Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gio

co robić

Polecane posty

Gość Gio

Witam, nie wiem dlaczego tutaj pisze może dlatego, że szukam porady, a przyjaciele, rodzina nie potrafią mi pomóc. Mam mały (w porównaniu z innymi tutaj zamieszczonymi postami) problem, nie wiem co zrobić. Nakreśle sytuacje. Rozstałem się z dziewczyną jakieś niespełna 2 lata temu tzn. ona odeszla bo znalazła tak jak wtedy myślała swoją druga połówkę . Oczywiście u mnie wystąpiła depresja,ale po 2 miesiącach jakoś powoli wziąlem się w garść, postanowiłem coś osiągnąć, dojść do czegoś, zacząłem od zmiany garderoby, ćwiczyłem dość dużo i rozwijałem swoje pasje, zmieniłem się i to bardzo, zawsze odkąd pamiętam interesowala mnie giełda udało mi się zdać egzamin na maklera więc finansowo nie narzekałem. Zapomniałem o niej, cóż czasem myślałem o niej ale już tylko jako miłe wspomnienie z przeszłości, spotykałem się niezobowiązująco z innymi kobietami. Postanowiłem jednak wrócić w rodzinne stronny, wybudowałem swój domek marzeń (jest już na ukończeniu), no i właśnie pewnego dnia przez przypadek znowu się z nią spotkałem, zaczęliśmy się spotykac ale nic wielkiego, wiedziałem że nic z tego nie będzie,a ona rozstała się ze swoim "księciem", często do mnie dzwoni, próbuje się umówić, a ja mimo że coś do niej czuje i wiem że nie jest mi obojętna to jednak się boję, że sytuacja sprzed dwóch lat może sie powtorzyć oraz tego że ona tak naprawde mnie nie kocha, bo odkąd pamiętam była zawsze materialistką. Nie wiem co zrobić pierwszy raz jestem w takiej patowej sytuacji. Może cos doradzicie??

Gość Spartanie zabijali
doradze sie - wlaz drugi raz do tej samej rzeki, czy jak tam... tym bardziej, ze w miedzyczasie sie dorobiles ;) Przypomij sobie co przez nie przechodziles :)

Gość Spartanie zabijali
mialo byc: nie wlaz ;)

Gość blę
pewnie ona chce z tobą być bo jesteś zamożny się ''wyrobiłeś'' wizualnie...

nic dwa razy sie nie zdarza .....kora albo mannam ma taka piosenke akurat dla ciebie

Gość Gio
Na dodatek ona jest w ciąży z tamtym.

ale faceci to sa naiwni ....ale ja tak sobie mysle patrzac na te wpisy co niektórzy ludzie by robili i jak sobie radzili bez forum , jak sobie radzic nie umieja w prostych sytuacjach...ach....

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeee
jesteś ustawiony dlatego chce do Ciebie wrócić. ależ wy faceci jesteście naiwni

Gość blę
i ty się jeszcze zastanawiasz czy do niej wrócić?...ślepy jesteś czy co?..bo niemożliwe żebyś był aż tak głupi...jest w ciąży to szuka ojca dla dziecka...a ty akurat pasujesz: bogaty,własny dom...nie daj się naciągnąć..

Gość skiratka
i jeszcze pytasz o porade skoro sam mowisz ze to materialistka??? skoro jak sam mowisz wyrobiles sie , itd to bez problemu znajdziesz porzadna dziewczyne

Gość Gio
Tak myślicie? W ogóle ona mi wmawia ,że to moje dziecko ale to chyba niemożliwe 2 lata temu się rozstaliśmy. Ona mówi,że na imprezie po pijanemu ją przelecialem . :(

Gość Gio
Nie jest w ciąży, ktoś się poprostu podszył podemnie na tym forum teraz

Nie chce nic radzic- Twoja wola. Jednak uważam, że nie buduje sie zwiazku na braku zaufania , sentymentach i współczuciu. Litujesz sie nad nia, poniewaz jest sama, w ciązy, opuszczona... Gdzie była ona, gdy to ty byłes samotny i opuszczony?

Gość Gio
Jakiś idiota podszył się pod ten nick, ona nie jest w ciąży i nigdy nie była!!!!

Gość skiratka
juz wiem. tak, to na pewno twoje dziecko. jestes wyjatkiem potwierdzajacym regule ze glupota przenosi sie droga plciowa:D

Gość Alexxxxxxxxxxxxxxs
skad wiesz może była i usunela?

Gość skiratka
kurde nudzi mi sie w pracy:/

Gość Mandoliiaaa
Hahah ale idiota z ciebieeeeeeeeee

Gość joco
ty nie masz małego problemu.ty masz DUŻY problem....chłopie ................tyle razy ci radziłam IDŹ DO PSYCHOLOGA.chociaż w twoim przypadku to juz chyba nawet do psychiatry.................ile miesięcy pieprzenia na wymyslone tematy.................??????????????? Zrób sobie przerwę............

Gość jahsgdg
co ty nie wracaj do niej :o dwa lata miala cie w dupie, jak sam pisales przez nia miales depresję i znowu chcesz z nia byc? nie chciala ciebie dwa lata temu no wiec nie miej dla niej litosci, niech spada na drzewo. drugiej szansy nie dostanie. gdyby wczesniej cos zrozumiala to jeszcze moze... ale po 2 latach i to jeszcze tylko dlatego, ze ty przyjechales w swoje rodzinne strony... normalnie by pewnie dalej miala cie gdzies. pozdrawiam i nie badz glupi 🖐️

Gość jahsgdg
jeszcze ci napiszę, że nie łudź się, że ona cie kocha. jej chyba naprawde tylko zalezy na pieniadzach. gdyby cie kochala to dwa lata temu by ci na pewno nie pozwolila odejść! wiem bo sama jestem kobietą. jakbym kochala faceta to bym na pewno innego sobie nie znalazla a tamtego olała. dlatego mysle, ze szkoda czasu na nią.

Gość jahsgdg
miałam na myśli to że jakbym kochała faceta to nigdy nie polała bym go ciepłym moczem, tylko od razu zapodała k.l.o.t.z.a na klate