Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarownicaaaaaaaaaaa

Wiem o was wszystko! nie wierzycie?

Polecane posty

Gość Optymistka
A ja, a ja??? :D Ja też chcę!!!

haha po pierwsze napisalas nieprawde, wiec \"zakwasilas\" rowna sie bzdura o mnie. owszem zapytalam sie z ciekawosci. Tyle, za pytanie dostalam bzdurna odpowiedz, wiec skomentowalam. dziecko wracaj do szkoly , a nie siedz na wagarach w domu.

Gość czarownicaaaaaaaaaaa
optymistka---nie masz zadatkow na dobra biznesmenke , nie dosc ze chcesz robic lody , to jeszcze chcesz doplacac za to.:)

Bo chcialas zeby Ci sie sprawdzilo.uwierzylas jej , w to co mowila.Ot i cale to czary tamtej kobiety.A wlasciwie to Twoj eczary , nie jej. Czytajaca z lat , cholerka, musze nad toba popracowac :)

Wiele osób mi wróżyło, ale tylko wróżby jednej osoby się sprawdziły i to wszystkie. Powiedz w takim razie coś o mnie. Jeśli utrafisz cokolwiek w co szczerze wątpie, uwierzę w twój niby dar.

Gość Optymistka
Czarownica-> dawno mnie nikt tak trafnie nie podsumował :D:D:D

serce huraganu, napewno jestes osoba romantyczna, rozmarzona, moze troche samotna.Lubisz byc sama.I masz male poczucie humoru.Ale nie trzeba czarow do tego zeby to stwierdzic:)Pozdrawiam Cie :)

Wywnioskowałaś to chyba ze względu na mój wyszukany nick, a ja nie mam w sobie nic romantycznego. Mama zawsze powtarza, że jestem oziębła. Samotnośc, też raczej nie. Ludzie walą mi się drzwiami i oknami, żeby mnie odwiedzić. Może powinnaś się trochę bardziej skupić.