Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kala19

DZIEWCZYNY CZY PODOBA WAM SIE TA SLUBNA SUKNIA???

Polecane posty

Gość *.*.
szczerze to zadna szczegolnie mi sie nie podoba. NAjladniejsza jest ta 1, 3 jest ochydna,ale to tylko moje zdanie

dwa lata przed chcesz kupować suknie? a jak: przytyjesz, schudniesz, zmieni ci się gust itp

Gość tez ktos
1 łądna, ale wlasnie 2 lata przed ? nie za wczesnie? do tego czasu bedzie 10 nowych kolekcji!!

jejka dziewczyny ja jestem strasznie szczesliwa ze to juz tylko dwa lata zostaly..po prostu ogadam narazie:) kaZda z was by zaczela

Gość ejbisi
Jejku czemu wszystkie baby teraz wybierają suknie bez rękawów albo gorsety :P Najładniejsze są z rękawami...

Gość tez ktos
do autorki, ja mam slub w przyszlym roku i nie mam nawet wybranej a juz nie wspomne jakby to bylo za 2 lata...

Gość tez ktos
ja 2 lata przed slubem nawet do glowy by mi nie wpadlo zeby ogladac :) bo jest to tyle czasu, ale na temat sukni sie wypowiedzialam 1 :)

Gość dżizas
1 fajna, 2 i 3 mnie sie akurat nie podobają, ale skoro masz do tych kiecek figure i Ci się podobają to czemu nie? A za 2 lata i tak będzie inna moda.

Gość nosz cholerrrrra
przeciez ona tylko OGLADA!!!! nie kupuje. niech se patrzy!!! cieszy sie po prostu, a wy wszystkie: a po co, a czemu juz, a ja to mam k**** 2 dni do slubu i jeszcze nie wybralam!!! litosci :classic_cool:

Gość tez ktos
2 dni? hehe dobre zycze powodzenia w szukaniu

Gość kala wszystkie 3 sa
sliczne :)

Gość nosz cholerrrrra
te 2 dni to byl sarkazm :D bo tu jedna taka wyzej pisala ze ona ma mniej niz autorka do slubu i ona JESZCZE nie wybrala, a autorka i owszem. powinna jeszcze oflagowac sie scierką z napisem: ja mam pierwsza, to pierwsza wybieram kiecke :p jakby przeszkadzalo ze autorka oglada tyle czasu wczesniej

Gość szczerze to żadna z tych

Gość tez ktos
no ja pisalam ze nie mam jeszcze wybranej :P tylko pol roku a 2 lata to jest roznica, bo ja 2 lata temu nawet slubu nie planowalam :P no i nie ogladalam bo moda sie zmienia i wychodza coraz to lepsze kolekcje :P

Gość nosz cholerrrrra
no i co ze sie zmienia i ze wychodza nowe kolekcje? obejrzec teraz nie moze czy co? ukaz carski tego zabrania...? :P

Gość tez ktos
przeciez moze ogladac ja nie napisalam NIE MOZNA :P ale dziwie sie ze dziewczyny tak szaleja, rok przed kupuja, no nie wiem widocznia ja jestem inna :D