. To taka moja hipoteza, ale spróbuj się nad tym zastanowić. Wyobraź sobie takiego faceta, który by do ciebie świetnie pasował. Potem zastanów się jaki styl życia on prowadzi, gdzie bywa, jakie są jego pasje. I wtedy ustaw się w takiej pozycji, żebyście się mogli znaleźć. Idealnie by było jeślibyś realizowała też przy tej okazji swoje pasje, szczególnie takie, którym do tej pory nie dawałaś szansy, odkładając na standardowe "później". Zacznij pisać na odpowiednich forach tematycznych, jeździć na kursy, spotkania, itd. I daj się zauważyć kiedy oddajesz się swojej pasji, czemuś co kochasz. Kiedy człowiek jest w swoim żywiole wtedy jest najbardziej atrakcyjny dla innych, świeci szczególnym blaskiem. W każdym razie, z tego co napisałaś wnioskuję, że po prostu odcięłaś się od przypływu odpowiednich dla siebie ludzi, a ponieważ nie chcesz być z byle kim, więc jesteś sama. Musisz teraz odszukać ten strumień idealnych dla ciebie facetów i zanurzyć się w nim, że tak powiem ;) W końcu coś się złapie. Aha, i być może przyda się też ułożenie sobie w głowie tego, że zasługujesz na taki świetny związek, jesteś na niego otwarta i gotowa. Spróbuj sobie wyobrazić, że np. jutro masz spotkać wspaniałego faceta i zacząć z nim wspólne życie i zobacz jakie pojawiają się wątpliwości i negatywne myśli. To są sprawy do wyprostowania. Znajdziesz zresztą sporo książek na ten temat, tylko pogrzeb w księgarniach (np. Sondra Ray dobrze pisze). Będzie OK :) Trzymaj się.

Gość Samotna32
niczego nie oczekuję .nie liczyłam, że ktos odpisze nawet:) a dostałam i rady różne i pocieszenie:)i fajnie:) wiesz, ja mysle, że każdy z nas może byc lepszy, i ważna jest praca nad sobą i rozwój, więc to jest rada w sumie dla każdego. i dobrze:)

Gość Szkoda życia na samotność
Corral, masz sporo racji. Ale życie trzeba czasami troch uprościć bo inaczej to tylko w "Erze" mogą tak dopasować.

Gość Samotna32
Corral....:):):) i chyba masz rację...ja nie poznaję mężczyzn, którzy mogliby mnie zainteresowac. Hmm,,tak, dokładnie tak....muszę koniecznie rozważyć te fora tematyczne i miejsca gdzie potencjalny luby mógłby być. hmm, tak, to bardzo ciekawe jak sie teraz zastanowiłam:) i zgadzam się, że warto troche powizualizowac(ale słowo:P)...jakby to było i czy pojawiają sie jakieś myśli automatyczne, jakies obawy. pozdrawiam ciepło i póznonocnie:)🌻

Gość ikkaaaa
czasem na kafeterii mozna spotkac naprawdę bardzo sympatyczne osoby, ciesze się, ze tutaj dzisiaj zajrzałam, też wierzę w miłość i że ... no wiadomo :) Dobrej nocy Wszystkim!

Gość Samotna32
fajnych snów ikkaaaa...!🌻😍

Samotna32, Ja to właśnie od kumpli wiele razy słyszałem, że nie ma porządnych dziewczyn (i nie chodzi o "porządnych" w sensie usłużnych, niesmiałych dziewic, o jakich tutaj niektórzy na kafe często marzą ;) ), że ciężko znaleźć kogoś tak na serio. No ale właśnie kiedy oni obracają się w takim środowisku, w którym szansa na znalezienie swojego ideału kobiety jest minimalna, to ciężko się dziwić, że rezultaty są jakie są ;) Odpowiednich ludzi trzeba szukać w odpowiednich miejscach. Co ciekawe, mam wrażenie, że kiedy człowiek zaczyna naturalnie i nieskrępowanie realizować swoje największe pasje to szybko zaczyna znajdować się w środowisku podobnie myślących ludzi i wtedy, kiedy już czuje się szczęśliwy i spełniony, pojawia się dodatkowo jeszcze bonus w postaci tej drugiej osoby, chętnej wspóldzielić tę radość. Ot taka śmieszna kolej rzeczy -- kiedy masz dużo dostajesz jeszcze więcej. A jak masz mało to i to ci zabiorą :) Ale tak to chyba działa.

Gość Samotna32
" Odpowiednich ludzi trzeba szukać w odpowiednich miejscach." dokładnie tak!:) i.... "kiedy masz dużo dostajesz jeszcze więcej. A jak masz mało to i to ci zabiorą Ale tak to chyba działa." jestem przekonana, że to działa:):):) muszę to przemysleć wszystko dokładnie:)ale zasnę dziś jakas taka...spokojna:)🌻😍

Gość Szkoda życia na samotność
Corral, masz coraz więcej racji.

