Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marceliona

zostalo mi 17 tabletek yasminelle i pojda do kosza

Polecane posty

Gość marceliona

a kosztowaly prawie 50 zl.ale nie moge ich brac bo sie zle czulam

jak przerwiesz w polowie opakowania to sobie calkiem rozregulujesz cykl i wogole:O z reszta po odstawieniu tez musisz liczyc sie ze zlym samopoczuciem, ew. bolami glowy itp. wiec moze jeszcze raz sie zastanow. lepiej skonsultuj to z lekarzem

Gość marceliona
wiem,juz mam inne przepisane,tylko wiesz,zla jestem glownie ze cena byla wysoka......

Źle się czułaś i od razu poszłaś do lekarza po inne tabletki? Ja przez 2 tygodnie wymiotowałam, miałam zawroty głowy, plamienia, byłam senna i rozkojarzona. Po pierwszym opakowaniu te objawy ustąpiły. Gdybym tak miała eksperymentować i odstawiać tabletki po kilku dniach, to w życiu nie znalazłabym odpowiednich dla siebie pigułek.;)

Gość marceliona
nie,zemdlalam na ulicy-dlatego.tak kulo mnie w sercu i nie moglam oddychac ze tak sie stalo.i to lekarz natychmiast kazal odstawic.

moja siostra miala to samo.z tym ze myslala ze jej przejdzie to kłucie i nie powiedziala nikomu.az zadzwonili ze szpitala-zaslabla w szkole i ja pogotowie zabralo.kłucie w sercu to powazny efekt uboczny/dzialania niepozadane,i akurat z tym nie ma zartow