Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axyee

Wpadlam z facetem po 2 miesiacah chodzenia, pomocy

Polecane posty

Gość no nie....
roznice rozumiem ale z nowo poznanym facetem to czlowiek powinien sie kochac w kondomie bo wieksza jest szansa zalapania jakiegos syfa niz zajscie w ciaze i uwazam ze jej zachowanie bylo odpowiedzialne a nawet bardziej niz branie samych pigulek. wiem ze kobieta ma sie zabezpieczac w jej wlasnym interesie ale w jej wlasnym interesie jest tez jej zdrowie i przyszla plodnosc ja Cie doskonale rozumiem ale to jest forum i wypowiedzi sa tu krotkie przerywane klotniami i chcialam Ci tylko pokazac dlaczego wszystkie na Ciebie naskoczyly - zostal zatracony ogolny sens wypowiedzi.....

Haris i Komiczne --> macie racje, nie mozna przesadzac.. ale ja akurat staram sie minimalizowac zagrozenia dla zdrowia mojego i mojej partnerki. i gdyby sie nie zgodzila na branie tabletek to bez szemrania zakladam prezka.

Gość herbaciane roze
autorko my sie tu tylko klocimy nie dziekuj za posty bo sa tylko po to bysmy sie mogli klocic

ja uciekam z pracy, na razie, może wieczorem poczytam do czego dyskusja doprowadziła:)

Gość herbaciane roze
komiczne nie wiesz za bardzo gdzie mnie przyporzadkowac i probujesz do feministek no moj drogi mylisz sie

Gość tak mnie tylko zastanowiło..
Komiczne podobno jesteś wykształcony, uświadomiony, na czasie... etc... I kochałeś się z kobietami bez prezerwatywy??? (Tak wiem, one tego chciały...) Ale czy wiesz, że wirusa HIV nie widać na twarzy/tyłku?? Nie wspominając już o innych wyleczalnych chorobach, których w początkowym stadium także nie rozpoznasz, bo nie dają objawów. Zapewne odpowiesz, ze spotykasz się tylko ze zdrowymi i szanującymi się kobietami. Ale to, ze niby poznajesz je w miesiąc?? czy na drugiej randce wymagasz aktualnego zaświadczenia, ze nie są zarażone?? (zakładam, ze na drugiej randce, bo jakby Ci na pierwszej nie podpasowała to byś ją olał... no chyba, że jesteś amatorem jednorazowych przygód :o) Pozdrawiam

\"lekarze robili sekscje 89 letniemu staruszkowi?????????????\" to był wypadek, zawsze robi się sekcje by ustalicz przyczyne zgonu

pomyliłam emotikonkę :) Miało być ;)

Gość herbaciane roze
ja sie teraz wypowiem co do autorki skoro juz jest 1. przespalas sie z facetem - to glupie ale nie az tak biorac pod uwage ze mialo sluzyc odbiciu sie psychicznemu 2. ciaza to nie rak ani niczyja wina. powiedz facetowi chyba ze jest psychopatycznym dupkiem 3. dobre zwiazki tez kiedys maja etap dlugosci 2ch miesiecy. nie jest to pora na werfikacje partnera metoda ciazy ae nie znaczy ze nie moze sie powiesc 4. good bye and good luck

a jakoś mam nosa do takich spraw i zawsze wyczuwałem, ktora kobieta moze byc podejrzana... poza tym - jesli mialem wątpliwosci - stosowalem prezerwatywe... nie napisalem, ze nie stosowalem jej nigdy

aha.... miałeś nosa :D No nic, to tylko zyczę, by Ci się przypadkiem "katar" nie przytrafił i nos nie zawiódł :) Pozdrawiam

Gość Syf
metoda na nos to kiepska metoda :O

Gość herbaciane roze
komiczne a to ty jestes bohaterem suskinda? a jaki nos ci mowi, czy ktoras z twoich kobietek nie zabila twojego dziecka lub nie wychowuje o ukradkiem bez taty? pytasz kobiete czy bierze tablektki ona - tak biore a ty na to -aha????/?? jak bezwolna kukielka

Gość metoda na nosa
swietna jest np.kobiety chore na syfilis pachną bułkami z marmoladą, a cierpiące na AIDS czekoladą migdałową

ta dyskusja staje sie coraz zabawniejsza... nie wierze, że herbaciane roze ma faceta, chyba, ze w formacie jpg... osoba tak nienawistna nie moze z nikim byc

Gość herbaciane roze
komiczne nienawistna? to, ze nasmiewam sie z glupoty wyklucza tylko glupoli z roli moich facetow juz mnie tak nie podpytuj nawet gdybym nikogo nie miala i tak nie mialbys szans

Gość herbaciane roze
zdradze wam sekret nie jestem wredna tylko szczera niestety na pewnym etapie to to samo

\"a może ona po prostu trzeźwo patrzy na swiat\" pisząc, ze branie tabletek jest wtrazem podległosci mężczyźnie??? :D:D:D proooszeee :D

Gość metoda na nosa
juz lepiej jest myslec, ze branie tabletek jest wyrazem podleglosci mezczyznie niz wierzyc, ze aids mozna wyczuc nosem :)

Gość herbaciane roze
zrobilo sie zenujaco bo niektorzy chcac z godnoscia zakonczyc dyskusje zaczynaja snuc fantazyjne ataki fu!

Gość herbaciane roze
dlatego proponuje = zajmijcie sie tym, jak przechowywac salate ostatecznie tak czesto konczy sie seksualny poryw w prozie kup i zup