Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

joyana

Dr Irena Grobelny- czy to dobry chirurg plastyczny?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Ja robilam operacje nosa u doktor Grobelny. Niestety na nosie pojawila mi sie kostnina z jednej strony i chcialam tylko ja spilowac. Dzwonilam ile kosztuje poprawka i wtedy dowiedzialam sie, ze mam zaplacic jak za kolejna operacje i to za reoperacje, koszt 8 tys. , czyli za operacje poprawkowa po jej operacje mam zaplacic jak za kolejna operacje.Moja kolezanka miala operacje u innego chirurga i za poprawke nic nie placila, takze jak mam znow tyle pieniedzy zaplcic to wole juz do innego chirurga isc. Bylam juz na konsultacji i kolejny doktor mi poprawi ta kostnine, a takze czesc chrzestna nosa bo wg niego jest nieproporcjonalna (co zreszta sama juz wczesniej zauwazylam), na zabieg bede dlugo czekac, bo w tej klinice maja mnostwo klientow i sie dlugo czeka (aha i tez zaplace 8 tys). Jak ktos bierze na kredyt to nie polecam bo efektu nigdy nie da sie przewidziec, a u tej pani trzeba placic za kolejne poprawki i to duzo placic.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jestem po korekcie uszu u dr Grobelny. Efekt spektakularny!!!!!!nie mog臋 si臋 nadziwi膰 jest tak super!!!!!!!!!!! Jak po zabiegu zobaczy艂am si臋 w lusterku same 艂zy p艂yn臋艂y ze szcz臋艣cia !!!!!! Gor膮co polecam dr Iren臋 Grobelny. Kobietka naprawd臋 wie co robi. Jest niesamowicie sympatyczna,jak i ca艂y zesp贸艂 z ni膮 wsp贸艂pracuj膮cy <3

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
witam dziewczyny czy ktoras robila jakos teraz piersi u dr.Grobelny,ile po karmieniu piersia mozna powiekszac piersi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
P贸艂 roku

Udost臋pnij ten post

witam chcia艂 bym si臋 dowiedzie膰 czy kto艣 operowa艂 u tej pani doktor powieki ,mam do艣膰 specyficzny problem z jedn膮 bardzo opadaj膮ca powiek膮 i zdecydowa艂am si臋 wreszcie co艣 z tym zrobi膰 ale strasznie sie boj臋 i dlatego szukam odpowiedniego lekarza i czekam na jak膮kolwiek odpowiedz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alusiinoa
Daj sobie na luz z ni膮, ona nawet prostych operacji dobrze zrobi膰 nie potrafi. Jak masz komplikacje to mo偶e udaj si臋 do porz膮dnego chirurga z pasja, dla kt贸rego liczy si臋 zadowolenie pacjenta, poprawa jego wygl膮du i sam pacjent, a nie w艂asn膮 kiesze艅. Pami臋taj, ze w razie komplikacji raz jeste艣 sama, dwa ci臋偶ej to poprawi膰. Jak juz tyle m臋czysz si臋 z ta powieka mo偶e warto jednak naprawd臋 wybra膰 odpowiedniego chirurga nawet oddalonego i poczeka膰 troch臋 d艂u偶ej. Do tych prawdziwych chirurg贸w z pasja czeka si臋 te偶 niestety troch臋 d艂u偶ej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja operowa艂am u dr Grobelny piersi i jestem bardzo zadowolona:) polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
P. Irena Grobelny to wspania艂y chirurg artysta. Konkretna i bardzo mi艂a. Ju偶 po pierwszej konsultacji mia艂am termin, nie chcia艂am nikogo innego. Polecona przez wielu mich znajomych. Cena nie ma艂a ale przy takich rzeczach nie warto oszcz臋dza膰. Piersi wysz艂y takie jakie sobie wymarzy艂am. Po asymetrii ani 艣ladu. Z rozmiaru piersi jednej B drugiej C otrzyma艂am pi臋kne DD.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli Do D**y ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰2