Bo jesteś zbyt szczegółowy w poszukiwaniach. Amancie :) wpisz sobie temat "szukam wrażliwych" i znajdziesz bez problemu :) Albo wrażliwej :) jednej. :)

Gość Samotna32
tak Amancie ;)...zawęziłeś oczekiwania bardzo. A to podobno ja miałam taaaaaakie wymagania;):) zycże Wam dobrej nocy, fajnych snów i odpoczynku:)🌻😍

Gość Samotna32
miłego dnia dla wszystkich:)🌻😍

Gość Samotna32
o hej mi!!:D🌻😍 dużo dziś rozmyślałam o wszystkim co wczoraj ustaliliśmy, dzięki za zgrabne podsumowanie!wydrukuję sobie:D bardzo mnie przekonuje to, że ludzie spełnieni przyciagają podobnych i mają zachęcającą aure. W związku z powyższym postanowiłam bardziej rozwijac to co mnie zajmuje i pasjonuje:)..oraz wszystkie pozostałe rady wdrażać w życie:):):):)

Gość Samotna32
a dziękuję, dzień bardzo fajnie, mimo, że w Katowicach szaroooo i buuuuroooooooo:)...konćzę zaraz pracę i jadę na zakupy. możeby wjechać na kogoś fajnego wózkiem?:D..a nie, tego nie było w wytycznych:D fajnie mi , że wybierasz suknię:)a więc jednak udaje się poznać kogoś przez net i to przyszłego męża:)..ja w sumie też zanm 3 pary zanjomych, którzy znalezli partnerów w ten sposób. Popróbuję, ale już zgodnie z Twoimi, Waszymi wytycznymi:D miłego popołudnia mi, mam nadzieję, że wieczorem nie zje Cię tęsknota😍 oraz.... pozdrowienia dla siostry:)🌻😍

Gość Samotna32
ojjj,,,piękny, romantyczny kraków...mmm, wymarzone miejsce na miłość:)😍

Gość Samotna32
Stare miasto...mmmmmmmmmm....ostatnio byłam rok temu:)zawsze chętnie wracam i do Krakowa i do mojego ukochanego Gdańska:) nie wiem co jeszcze robie w tych Katowicach:D miłego popołudnia mi!!!:)🌻😍 a jakie plany?jak sobie radzisz bez narzeczonego?

Gość powiedz nam kochanienka
jak wygladasz, wzrost waga, wlosy, czy masz ladne rysy twarzy, jaks ie ubierasz :-) moze cos zaradzimy

Gość wszystko mozliwe
witajcie :) Bylam tu wczoraj wieczorem, nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie. chcialam tylko napisac, zeby jednak lepiej Samotna32 nie szukala faceta na zadnych czatach... naprawde nie warto. ja trafilam w necie na takiego swira, ze lepiej nie pisac. nie czacie go nie poznalam ale na pewnym forum. z poczatku i jeszcze dlugo potem facet wydawal sie calkiem normalny. bardzo sie zaangazowalam a on okazal sie totalnym niedorozwojem emocjonalnym :o dlatego odradzam szukania przez neta... mozna naprawde w niezle g**** wpaść :) a tak poza tym to cieszę się z tych wszystkich rad, ktorej forumowicze udzielili na tym temacie. mnie tez sie zapewne przydadzą :) pozdrawiam :)

Gość do samotnych
Nie chciałabym spamować, ale jeśli jesteś zainteresowana szukaniem bliskiej osoby przez net to może zajrzyj na stronę http://zapisanisobie.pl/start.php Trzeba zarejestrować sie, ale jest sporo osób :) Pozdroawiam 🖐️

Gość mi nie podniecaj sie tak
mi mała --> po cholerę piszesz o tym co dzisiaj robilas, kogo to obchodzi? to temat o samotnosci jakbys nie zauwazyla wiec zjeżdzaj stąd. niedlugo bedziesz opisywac swoje sranie w kiblu :o

Gość dowiemy się jak
wygladasz samotna????

Gość ludziom sie tak nudzi ze
opisują co robili , co kupili co zobaczyli, a niedlugo bedą pisac jak sie wysrali, temat jest o samotnosci

Gość wyluzujcie ludzie
:o co was to obchodzi :o nie pasuje, to robcie rzad :o

to wy sobie zakladajcie sowje tematy co robilam dzis przez cały dzien jak nie potraficie pisac na temat juz normalnie nie mozna popisac bo zaraz sie zjawią dziewuszki ktore bedą pieprzyc trzy po trzy

akurat pytanie o wyglad jest tu na miejscu autorka pisze ze jest wrazliwa, kochajaca a co z wygladem? skoro wyglada zle to na nic wasze rady i pocieszanie jej ze w koncu kogos znajdzie, tysiace ludzi są samotnych rowniez ze wzgledu na swoj nieciekawy wyglad dziewczynko >> naprawde w tym temacie wazniejszy jest wyglad autorki niz to co robilas przez caly dzien

skoro zyjesz w innym swiecie to gratuluje naiwnosci

nie bardzo wiem czego mam Ci zazdroscic heheh ja mam meza i powodzenie u innych tez, a tego kiedys nie bylo, bylam gruba, zle ubrana, nieuczesana i wiem jaki to mialo wplyw dlatego sie pytam o jej wyglad bo to ma WIELKIE ZNACZENIE czy Ci sie podoba czy nie, wiec moze lepiej pogadac o tym a nie smecic o nudzie twego codziennego dnia