Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarownicaaaaaaaaaaa

Wiem o was wszystko! nie wierzycie?

Polecane posty

Nio dawaj Czarodziejko z ksiezyca:) A co powiesz o mnie?;) :classic_cool: 🌼 .........:: I Wish yOu wOULD:::......

Serce----i wsrod ludzi mozna byc samotnym.To jeszcze dodam niezrozumienie miedzy toba i mama.masz jej za zle ze mowi ze jestes zimna, bo czujesz ze jest inaczej.Tak na podstawie nicka powiedzialam o tym ze jestes romantyczna.Malo prawdopodobne zeby ktos zimny, twardo stapajacy po ziemi itd , nawet dla przekory wybral sobie nick w takim stylu .

A jeszcze mniej prawdopodobne ze ktos z minimalnym poczuciem humoru, wzial ten topik na powaznie:)Czyli serce huraganu, jakby sie tak zastanowic , to niezupelnie nie trafilam, co ? :)

Gdyby tak było przyznałabym się, naprawdę. Mam wyobrażnię i użyłam jej podczas wyboru nicka. Serce huraganu mówi o tym, że jestem ostra i wybuchowa. Niczego nie mam mamie za złe, bo sama tak uważam.

Mam uśmiech od ucha do ucha kiedy o tym piszę, ale ty tego nie widzisz. Śmieję się zawsze i głośno, znajomi lubią kiedy się śmieje, bo mówią, żę ich zarażam dobrym humorem.

hmm... w takim razie co powiesz o moim teraźniejszym związku?? bo szczerze mówiąc nie mam zamiaru rozbijać zadnego związku bo jestem szczęsliwa z moim facetem...

Moja dobra czarownico, nie będę cię już przekonywać skoro nie chcesz wierzyć.Możesz w ten sposób o mnie myśleć, że taka jestem. Nie mam nic przeciwko. Miałam wiele do czynienia z wróżeniem, ale z kart. Myślałam, że mi to powiesz, ale nie ważne.

Czarownicaaaa - niezła jesteś :D :D :D Jednak google pomagają w życiu :P Ludzie - wpiszcie sobie swój nick w google :D tak, jak robi to Czarownicaaaaa :D Wyskakują topiki, na których się wypowiadacie. Stąd Czarownicaaa coś tam o nas wie :) Czarownicaaa - sorki za zdemaskowanie ;) Pozdrowienia :)