Do go艣膰, kt贸ra ostatnio operowa艂 si臋 dr Grobelny. W czwartek jad臋 na pierwsz膮 wizyt臋. Ju偶 zaczynam si臋 denerwowa膰 i mam mn贸stwo pyta艅. Czy napisa艂aby艣 do mnie na maila jakie s膮 twoje do艣wiadczenia i po jakim okresie od zabiegu wr贸ci艂a艣 do pracy. Bardzo Ci臋 prosz臋. M贸j mail: meszka22@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam czy jaka艣 Pani ostatnio robi艂a piersi i dr grobelnej?zastanawiam sie nad dr skwiercz bo zale偶y mi na typowo du偶ych stoj膮cych piersiach 偶ebym nie musia艂a nosi膰 stanika np,kole偶anka ostatnio robi艂a u zdzitowieckiego i jest za艂amana flaki !prosze o odpisanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez sie w艂a艣nie zastanawiam pomi臋dzy Skwiercz, a Grobelny i nie wiem kt贸r膮 wybra膰 :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ann2233
polecam korekcj臋 powiek u tej doktor. Mialam robion膮 korekcj臋 u Grudzinskiego z ktorym Grobelny 艣cisle wspolpracuje,ale pomimo 2 poprawek oczy byly zle zrobione( zwis skory nie wyciety, ktory Grudzinski utrzymywal jako prawidlowy) Dopiero Dr Grobelny poprawila mi tak jak chcialam mimo zapewnien Grudzinskiego 偶e sie nie da. Jestem zachwycona. Zaplacilam 50% pierwotnej ceny ale oczy s膮 zrobione klasa. Chociaz co mi sie nie podobalo na poczatku oboje utrzymywali ze operacja wyszla ok. No ale gdy jednak wyprosilam poprawke i wyszlam spod rak pani Grobelny naprawde poczulam zachwyt. Chcialabym jeszcze skorygowa膰 skrzydelka nosa chociaz troche si臋 boj臋 ich podej艣cia, 偶e troch臋 trzeba u nich walczy膰 je艣li si臋 cos nie podoba a to nie jest przyjemne czlowiek i tak duzo prze偶ywa ze tyle przeszedl i nie jest dobrze a pieniadze poszly. nie ale jesli sie umie zawalczyc o swoje i dobrze wytlumaczyc dr czego sie chce to raczej sie nie rozczaruje.Zreszta od dr Renkielskiej slyszlalam ze Grobelny ma duza renom臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jaka cena powi臋kszenia piersi okr膮g艂e pod mi臋sie艅 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabelik
Ja id臋 na operacj臋 do dr. Grobelny ju偶 w 艣rod臋 tj. 13.01.2016 r., konsultacja przebieg艂a sprawnie, pani doktor odpowiedzia艂a na wszystkie moje pytania (a by艂o ich mn贸stwo). Namiary dosta艂am od znajomej, kt贸ra poleca艂a pani膮 dr. Grobelny w 100 %. Dodam 偶e robi臋 ca艂kowit膮 korekt臋 nosa - 艣ci臋cie garbka, skracanie nosa i zap艂ac臋 10.000 z艂 (wzi臋艂am MediRaty) i to by艂 dobry pomys艂 - czytelne raty, takie jakie sama sobie wybra艂am, umowa przysy艂ana kurierem i dwa dni p贸藕niej pieni膮dze na koncie w klinice. Umowa czytelna, wyszczeg贸lnione raty, zero ukrytych koszt贸w. Odezw臋 si臋 jak ju偶 b臋dzie po zabiegu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Izabelik prosze daj znac jak poszlo z nosem, sama jestem po nieudanej operacji nosa ktora odbyla sie wiele lat temu i szukam dobrego chirurga od nosow zeb sie tym zajal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabelik
Jestem ju偶 po operacji. Sam zabieg nie bola艂 nic, opuchlizna i siniaki by艂y du偶o mniejsze ni偶 si臋 spodziewa艂am. Sama efekt na razie trudno ocenia膰 bo trzeba poczeka膰 min. te 2 miesi膮ce 偶eby nos z艂apa艂 ten "pierwszy" ale ju偶 konkretny i ostateczny kszta艂t. Nos bardzo mi si臋 podoba bo jest taki jak chcia艂am czyli kr贸tszy, lekko zadarty, nie ma garbka i jeszcze dodatkowo dr Grobelny zw臋zi艂a mi skrzyde艂ka o czym dowiedzia艂am si臋 ju偶 po wybudzeniu z operacji bo stwierdzi艂a 偶e nowy nos ze starymi skrzyde艂kami by艂by o wiele za szeroki i mia艂a ca艂kowit膮 racj臋!!! :) (musia艂am za to dop艂aci膰 dodatkowy 1000 z艂). Ca艂kowity koszt operacji wyni贸s艂 mnie 11.000 z艂. Jedynym minusem jest d艂ugi okres oczekiwania na pani膮 dr podczas ka偶dej kontroli bo jest wiecznie zabiegana i trzeba sp臋dzi膰 w poczekalni za ka偶dym razem ok. godziny mimo um贸wionej wizyty na konkretn膮 godzin臋. Dzi艣 mijaj膮 3 tygodnie od operacji i oto moje spostrze偶enia: nos jest jeszcze mocno opuchni臋ty tj. czubek nosa, ko艣膰 u nasady nosa jest do艣膰 szeroka przez opuchlizn臋 i po bokach nosa tez ko艣ci s膮 opuchni臋te no ale to wynik ich z艂amania podczas operacji, do tego w miejscu gipsu zrobi艂y si臋 wg艂臋bienia w sk贸rze, kt贸re stopniowo z dnia na dzie艅 si臋 zmniejszaj膮. Pani doktor zapewnia艂a 偶e po wgnieceniach od gipsu nie b臋dzie 艣ladu i jest to wynik mocnego usztywnienia nosa przez gips, opuchlizna z ko艣ci te偶 ma zej艣膰. Ca艂y proces ma trwa膰 ok. 2 miesi臋cy i potem ma by膰 widoczny kszta艂t nosa taki jaki zostanie ju偶 na sta艂e. Tak偶e czekam cierpliwie i z dnia na dzie艅 widz臋 jak nos robi si臋 艂adniejszy :) Mam nadziej臋 偶e pomog艂am, w razie pyta艅 ch臋tnie jeszcze odpowiem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Robi艂am piersi u Pani dr. Polecam! Ma niesamowite wyczucie co do wielko艣ci implant贸w. Ona jest po prostu magikiem. Cho膰 na pocz膮tku wydawa艂y mi sie za du偶e to po tygodniu musz臋 stwierdzi膰 ze sa wspania艂e, opuchlizna schodzi powoli wiec jeszcze cierpliwie czekam na ko艅cowy efekt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Izabelik czy mo偶esz napisa膰 co艣 wi臋cej o Twoich odczuciach po operacji - rowniez rozwa偶am ca艂kowita korekt臋 nosa. Po jakim czasie mo偶na wr贸ci膰 do codziennych zaj臋膰 praca, studia ? Zastanawia艂a艣 si臋 nad innym chirurgiem ? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabelik
Nos jest w fazie zmian. Do tego stopnia 偶e codziennie potrafi wygl膮da膰 inaczej ale jest o niebo lepszy od starego :) wiadomo 偶e po czasie (min臋艂y dwa miesi膮ce) nie jest w 100% taki jak sobie wymarzylam ale i tak go uwielbiam! Jest mniejszy, kr贸tszy i bardziej zawarty i przede wszystkim bez tego szpec膮cego garba! Impreza tania nie jest ale warto. Dr. Grobelny mam z polecenia i tylko u niej by艂am na konsultacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabelik
Po dw贸ch tygodniach wr贸ci艂am do pracy- nos by艂 jeszcze opuchni臋te ale nikt tego nie zauwa偶a艂, chyba tylko ja! ;) po siniakach nie by艂o 艣ladu. W sumie zesz艂y juz ca艂kowicie po tygodniu (ok艂ady z lodu i zimnych torebek herbaty - co kilka godzin, tak mi poradzi艂a pani doktor, nie smarowalam 偶adn膮 ma艣ci膮). Rekonwalescencja bezbolesna i nieupierdliwa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo dzi臋kuj臋 za informacje. Jestem przed konsultacja i mam 1000 r贸偶nych obaw, pyta艅 itd. My艣lisz, 偶e mog艂yby艣my si臋 jako艣 skontaktowa膰 (tel, e-mail, spotkanie :) i pogada膰 wiadomo o czym ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tez z checia przylaczylabym sie do prywatnej dyskusji na temat korekty nosa moj email to catepilar@interia.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Izabelik je艣li zdecydujesz si臋 z nami pogaw臋dzi膰 to r贸wnie偶 podaj臋 m贸j adres e-mail: apo_a@o2.pl - pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nied艂ugo mam konsultacje w sprawie korekty nosa jakie powinnam zada膰 pytania ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy kto艣 mo偶e opisa膰 szczeg贸艂y dot operacji piersi. Czym powinnam si臋 kierowa膰 przy wyborze implant贸w ? Jak wyglada rekonwalescencja itd. B臋d臋 bardzo wieczna - jestem przed konsultacja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moim zdaniem grobelny i grudzinski sa beznadziejnymi chirurgami nie maja podejscia do pacjeta tylko na kase licza. bardzo brzydko operuja nos.tragedia!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kaaamila
Dr Grobelny to wspania艂a osoba ktora naprawde spe艂nia marzenia, przesz艂am operacje powiekszania piersi we wtorek (13/12/16), jest to dopiero czwarty dzien po operacji a czuje sie super, wiadomo boli,i trzeba brac regularnie mocne leki ale nie jest taki zle. Powieksza艂am piersi z ma艂ego B na D, P. Dr pomog艂a mi dobrac rozmiar implantow i sama zaleci艂a ze okr膮g艂e b臋d膮 lepsze do kszta艂tu mojej piersi. Podczas konsultacji zapyta艂a mnie P.Dr czy nie chcialabym zrobic jeszcze jednego zabiegu, zmniejszenia otoczek woko艂 sutka, wtedy efekt byl by lepszy, na pocz膮tku nie by艂am za tym, no i wiadomo dodatkowe 4tys to tez nie ma艂o, ale po przemy艣leniu skotaktowa艂am sie z P.Dr i poprosi艂am o ten dodatkowy zabieg. To byla najlepsza decyzja mojego 偶ycia. Jestem P.Dr taka wdzi臋czna. Opieka w klinice Perfect Medica tez by艂a niesamowita,nie mam nic do zarzucenia. Koszt tych dwoch zabiegow wynios艂 mnie 20tys. Wszystkim bardzo serdecznie polecam Dr Grobelny!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aniaaa89
Kochane mam pytanie, By艂am na wizycie i mi Doktor poradzi艂a na 2 etapy operacj臋. Najpierw podniesienie a po p贸艂 roku impla. Zastanawiam sie czyto faktycznie jest potrzebne a nie mozna wszytskiego od razu zrobic. Czy kt贸ra艣 z Was mia艂apodniesienie oddzielnie robione?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej Kaaamila. Ja mam miec zabieg powiekszenia piersi u Pani dr. w marcu. Chcialam sie Ciebie zapytac jak sie teraz czujesz , czy wrocilas juz do formy, czy noszenie stanika 24h na dobe nie jest meczace? ja mam male A a pani dr. mowila ze zrobi minimum duze C implant ma byc okragly. jakiej firmy masz implanty? bardzo bede wdzieczna za odpowiedz. ps. moj mail to : ingagdan@wp.pl

Udost臋pnij ten post